Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne zor şeymiş isim koyabilmek kızlar bnde çok kararsızım mira ismini seviorum ama eşim ela diyo bi yakın bi arkadaşımda ilerde kızım olursa ela koyucam diyo eşim de bu ismi istiyo diyince burkuluyo çok kararsızım ela ismini bnde seviorum gözlerim ela bnm eşimde ondan dolayı ela olsn dedi
sizce hangisi daha güzell??

Kızlar ben bugün katıldım aranıza. Onceleri okuyarak takip ediyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum pişman değilim. biz de kızımızın ismini Zeynep Rana düşünüyoruz eşimle. Hem Peygamber Efendimizin kızının ismi olsun dedik. O koyduysa bir hikmeti vardır dedik. Ayrıca Rana ismini çok beğeniyorum. Güzel yüzlü demekmiş. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıklı alalım kuzucuklarimizi kucağımıza inşallah ayıracaaaa Altta bebegin kilosu gunü durumunu nasıl yapabilirim?

benimde kızım olacak ben"masal" ismini çok beğeniyorum eşime göre çokta anlamlı değil "duru, doğa, nazlı" diğer düşündüklerim... ne yapacağımı bilmiyorum

bende kızım için masal ismini istiyorum ama baştan beri eşim çok sıcak bakmıyordu. şimdi eşim alıştı bu sefer de annem babam istemiyor. çıldırıcam nerdeyse bu isim yüzünden eşim hazel ismini beğeniyor, annem babamda derin ismini. ben iyice ortada kaldım

merhaba arkadaşlar bizim cinsiyetimiz 2 aydan çoktur kesin olarak belli. Rabbim nasip ederse güzel bir prensesimiz olacak. uzun uğraşlar sonucu kızımıza ismini bulduk ; YAREN :) dost, arkadaş,sevgili demekmiş. eşimin de benimde çok hoşumuza gitti. Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı güzel ömürler yaşamayı nasip etsin sevgiler

çok şükür isim konusunda netleştik...

eskiden beri kızım olursa melike diyordum eşim razı olmadıgı için söylemedim
iki gün önce baktı hiç bi ismi begenemiyoruz melike olsun mu dedii çoksevindiiiiiim

nasıl kızlar Melike güzel mi prensesimee

çok güzelmiş canım
ismiyle yaşasın inşallah

bizim kızımızın ismi belli, Zeynep olacak Allah nasip ederse.
sonradan eşim acaba bi 2.isim daha koysak mı dedi..
ikimizde düşündük eşim ela diye tutturdu ben rana,o benimkini beğenmiyor ben onunkini
sonra vazgeçtik bu 2.isim olayından.
zaten şimdi isimler hep 2 tane veriliyor.
çok hoşuma gittiği söylenemez.o yüzden tek isimde kalması daha iyi.
Betül isminide çok seviyorum ama Allah nasip ederde bi kızım daha olursa onun adı olacak: )

canım bence senin ve eşinin kararı önemlii biz kimseye danısmadık aramızda konusup karar verdik ve diğer aile fertlerine de direk ismini koyduk dedik.. yoksa her kafadan bi ses çıkıyo iyice işin içinden çıkamıyosun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…