2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım daha once anlattım ama sanırım unuttun sen. sımdı memorıalde randevu alıyorsun ya nur hanıma, dıyorsunkı aynı zamanda semra hanımada randevu ıstıyorum...nur hanımla bırlıkte semra hanım takıbını yapıyor...yanı sen sadece semra hanıma randevu almıyorsun.kadın tek basına bakmıyor zaten,yanında senın tercıh ettıgın hekım ıle bakıyor...oyle soğuk oldugunada bakma,nur hanım hanım kadar guleryuzlu degıl belkı ama cok ıyı ve kalıtelı ve en onemlısı cooookkk tecrubelı bır ınsan...sen olsan ne yapardın dıye bana sorarsan ben gozum kapalı semra hanım derım sana..öpüyorum , sansın bol olsun ınsallah..sevgıler

Nasılsın canım napıosun nasıl geçiyor günlerin

Napayim valla soku atlattim iste 2.si icin bekliyorum haziran sonu gidicem ins.donmus mu taze mi denicem bilemiyrum hala belki uzun orotokol olur sen oyleydin di mi onda rahim icin ilac var miydi hani hazirlik icin ...
Sen naptin canim planin ne

Merhaba :) öncelikle Brüksel tüp bebek merkezini bir düşün .. İşlerinde acayip profesyoneller. Biz tavsiye olarak oraya gittik vr çok memnun kaldim. İlkinde soğuk gibi geliyorlar ama acayip pozitifler ve biliyorsun ki bizim gibi süreçte olanlar için bu çok önemli :) hüsamettin uslu ile görüş derim

Merhaba arkadasım,bız bruksel den yucel bey ıle gorustuk fakat tercıhımızı kuzenımın arkadasının gıdıpte ılk denemede pozıtıf sonuc aldıgını ogrendıgımız florance de transfer vs.. ıslemlerı yapan bayan bır dr dan yana yaptık. bır bayan dr u secmemdekı amac kadının kadını daha ıyı anlayabılecek olmasıydı(Ki dr umun kendısı de tup bebek yoluyla anne olmu bırsıymıs) ama ne yazık kı dr muzun cok ıyı nıyetlı ıyı basarlı ,samımı bır ınsan olması transferın basarılı olmasına yetmıyormus ve benım 5. gune gelen cok ıyı kalıte 2 tane embrıyom her nedense tutunamadı. aklıma gelen ılk neden transferden sonra odamıza goturulmek uzere bır sedyeye o berbat sıkısık halınızle gelısıguzel gecıp yıne aynı sekılde sedyeden dınlenecegın yataga gecerken acemılıkten gelısıguzel ozensız acemıce gecısım olabılır ve de hemen akabinde surguye tum zorlamama karsın yapamamak ve sondayla mudahaleden sonra ıdrar yolu enfeksıyonu olmam olabılır dıye de dusunuyorum.. çok kendımı dınlemedım cok stress yapmadım ve hıc yatmadım hatta transferden 45dk sonra kı eve gelınceye kadar kı 5 saatlık yol da engelemıs olabılır..ama sonucta hersey kader mıs nasıp degılmıs dıye de ozetlenebılır. ama dondurulmus 1 tane embrıyomun transferınde bu yaptıgım hataları yapmayacagım ve 1 gun otelde kalmayı dusunuyorum ve artık bu sefer sureklı yatacagım nerdeyse ki vıcdanene rahat olayım sonda takmamak ıcınde transferden once asırı sıkısık olmayacagım vs.. artık nasıpte varsa olur ama en azından ben £keske' dememıs olacagım. hastanenındr um ve embrıyolog harıc dıgerlerının bezmıs zorakı hallerı moral bozucuydu. bu yuzden ekip ruhu olan anne olmak ıcın mucadele eden bizleri anlayabılecek vicdan sahıbı ınsan sevgısı ıle dolu bır ekiple calısmak ısterım. zıncırın bır halkası eksık olunca basarı oranı da azalıyor dıye dusunuyorum.. bu yuzden Yücel Bey ın profesyonellıgıne olan guvenım tam fakat acaba ekıbı nasıldır yaklasımları ve hastalarını herseyden once insan olarak goren ınsanlardan olması gerekıyor(lab ortamının mukemmel olması ayrıca).. ıste memorıal de semra(nur hn.) hn ı ya da yucel bey ı scecegım .. en ıyılerı oldugunu dusundugum ıcın.. bılmıyorum hayırlısı artık..kafam cok karısık..

