Biz de 37+0da 3100 ciktik 49 cm. Bana cok geldi hareketlerimi artirmam lazim daha dikkatli yemem lazim diye düşünüyordum. Doktor normal dedi bilemedim daha 3 haftamiz var 2.5 haftada 600 gr almış 3 haftada 700 daha alsa 3800 doğar. Normal dogum için zor bur kilo degil mi yaa37+2 de 3200 çıktı benim tontiş kızım bir haftada 300 g almış. maaşallah diyeyim inşallah normaldir. sağlığı iyidir inşallah
Biz de 37+0da 3100 ciktik 49 cm. Bana cok geldi hareketlerimi artirmam lazim daha dikkatli yemem lazim diye düşünüyordum. Doktor normal dedi bilemedim daha 3 haftamiz var 2.5 haftada 600 gr almış 3 haftada 700 daha alsa 3800 doğar. Normal dogum için zor bur kilo degil mi yaa
kızlar benim oğlum baya zayıf ya 35+5 deyiz 2050 gr çıktı artık hiç bişey yemekte gelmiyor içimdne o kdar dikkat ediyorum yok muz ceviz, sür et balık ama yok almayınca almıyor doktor kilolu bebek beklemeyin dedi ancak 3 kilo olurmuş( erken doğacak diye ödüm kopuyor artık
hiç üzülmeyin benim bir akrabam 2900 de doğum yaptı hemde 40. haftasında bebek anne karnında zayıflamaya başlamıştı. inanın bebeğin sağlık yönünden hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. kendinize sorun yapıp üzülmeyin bebeğiniz esas bu üzülmelerden etkilenebilir. her bebek farklıdır bakın ben de yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde hızla kilo alıyor kızım muz ceviz vs hiç tüketmediğim halde. bebeğinizin fizyolojik yapısından kaynaklıdır. ben ve eşim ikimizde küçükken iri bir bebekmişiz sanırım kızımızda bize çekti. üzülmeyin lütfen
Ee benim doktorum da gülerek çocuk ne yapsin sen yersen o da şişer tabii dedi :) ben bu hafta yemek yemedim ivir zivirla ogunlerimi gecistirdim resmen ona baglamistim hizli kilo almasini. Ama sen diyet yaparken büyüdüyse bebegin demek ki alacağı varsa kilo, alıyor minnoslar :) doğduğunda tombik tombik olurlar sevmeye korkmayiz :)canım işte benim en büyük korkum normal doğum için zor olması yediğimizle alakalı olduğunu düşünmüyorum artık çünkü ben gebelik şekerinden dolayı diyetteyim aç geziyorum ortalıkta ama benim kızımın maşallahı var bir haftada 300 gram almış. doktorum bana 4000 g dan büyük olursa sezeryan yaparım dedi. normal doğum böyle giderse zor olacak gibi
biz de eşimle minyon bir yapıya sahibiz sanırım ondan az kilo alıyor. hayırlısı umarım sağlıklı doğar bebeklerimiz dediğin gibi yemekle hiç alakalı değil onu anladım. yediklerim bana yarıyor:)
Ee benim doktorum da gülerek çocuk ne yapsin sen yersen o da şişer tabii dedi :) ben bu hafta yemek yemedim ivir zivirla ogunlerimi gecistirdim resmen ona baglamistim hizli kilo almasini. Ama sen diyet yaparken büyüdüyse bebegin demek ki alacağı varsa kilo, alıyor minnoslar :) doğduğunda tombik tombik olurlar sevmeye korkmayiz :)
benimde 37+1 de 3300 gr 50 cm çıktık..Biz de 37+0da 3100 ciktik 49 cm. Bana cok geldi hareketlerimi artirmam lazim daha dikkatli yemem lazim diye düşünüyordum. Doktor normal dedi bilemedim daha 3 haftamiz var 2.5 haftada 600 gr almış 3 haftada 700 daha alsa 3800 doğar. Normal dogum için zor bur kilo degil mi yaa
merhaba bende bugün gittim,doktor pazartesi doğum dedi.allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla inşallah.
bugün kontrolüm vardı.
36+6 daydık 3150 gr çıktı kızım
Allah kolaylık versin normal mi sezeryan mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?