Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım eşinin ilk bulduğu kimsede olmayan erkek ismi nedir mrk ettim bnmde oğlum olack da inş

biz isim konusunda hala kararsızdık dün gece ilginç birşey oldu.. 3 gibi teheccüd namazı kıldım dua ettim isim için de rabbim hakkımıza hayırlı ismi rüya yolu ile bize bildir diye niyaz ettim.. ben sabah namazına kadar dogum ve dogum korkumu gördüm.. namaza kalkttık eşimle kıldık her zamanki gibi beraber kuran okuduk meal okuduk yattık ikinci fasıl artık rüyamda dogumum olmuş 16 martta hatta kızım pembe tatlı minicik gözlü şeker topagı gibiydi emzirdim uyuttum sürekli felan...ama isim görmedim

sonra eşime anlattım kahvaltıda eşim de dediki ben de rüyamda senle hastanedeydim kayıtta isim olarak beyza yazıyodun ben de neden kendi ismini yazmıyosun deyince kızımı getirdim çünkü diyomuşum....

şimciiiiiik kafam karıştı bu bi mesaj mı acep

ilk çocugum isim konusunda karasız kaldık büyükler söylemesi rahat eski isimler istiyorlar
bizim düşüncemiz ahsen feyza azra bade tabi bunlardan hiçbirini onlara beyendiremedik oda ayrı tabi bakalım ne olacak

kızım 21 martta dünyaya gelecek ve ismine sonunda karar verdik "Alya Derin " Alya Gök-sema anlamına gelen Arapça bir kelime Derin zaten Türkçe kökenli...Umarım hepimizin bebişleri sağ salim dünyaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…