2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Canim sende rahim darligi olsa filmde cikardi yok demekki zamansal bi onceki rahatmis baksana.idrar testi atkadasimda negatifti 8.gun oysa o zaten 7.gunde 36sonucunu almisti yani hamile ama cikmadi ta 10.gun idrarda gordu..

Canim sende rahim darligi olsa filmde cikardi yok demekki zamansal bi onceki rahatmis baksana.idrar testi atkadasimda negatifti 8.gun oysa o zaten 7.gunde 36sonucunu almisti yani hamile ama cikmadi ta 10.gun idrarda gordu..

Piyasada iki test tipi var biri 5 tl diğeri 20 tl ....ucuz olan 50 hcg kadar taniyor altında olursa negatif pahalı olan test 20 hcg yi tanıyor....ben pahalı olandan yaptım 7.gun bugün demekki 20 hcg olmamış, bu konuda tez yaptım sayılır, inşallah yanilirim, pozitifi görürüm bu ikinci ve 5.gun iyi kalite diye çok umutlandim...ama kısmet işte rabbım istemeyince olmuyor işte o zaman ne kalite ne sayı ne gün anlamsız kalıyor sözün bittiği yerdeyim

Gönülden kocaman âmin diyorum Dr um dan çok memnunum daha önce aşılamalrda bende jinemed bak da çok kötü seyler yaşadım umarım bebişlerimiz bize gelir ve herşeyi unutturur

aynen bende dr. cok memnunum bakalım cmts tranfer oldu ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ve kalbıne gore versın

ACİLL YARDIM....test yaptırdım ve sonuc NEGATIF acaba erken mı yaptırdım bugun tranferımın 6. gunu? transferim 24 mayısta oldu o gunu sayıyormuyuz?kafam cok karıstı 2 gunluk embriyo transfer edılınce o 2 gunude mı sayıp hesaplıyoruz?

canım cok erken cıkmaz tabi ki de..o gunu saymıyorsun zaten..hiç üzülme 9.gunu yaptır cıkar..3gun daha sabret ve moralini bozma..

çok sağol canım bile bile acele ettım sonra netten araştırdım hata yaptığımı anladım ve işe yarar dıyede paylaştım

evet ya niye acele ediyorsunuz anlamıyorum ben de 1kez denedim9.gun yaptımtesti..pozitifti ama sonra düşük oldu...şimdi dondurulmuşlarla baslıcam inş..

evet ya niye acele ediyorsunuz anlamıyorum ben de 1kez denedim9.gun yaptımtesti..pozitifti ama sonra düşük oldu...şimdi dondurulmuşlarla baslıcam inş..
Canım cok gecmıs olsun fakat nıyasi 8 senedır çocuk sahıbı olmak istemem herkesin bi öyküsü vardır tabı ama ortak olan amaç ALLAH ın ıznıyle bebıslerımızı kucağımıza almak ıstememız senın adına cok uzuldum fakat olumsuz olan seylerı yazmassak sevınırım herseyın bası morel dıyoruz ALLAH hepımız ıcın hayırlısını versın

canım ilki düştü diye ikinci düşecek diye bi şey yok ki allahın izniyle olacak ben inanıyorum olumsuz bi şey yazmadım yeni üye oldugum için durumumu yazdım sadece hayatın gerçekleri de var ...8sene beklemişsin inş.bu kez kavusursun ...peki kacıncı denemen özel degilse tabi soruyorum..

Tabıkıde hayatın cok acımasızlıkları var canım işte bu platformda ben kendı adıma soyluyorum daha pozıtıf düşünmek ,pozıtıf oalylar duymak benı daha cok umutlandırıyor.Benım basımdan baya olay gectı sımdı hatırlamak bıle ıstemıyorum ben ınanıyorum senınde hayırlısıyla güzel haberlerını alıcaz

ıns canım anlıyorum sen sil bastan basladın galiba pozitif düşünmek de cok önemli tabi ki inş.önce rabbimin izniyle sonra bu enerjiyle bebegine kavusacaksın sonucunu yaz lütfen 3gunun kaldı galiba inş..kocaman bir pozitif olur..

Çarşamba günü yapıcam canım inşallah herşey yolunda gıderde paylaşırım

arkadaşlar merhaba,
ben hep buralarda gizli takipteydim. Öncelikle bebek sahibi olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin diyorum.
Ben de tüp bebek tedavisi için yola çıkmış bulunmaktayım. Doktorum Saizen click verdi. Kendisine ulaşamadım ve merakıma dayanamadım. Bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İlacı hazırladıktan sonra mecburen kendim vurmak zorunda kalacağım, çünkü tam bayrama denk gelecek. Sorumsa şu; iğnenin kalçadan mı vurulması gerekiyor. Başka bir yerden de vurulabiliyor mu?

Öncelikle tedavinin hayırlı olsun....bu zor ve sabırlı süreci dilerim bebeğini kucağına alarak sonlandirirsin. Bahsettigin ilacı bir topikte daha duydum kullanan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam 40 yaşında tüp bebek deneyeceklerdi topigin adı, istersen bir de oraya sor.

Deminki mesajim sanaydi ama alintilamamisim :) topigin adı 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…