Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1. çağ
2. Ada
3. Tara
4. Deha
5. Bars
8. Karan
9. Kumsal
10. Sar
11. Gerçek
12. Direnç
13. Güven
14. Han
15. Arkut
16. Agra
17. çağakan
18. özgüç
19. Tamay
20. övünç
21. Dinç
22. Doruk
23. Yankı
24. Eymen
25. Baha
26. Kayra
27. Azad
28. Bera
29. Poyraz
30. Rüzgar
31. Arden
32. Baran
33. Artun
34. çağan
35. Algı
36. Arın
37. Aras
38. Yamaç
39. Kayra

Son düzenleme:

Gokce gayet guzel bnce zaten baskalarinin fikirlrine bkrsan karar weremzsin icine sniyorsa kesinlestr esinle el sikis bitsin olay cunku bn oyke yaptimm :))

Kizlar bnden size oneri icinize sinen ismi kesinlestrin cnku mutlaka etraftan himm oyle mi bu da wardi ayy onu mu koyacaksnz diyen oluyir sahsen ben Seymen koycz dedm ohoo bi suru yorum ypn oldu esinizle ortk secin ismi gerisini de kulak asmayin derim ben nacizane tawsiyem

Kızlar bizde kızımıza IRMAK ismini koymayı düşünüyoruz. Ama bi yerde peygamber efendimizin doğa isimlerini koymayı yasakladığını okudum doğru mu emin olamadım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

Gokce gayet guzel bnce zaten baskalarinin fikirlrine bkrsan karar weremzsin icine sniyorsa kesinlestr esinle el sikis bitsin olay cunku bn oyke yaptimm :))

teşekkür ederim. artık içime iyice sindi. ismiyle seviyorum kızımı artık. Rabbim pişman etmesin isim konusunda. artık kimseyi takmıyorum. isim mevzusu kapanmıştır artık

hadis diye ortalıkta o kadar çok hurafe var ki anlatamam. millet işine gelmeyince peygamber efendimiz şöyle demiş diyip çıkıyorlar işin içinden. onun için hangisi doğru bilemiyoruz. bence diyanetin sitesine girip mail yolla hemen cevap veriyorlar. olmadı çevrenizde bir bilene danışın.

Merhaba kızlar.ben de Derin ile Asya arasında kaldım.Derin'in bir anlamı da üzüntüyü yoğun yaşayanmış.Bu beni biraz etkiledi.Sizce hangisi?

evlenmeden önce kızım olursa adını Asya koyarım diye düşünmüştüm. şimdi kızım olacak Asya yı hiç düşünmedim nedense. Derin ismini çok istedim eşim istemedi. ama insanlar isimlerinin anlamına çekermiş derler. (gerçi benim ismimin anlamı dişi geyik demek ama ) derin çok güzel bir isim bence. çok kullanılan bir isim değil. ayrıca derin diyince hep güzel alımlı ve zeki bir genç kız geliyor gözümün önüne :)

benim de kızım olacak ismine de karar verdik inşallah Hatice Kübra olacak. Herbirisi adlarıyla yaşasınlar inşallah.
canım bende hatice kübra ismini çok severim hatta ilk düşündüğüm isimdi ama hatice buralarda çok yaygın eşimin halasının adı sadece kübra olsun dediler ölede ben istemedim yarım kaldı sanki adıyla yaşasın :)bizde kararımızı verdik allahın izni ile adı feyza olacak kimileri beniyo kimileri beğenmiyo başlarda çok isim düşündük kimilerini burayada yazdım babsı feyza olsn dedi ilk defa çok ısrar edince ben de olr dedim şimdi ismiyle seviyorz kızımızı

Rabbim nasip ederse kızım olacak ve ismi DERİN olacak. 2 aylıkken karar vermiştim kız olursa Derin diye eşim de çok sevdi. Erkek olursa Kuzey düşünüyorduk gerçi eşim Asal Kuzey demişti sonra vazgeçip Çağatay olsun demiştik neyse ki kız ve çok düşünmek zorunda kalmadık :) haftalardır ismiyle seviyoruz kızımızı hatta üzerinde ismi yazılı el yapımı keçeden oyuncağı bile var :) çok sevdiğim bir arkadaşım yaptı sağolsun. Bn Bade ve Doğa ismini de çok beğeniyordum Bade kadeh anlamına geldiği ve içkiyi anımsattığı için vazgeçtim. Doğa nın da söyleyişi zor gibi geldi . Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşallah

Son düzenleme:
benimde mart ayında bir oğlum olacak Allah izin verirse adını da Ediz Talha koymayı düşünüyoruz Ediz benden Talha babadan ortak tek bir isimde karar veremedik nasıl sizce uyumlu olmus mu?

Kusura bakam canım bu topiğe yazdığımı unutmuşum bildirim de gelmeyince bakmadım hiç .İsmi çok güzel ismiyle yaşasın kızınız inşallah. Benim de eşim istedi ben de kabul ettim Hatice Kübra'yı annemin adı da Hatice zaten :)) o da çok sevindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…