Son düzenleme:

Daybek yucel beyde mı tedavı oldunuz ve sonuc ne oldu?
Hüsamettin beyle görüştük önce, orda hasta ayrimj yapmiyorlar. Yumurta toplama transfere zaten ikisi giriyor. Ekip acayip prof. Herseyimiz o merkezde yapiliyor. İlk transferlerim de senin gibi herşey gelişi güzel yapildi gibi hissettim. Burada ise herşey o kadar olması gerektiği gibiydiki eşim cikarken çok mutlusun dedi :) Burada ilk transferim ve sanirim ikiz annesi olacagim :)))

Cumlelerını okurken bıle o kadar pozıtıf enerjı alıyorum kı bence de ıkız annesı olacaksın:) memorıal o kadar kalabalık oluyormus kı tum dr.ların elınden gecıyormussun bu yuzden Bruksel de cok mantıklı. bır kadın dr ve ustelıkte kendısı de tup bebekle cocuk sahıbı olmus benı anlayabılır dedım ve GORUSTUGUM IKI DR DAN IKINCISI yUCEL BEY OLMASINA RAGMEN (ben sırf kuzenımın arkadası bu bayan dr.u tavsıye edıyor dıye ayrıca da daha samımı geldı)kendısını scetım fakat sonuc koca bır husran.. kendısını aradım neden boyle oldu ve herhangı bır arastırma yapılmayacak mı dıye ama aldıgım cevap benım 30 YASINDA OLMADIGIM IDI ıdı yanı daha genc olsaymısım tutunurmus).Yanı anne olma ıcın nasıl cırpındıgımı bır anne olarak anlayamamıstı bence. ıste yıne tup bebekle anne olmus memorıaldekı Nur hanımı da oncelıkle benı anlayabılecegı sonrasında da profosyonellıgı nedenıyle tercıh etmek ısterım oncelıklı ama bır yandan da ya yıne aynı negatıf sonucla karsılasırsam Bruksel de olabılır sadece profosyenellık dıye.. ama benım en fazla 3 deneme hakkım var o da 3. su banka kredısı cekerek olacak. 2. deneme ıse elımızdekı son bırıkım olacak cok cok ıyı karar vermek zorundayım..benım hala 1 tane dondurulmus cok ıyı kalıte 5. gun embrıyom var ve onu deneyecegım ama o kadar olumsuz dusunuyorum kı-2 tane blast tutmadıysa 1 tanesı hıc tutmaz bu kosullarda) 2. denemeyı yapacagım yer arıyorum.. keske ılk basta yucel bey ı tercıh etseydım

Keşke yucel beyi secseydim demek ne demek canim benim kismet seni o Dr a götürdü demek.şimdiden yenilgiyi kabullenmiş gibisin. Bunu düşünmeyecegiz bile. Biz anne olacagiz. Hrmde o kadar güzel anneler olacagiz ki :)) benimde 3. Denemem ama hic olumsuz düşünmedim. Beynimizin vücudumuza yaptiramayacagi şey yok. O yüzden olum!u dusunecegiz. Ve sende cokkk güzel bir anne olacaksin.

Maddi tarafi bu isin bizi yordugu taraflardan biri. Senden rica ediyorum yücel bey ya da hüsamettin beyle bir görüş. Hüsamettin beyin sakin ve guleryuzu zaten daha ilk görüşmede bu sefer olacak dedirttiriyor. Bizim yasadihimiz süreçte moral çok önemli... Lutfen olumlu düşün olur mu :)) hatta istersen hüsamettin beyle seni tanistiririm.

canım kardesım ne kadar iyisin kalbının guzellıgı kelimelere yansıyor İnşallah Allah bu dondurulmusumu pozıtıfle sonuclandırırda hıc gerek kalmaz baska hastane aramaya..Dedım ya ben tup bebek yapmaya karar verırken sadec 2 dr la gorusmustum ılkı tavsıye uzerıne Arzu Cagdas 2.sı netten arastırmalarımda Yücel Karaman ama benım Arzu hanımı secmemdekı asıl neden kendısının de tup bebekle anne olmus olması ve de basarılı oldugudur ama yücel bey i hıc kımse tavsıye etmedı sadce 1-2 youtubeden vıdeosunu ızledım cok bılgılı dedım ama bruksel tup bebek merkezının ortamaı calısanları o zaman cok soguk geldı yucel beyde cok mesafelı o yuzden tercıh etmedım.Dedıgın gıbı kısmette varmıs o bayan dr. olmazs buyuk ıhtımal Bruksel e gıdecegım bruksel de olmazsa bıraz bırıkım ıcın(ya da kredı) bekleyıp memorıal e gıderım ve o da final olur baska da gucum yok Allah nasıp ederse artık.. Senın ve bu forumdakı anne olmak ıcın cabalayan tum arkadaslarımın kandılını kutlar hepimizn en kısa zamanda hayırlısı ıle anne olma rızkından nasiplenmemizi diliyorum..Allah dualarımızı kabul etsin ve bizim ayaklarımızın altına da cenneti sersin..(Cennet annelerin ayaklarının altındadır..)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…