2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

maşallah, neyle besledin bebişi, yoksa genetik mi?

hepimizin yzptıkları haricinde ekstra hiç bi şey yapmadım. ben 3500 gram doğmuşum genetik değil galiba ama anne için en ideali standart ölçülerde olması sanırım doğum şeklini belirleyebilmesi için. bende niye böyle oldu diye bazen korkuyorum açıkçası

bizde 35+3 'te gittik doktorumuza ...oğlumun boyu 49 santim , kilosu 2700 gr olmuş ......

canım nerelerdesin sen ....sana özelden mesaj yazmıştım cevapta vermedin merak ettim ....

Canım benim sıkıntılı günler geçirdim.Forumu okuyordum ama yazmaya elim gitmiyordu.Baştan beri hep riskli gebelik geçirmem, hiç evden çıkmamam ve son olarak bebeğimin kilosunun düşük oluşu moralimi çok bozmuştu.Depresyona girmiştim.Psikiyatriste gittim ilaç vermedi verse bile kullanmazdım.Terapi uygular belki rahatlarım dedim ama pek fayda etmedi.Annelik heyecanı bile hissetmiyorum.Sadece sorumluluk gibi.İlk öğrendiğimde bebeğimle konuşuyor kendimi daha fazla anne gibi hissediyordum.Arka arka yaşadığım sorunlar psikolojimi çok bozdu.Umarım bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar.Tek umudum onu kucağıma aldığımda içimde yaşama sevincini belki tekrar hissederim.

bizim bebeklerimiz böyle nazlılar canım ya ....hamilesin haberini alana kadar ne yollardan geçtik biliyosun işte..evet sürekli yatmak gerçekten zor ..senin yanına çağırabileceğin akraban falan yokmu canım yaa .kim olursa anne ,kardeş ,kuzen .bence yanında birinin durması lazım..biriyle dertleşmek inan herşeyden iyi gelir ....bebeğinin kilosunada hiç takılma sağlıklı gelsinde .kardeşimin oğlu 2300 gramdı şimdi maşallah tosun gibi ...

insanız ,hepimiz farklı şeylerle sınav oluyoruz bugünlerde geçer sonra niye kendimi bu kadar sıkmışım dersin .en azından ben öyle diyom ..bi ara gerçekten hiç çocuğum olmıycak gibi hissediyodum ...neticede hepsi gelip geçici .....

selam canım nasılsın bakıyorum arda haziran topiğinden anneler ne yapıyor diye doğumlar yaklaştı heyecanın nasıl

sevgili haziran topiği annesi merhabalar arjin canım biz ne zorlu yollardan geçerek kavuşacaz miniklerimize şimdi kendini ve bebişini böyle üzmeye hakkın yok tamam mı herpimizin genleri faklı mesala ben çok göbekli ama diğer kısımları ufacık doğmuşum bak nasıl büyüdük şimdi hemen kendine gel olur mu yarın bu günlerini üzülerek geçirdiğin için pişman olursun....

Çok teşekkür ederim kızlar.İyi ki siz varsınız.Ben de okb, depresyon ve panik atak var.Yıllarca ilaç kullandım.Bebek düşününce ilaçları doktor kontrolünde bıraktım.Gebeliğimde hep sorun çıkması, psikiyatri ilaçlarını kullanamamam, hep evde yalnız kalmam ruh halimi iyice bozdu.32 hafta bitene kadar doktor bebek için dışarı çıkıp alışveriş yapmama bile izin vermedi.Yatacaksın dedi.Yaşadığım şehirde hiç bir yakınım yok.Annem 10 gün sonra gelecek.Buraya tüm bunları yazıp insanların canını sıkmak istemedim.O yüzden son zamanlarda hep okudum yazmak içimden gelmedi.Zira bu halimden kendim bile bıktım.

can sıkmak falan duymayım bi daha taaammı

bak ne güzel o kadar tedaviden sonra hamileyiz...az kaldı kucağımızada alıcaz ...az daha sabret canım benim

kızlar üzülmeyin ne olurrr.... bizbir aile gibiyiz burada sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaştık ve çok az zamanımız kaldı meleklerimize kavuşmayaaa... düşünsene arjin minik gözleriyle sana bakıp gülümsüyo aman Allah ım çıldırır insan mutluluktan

Biz 31+3 de gittik 2 100 boy da 44 cm di canım...

ama suyum azalmış dua edin de sizlerin safiyane dualarıyla kızım saglıcakla en güzel zamanda gelsin

inş sağlıkla hayırlı bir zamanda kucağına bebişini alırsın cnm.senin kuzucuğun kilosu iyi maşallah ben 32+0 da 1830 gr mış benim minik paşam.

Teşekkür ederim canım.İyi ki varsınız.Benim de tek umudum bebeğim.Belki onunla değişir herşey.Bu arada umarım sende bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.

34+3 te 2370 gr ve 44 cm olmuştu. 32+3 ten bu yana sadece 130 gr almış. Dr normal dedi. Ben de açıkcası çok almamasına sevindim. Yoksa normal doğum zorlaşırdı.

34 hafta 1 günlüğüz yavrumun kilosu 3 kilo olmuş boyu da 47 48 cm maşaallah ama bugün nst de baya bi sancım çıktı artık doğmak istiyo ama daha çok erken nidilata başladık işte öyle kızlar zor durumdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…