2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

Canım senin adına sevindim.Sanırım bebeğinin kilosu düşüktü.Ne güzel toparlanmış.Umarım daha da kilo alır.

evet canım 2 hafta önce 1500 dü doktor bile şaşırsı herşeyi iyi gayet dedi çok şükür Allah kimseyi çocuguyla imtihan etmesin.çok büyük bi sıkıntı olmasada çok takıyoduk bu duruma ama normale döndü şükür minnoşum

merhaba kızlar allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben bugün doktora gittim,34+5 haftalığım 2800 boy 47 olmuş kızım sağlıklıymış.

maşallah cnm bebeğine benimde sancılarım başladı hatta nişanım geldi cumartesi günü bede nidilata başladım seninle aynı haftadayız hakkımzıda hayırlısı cnm umarım biraz daha durular bebişler yerlerinde

hayırlısı tabiki doğacağı vakit belli yalnız ben hiç dikkat etmedim ağır işler yaptım misafirler ağırladım ama işte boş kimsee madalya takmıyorlar çok az ev içinde geziyorum cuma günü kontrolüm var inşaallah sancılar azalmış görünür...Allahın izni ile şu 36 bi doldursa iyi olacak inşaallah sende dikkat et canım insan kendine dikkat etmezse kimse etmiyor...

36+4 de 3600 gr boy 53 civarı hesaplayınca ama 53 olması imkansız geliyor bana 50 diyelim

33. haftada kontrolüm olmuştu oğluşum 2480 gr.dı
şimdi ne durumda acaba :))

Son düzenleme:
ben bu konuda kendi doktoruma hiç güvenmiyorum bir hafta bebek boyu uzun çıkıyor bir hafta ondan daha kısa çıkıyor yani adam ölçümleri tam almıyor en son 3.200 felan dedi bakalım doğumda kaç kilo gelecek....

36+3 te 2950 gr ve 48 cm kızçemmm :) maşallah maşallah!!
ben 2800 gr doğmuşum hem de tam zamanında. geçti valla beni hehehehhe :)

Son düzenleme:
benimde dün 35+0 da 2.500 gr 48 santim boyu haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama iki hafta önce 2.350 gramdı iki haftada çok az almış gibi geldi bana..

bugün kontrolden geldim.
kızım 34+6 günlük.
boyu 48 cm. kilosu 2700
tombiş tombiş suratı vardı ultrasonu öpesim geldi

37+2 de 3200 çıktı benim tontiş kızım bir haftada 300 g almış. maaşallah diyeyim inşallah normaldir. sağlığı iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…