- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
kızlar bende eşimi gökçe konusunda ikna ettim :) ama kime söylesem şu isimde var bu isimde var diyorlar annemde söylemesi zor filan dedi ne bileyim soyisimle beraber çok yakışıyor çok beğenmiştim sizce nasıl??
benim de anneannemin adı elif ondan da degil de elif ismini seviyorum o da olmazsa melike azra başak hangisi sizce
Gokce gayet guzel bnce zaten baskalarinin fikirlrine bkrsan karar weremzsin icine sniyorsa kesinlestr esinle el sikis bitsin olay cunku bn oyke yaptimm :))
Kızlar bizde kızımıza IRMAK ismini koymayı düşünüyoruz. Ama bi yerde peygamber efendimizin doğa isimlerini koymayı yasakladığını okudum doğru mu emin olamadım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Merhaba kızlar.ben de Derin ile Asya arasında kaldım.Derin'in bir anlamı da üzüntüyü yoğun yaşayanmış.Bu beni biraz etkiledi.Sizce hangisi?
canım bende hatice kübra ismini çok severim hatta ilk düşündüğüm isimdi ama hatice buralarda çok yaygın eşimin halasının adı sadece kübra olsun dediler ölede ben istemedim yarım kaldı sanki adıyla yaşasın :)bizde kararımızı verdik allahın izni ile adı feyza olacak kimileri beniyo kimileri beğenmiyo başlarda çok isim düşündük kimilerini burayada yazdım babsı feyza olsn dedi ilk defa çok ısrar edince ben de olr dedim şimdi ismiyle seviyorz kızımızıbenim de kızım olacak ismine de karar verdik inşallah Hatice Kübra olacak. Herbirisi adlarıyla yaşasınlar inşallah.
teşekkür ederim. artık içime iyice sindi. ismiyle seviyorum kızımı artık. Rabbim pişman etmesin isim konusunda. artık kimseyi takmıyorum. isim mevzusu kapanmıştır artık
canım bende hatice kübra ismini çok severim hatta ilk düşündüğüm isimdi ama hatice buralarda çok yaygın eşimin halasının adı sadece kübra olsun dediler ölede ben istemedim yarım kaldı sanki adıyla yaşasın :)bizde kararımızı verdik allahın izni ile adı feyza olacak kimileri beniyo kimileri beğenmiyo başlarda çok isim düşündük kimilerini burayada yazdım babsı feyza olsn dedi ilk defa çok ısrar edince ben de olr dedim şimdi ismiyle seviyorz kızımızı
kızlar biz de isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?