2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

en son kontrolümde (28. haftada) 35 cm, 1100 gr.dı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.

çoook mutluyum kızlar doktora giitm bugün bebgim normale dönmüş yani kilosu falan normal olmuş 2 hafta geriden geliyodu şimdi herşey yolunda.balık yedim süt içtim yumurta ceviz fındık badem 10 gün bunlardan bol bol yedim doktorum işe yaramış devam et dedi.erken ama nstye bile girdim :) herşey güzel çıktı

canım çok sevindim bugün çok iyi anlıyorum seni:) ben bu dediklerini zaten yiyordum biraz daha arttırayım bakalım.

canım çok sevindim bugün çok iyi anlıyorum seni:) ben bu dediklerini zaten yiyordum biraz daha arttırayım bakalım.
valla canım 10 günde 5 kilo süt 5 kilo balık 15 16 yumurta badem fındık ceviz tahin pekmez yedim :) yani baya abartılı oldu doktorda balık ye dedi balık hapı istemiştim balık ye dedi dedim valla yedim 5 kilo :) belli oluyo zaten dedi:) ayrıca canım çok takma ben çok taktım yani o gün dünya başıma yıkıldı resmen doktor bide kötü konuştu ama herkese sordum genelde herkeste çımış bu problem çok takma düzeliyo dediler hatta bi akrabamın 4 hafta geriden geliyomuşmuş düzelmiş.benim korktugum nokta troid oldu birde çünk ü bebegin gelişimini etkiler dedi dahiliye doktoru ben ondan oldugu içn üzüldüm yesem içsem düzelmez dedim hastalıktansa diye ama çok şükür büyümüş bebişim inş seninkide normal haftasına döner cnm.Allah hepimize şifa versin

offffff maşallah iyi tüketmişsin :) sağlıklı olsunlarda aslında kilo önemli değil ama işte anne yüreği takıyor kafaya :) tamam ben de artttırayım

offffff maşallah iyi tüketmişsin :) sağlıklı olsunlarda aslında kilo önemli değil ama işte anne yüreği takıyor kafaya :) tamam ben de artttırayım

arttır canım en azından bi dahaki kontrole kadar ben artık normal tüketirim önceden çünkü düzgün beslenmiyodum.ve troidden korktugum için bu kadar yedim demekki beslenmemdenmiş şimdi ölçülü yiycem inş

bugün kontrolüm vardı.
28+5 günlüğüz ama bebeğim 30+1 görünüyormuş.
yani gelişimi 10 gün önde.
1520 gr

en son 2 hafta önce gittiğimde 1016 gr dı.2 haftada yarım kilo almış maşallah

28+5 günlüğüz, geçen cuma boyumuz 35 cm kilomuz 1250 gr dı

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 30+1 günlük çıktı kilosu 1.400 gr boyu nerdeyse 41 santim.. Haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama sizlere bakıyorum sanki bebeğim biraz zayıf gibi.. Benim bebeğim iri gidiyordu başlarda şekerim çıktı diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum.. Diyetten sonra iki kilo verdim oyüzdenmi bebişim zayıf kaldı acaba..

kızlar heralde bugün tam 31. haftaya girdik maşallah bebeğim bu ay iyi büyümüşAllah esirgesin 2 kg olmuş boyuda 42_43 arası imiş

eğer yediklerimdense sizlerinde aklınızda olsun sabahları yumurta bol peynir ve tahin pekmez aralarda muhakkak meyve gün içinde soda ve kuruyemiş çok tükettim önümüzdeki ay görüşürüz :)

31+0da 1780 gr 42 cm minik kızım. maşallah yavrum yaa kıpır kıpır mercimekti koca kiz oldu nereden nereye:)

30+3 de kontrolümüz vardı boyunu bilmiyorum ama kilosu 1900 gr olmuş maşallah kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…