2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

merhaba bayanlar
27+5'de dr. kontrolümüz vardı
1164 gr. olmuş bebişim :)) (sizce nasıl iyi mi normal mi?)
boyumuzu öğrenemedik oturur pozisyondaydı bizim küçük bey :) ters duruşu varmış bayanlar inşallah döner....

bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğime küçük gibi dedi 29+0 dayız 1200 gr 37 cm sizce nasıl bunlar devlet hastanesi ölçümleri özelde daha yüksek çıkıyor anlamadım hangisi doğru(

bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğime küçük gibi dedi 29+0 dayız 1200 gr 37 cm sizce nasıl bunlar devlet hastanesi ölçümleri özelde daha yüksek çıkıyor anlamadım hangisi doğru(

benimde 28+3 de 1035 kg boyu 36 cm çıkmıştı.doktor bana 2 hafta geriden geliyo ve midesi küçük dedi sonra bende troid çıktı ve doktor bebegin gelişimini etkilemiştir dedi.bugün tekrar gidicem doktora 29+6 dayız şimdi bakalım ne diycek doktor gelince yazarım buraya

tahlil falan da istemedi benden beslenmem de iyi ne yapabilirim bilmiyorum.

tahlil falan da istemedi benden beslenmem de iyi ne yapabilirim bilmiyorum.

benim aslında hamileliğin başında böyle bi şikayetim yoktu daha yeni çıktı troid ve bebginde kilosu hep uyumlu gidiyodu bu sefer böyle oldu.doktor 10 gün süt yumurta ye dinlen biraz dedi 10 gündür aşırı yiyorum bakalım degşti mi zaten öyle aşırı bi karnım da çıkmadı hala gelişmedi galiba ben başka bi doktora da randevu aldım aklımda kalmasın istersen sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…