benim aslında hamileliğin başında böyle bi şikayetim yoktu daha yeni çıktı troid ve bebginde kilosu hep uyumlu gidiyodu bu sefer böyle oldu.doktor 10 gün süt yumurta ye dinlen biraz dedi 10 gündür aşırı yiyorum bakalım degşti mi zaten öyle aşırı bi karnım da çıkmadı hala gelişmedi galiba ben başka bi doktora da randevu aldım aklımda kalmasın istersen sende öyle yap[
benim de ilk defa böyle oldu ya ben zaten 2 doktora birden gidiyorum hem özele hem devlete özelde bi sıkıntı çıkmadı devletteki doktorum böyle dedi.
çoook mutluyum kızlar doktora giitm bugün bebgim normale dönmüş yani kilosu falan normal olmuş 2 hafta geriden geliyodu şimdi herşey yolunda.balık yedim süt içtim yumurta ceviz fındık badem 10 gün bunlardan bol bol yedim doktorum işe yaramış devam et dedi.erken ama nstye bile girdim :) herşey güzel çıktı
valla canım 10 günde 5 kilo süt 5 kilo balık 15 16 yumurta badem fındık ceviz tahin pekmez yedim :) yani baya abartılı oldu doktorda balık ye dedi balık hapı istemiştim balık ye dedi dedim valla yedim 5 kilo :) belli oluyo zaten dedi:) ayrıca canım çok takma ben çok taktım yani o gün dünya başıma yıkıldı resmen doktor bide kötü konuştu ama herkese sordum genelde herkeste çımış bu problem çok takma düzeliyo dediler hatta bi akrabamın 4 hafta geriden geliyomuşmuş düzelmiş.benim korktugum nokta troid oldu birde çünk ü bebegin gelişimini etkiler dedi dahiliye doktoru ben ondan oldugu içn üzüldüm yesem içsem düzelmez dedim hastalıktansa diye ama çok şükür büyümüş bebişim inş seninkide normal haftasına döner cnm.Allah hepimize şifa versincanım çok sevindim bugün çok iyi anlıyorum seni:) ben bu dediklerini zaten yiyordum biraz daha arttırayım bakalım.
valla canım 10 günde 5 kilo süt 5 kilo balık 15 16 yumurta badem fındık ceviz tahin pekmez yedim :) yani baya abartılı oldu doktorda balık ye dedi balık hapı istemiştim balık ye dedi dedim valla yedim 5 kilo :) belli oluyo zaten dedi:) ayrıca canım çok takma ben çok taktım yani o gün dünya başıma yıkıldı resmen doktor bide kötü konuştu ama herkese sordum genelde herkeste çımış bu problem çok takma düzeliyo dediler hatta bi akrabamın 4 hafta geriden geliyomuşmuş düzelmiş.benim korktugum nokta troid oldu birde çünk ü bebegin gelişimini etkiler dedi dahiliye doktoru ben ondan oldugu içn üzüldüm yesem içsem düzelmez dedim hastalıktansa diye ama çok şükür büyümüş bebişim inş seninkide normal haftasına döner cnm.Allah hepimize şifa versin
offffff maşallah iyi tüketmişsin :) sağlıklı olsunlarda aslında kilo önemli değil ama işte anne yüreği takıyor kafaya :) tamam ben de artttırayım
30+0 da 1626 gram yaklaşık 39 cm idik
maşallah ikinizinkide iyi benimki sizinkilere göre yine zayıf ama inş o da büyür.bugün 30 haftamız bitti.1385 kg 39 cm kızımbizde tam 31 haftalığız ve 1 kilo 700 gr. olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?