2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

36. haftada 3.5 kg 52 cm bu ara erken doğum riski yüzünden yeyip içip yatıyorum bebeğim 1 hafta daha doğmamayı becerirse süper olucak ...

35+5 de benim bebeğim 2460 mış,bugün kontrolüm vardı,çok az geldi bana bu hafta kilo alımı,geçen hafta 300 gr almıştı,bu hafta 60 gr almış neden böyle oldu anlamıyorum.

37+2 de 3200 çıktı benim tontiş kızım bir haftada 300 g almış. maaşallah diyeyim inşallah normaldir. sağlığı iyidir inşallah
Biz de 37+0da 3100 ciktik 49 cm. Bana cok geldi hareketlerimi artirmam lazim daha dikkatli yemem lazim diye düşünüyordum. Doktor normal dedi bilemedim daha 3 haftamiz var 2.5 haftada 600 gr almış 3 haftada 700 daha alsa 3800 doğar. Normal dogum için zor bur kilo degil mi yaa

kızlar benim oğlum baya zayıf ya 35+5 deyiz 2050 gr çıktı artık hiç bişey yemekte gelmiyor içimdne o kdar dikkat ediyorum yok muz ceviz, sür et balık ama yok almayınca almıyor doktor kilolu bebek beklemeyin dedi ancak 3 kilo olurmuş ( erken doğacak diye ödüm kopuyor artık

canım işte benim en büyük korkum normal doğum için zor olması yediğimizle alakalı olduğunu düşünmüyorum artık çünkü ben gebelik şekerinden dolayı diyetteyim aç geziyorum ortalıkta ama benim kızımın maşallahı var bir haftada 300 gram almış. doktorum bana 4000 g dan büyük olursa sezeryan yaparım dedi. normal doğum böyle giderse zor olacak gibi

hiç üzülmeyin benim bir akrabam 2900 de doğum yaptı hemde 40. haftasında bebek anne karnında zayıflamaya başlamıştı. inanın bebeğin sağlık yönünden hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. kendinize sorun yapıp üzülmeyin bebeğiniz esas bu üzülmelerden etkilenebilir. her bebek farklıdır bakın ben de yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde hızla kilo alıyor kızım muz ceviz vs hiç tüketmediğim halde. bebeğinizin fizyolojik yapısından kaynaklıdır. ben ve eşim ikimizde küçükken iri bir bebekmişiz sanırım kızımızda bize çekti. üzülmeyin lütfen

bizimde dün kontrolümüz vardı 2900 olmuşuz çarşamba son kontrolüm var dün kan verdim ölçümlerim yapılacakdoktorum çarşamba günügel ameliyatın saatini kararlaştıralım dedi cumartesi sezeryan olucam inş yani haftaya şuan oğlum(inş) kucağımda olucak

biz de eşimle minyon bir yapıya sahibiz sanırım ondan az kilo alıyor. hayırlısı umarım sağlıklı doğar bebeklerimiz dediğin gibi yemekle hiç alakalı değil onu anladım. yediklerim bana yarıyor:)

Ee benim doktorum da gülerek çocuk ne yapsin sen yersen o da şişer tabii dedi :) ben bu hafta yemek yemedim ivir zivirla ogunlerimi gecistirdim resmen ona baglamistim hizli kilo almasini. Ama sen diyet yaparken büyüdüyse bebegin demek ki alacağı varsa kilo, alıyor minnoslar :) doğduğunda tombik tombik olurlar sevmeye korkmayiz :)

biz de eşimle minyon bir yapıya sahibiz sanırım ondan az kilo alıyor. hayırlısı umarım sağlıklı doğar bebeklerimiz dediğin gibi yemekle hiç alakalı değil onu anladım. yediklerim bana yarıyor:)

demek ki benim kız anası gibi kilo almaya müsait sanırım geçen ultrasonda bileğini emiyordu benim ki obur bir kız olacak heralde:) ben artık takmıyorum sağlıklı olsun da varsın normal doğum filan zor olsun. tek temennim o artık yapacak bişey yok

benimde 37+1 de 3300 gr 50 cm çıktık..

merhaba bende bugün gittim,doktor pazartesi doğum dedi.allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla inşallah.

Bizim de bu cumartesi kontrolümüz var her kontrolde suyumuz az diye ödüm pörtlüyo acaba şimdilik yter diycek mi die... bakalım bu günlere geldik rabbim kolay getirsin. normal dogum istiyorum yoksa sorun degil de nasip tabi o da

bugün kontrolüm vardı.
36+6 daydık 3150 gr çıktı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…