tesekkur ederım yanıtın ıcın ben de gunlerdır her gunumun 3 saatını forumlrda dolasarak gecırıyorum ve seenekler arasında yıne yucel karaman ve semra hanım var ılk sırada tabı mustafa acet te aklımın bır kosesınde.. oncelıkle yucel beye belkı de haksızlık yapmıs olabılırm cunku adam ısınde profosyonel bırısı kalkıpta bızı kucaklayacak degıl ya ama aynı sogukluk semra hanım da da mevcutVıdeolarında ızledıgım kadarıyla)sanırım zamanla tektıp yuz ıfadesıne bürünüyorlar..ama Memorıal dede Nur Dokuzeylul denen doktoru da cok sevdım yıne vıdeo konusmalarından. Doktorumun takıpten transfere kadar her anda benımle bırebır ılgılenmesı basarıyı etkıleyecegını dusunuyorum. semra hanım yogunluktan dolayı bunu yapamıyordur sanırım belkı nur hanıma gıtmek lazım.. sevgıler.. [önce mayıs ayında dondurulmusumu deneyeyımde olmazsa ondan sonra dınlenme sonrası gorusmeye gıdecegım semra ya da nur hanımla.. ]
arkadaşlar benim sonuç pozitif rabbim tüm isteyenlere bizim gibi uğraşanlara tez vakitte nasip etsin
tebriklerrrr kacıncı denemendi sorun neydi acaba?[/QUO
sağol ben 1.5 yıl önce normal yolla bi gebelik yaşadım bebek 10 haftalıkken kalbi durmuş iki kez kürtaj oldum
sonrasında 1 yıl kadar olmadı ben iyi bi hastaneye gidip herşeyime baktırdım eşimede tabi..meğer sorun ondaymış ileri derece
baş anomalisi varmış yani yine hamile kalsam bu risk olacaktı bizim şansımız benim çok sağlıklı olmamdı doktor aşılamanın
tutacagını söyledi denedik olmadı tüp bebeğe geçtik bu ilk denememiz şükürler olsun tuttu darısı tüm isteyenlere olsun
tebriklerrrr kacıncı denemendi sorun neydi acaba?
Nasılsın canım napıosun nasıl geçiyor günlerin
tesekkur ederım yanıtın ıcın ben de gunlerdır her gunumun 3 saatını forumlrda dolasarak gecırıyorum ve seenekler arasında yıne yucel karaman ve semra hanım var ılk sırada tabı mustafa acet te aklımın bır kosesınde.. oncelıkle yucel beye belkı de haksızlık yapmıs olabılırm cunku adam ısınde profosyonel bırısı kalkıpta bızı kucaklayacak degıl ya ama aynı sogukluk semra hanım da da mevcutVıdeolarında ızledıgım kadarıyla)sanırım zamanla tektıp yuz ıfadesıne bürünüyorlar..ama Memorıal dede Nur Dokuzeylul denen doktoru da cok sevdım yıne vıdeo konusmalarından. Doktorumun takıpten transfere kadar her anda benımle bırebır ılgılenmesı basarıyı etkıleyecegını dusunuyorum. semra hanım yogunluktan dolayı bunu yapamıyordur sanırım belkı nur hanıma gıtmek lazım.. sevgıler.. [önce mayıs ayında dondurulmusumu deneyeyımde olmazsa ondan sonra dınlenme sonrası gorusmeye gıdecegım semra ya da nur hanımla.. ]
arkadaşlar benim sonuç pozitif rabbim tüm isteyenlere bizim gibi uğraşanlara tez vakitte nasip etsin
ALLAH kucağına da sağ salim almayı nasip etsin arkadaşım.
Merhaba :) öncelikle Brüksel tüp bebek merkezini bir düşün .. İşlerinde acayip profesyoneller. Biz tavsiye olarak oraya gittik vr çok memnun kaldim. İlkinde soğuk gibi geliyorlar ama acayip pozitifler ve biliyorsun ki bizim gibi süreçte olanlar için bu çok önemli :) hüsamettin uslu ile görüş derim
Daybek yucel beyde mı tedavı oldunuz ve sonuc ne oldu?
tebriklerrrr kacıncı denemendi sorun neydi acaba?[/QUO
sağol ben 1.5 yıl önce normal yolla bi gebelik yaşadım bebek 10 haftalıkken kalbi durmuş iki kez kürtaj oldum
sonrasında 1 yıl kadar olmadı ben iyi bi hastaneye gidip herşeyime baktırdım eşimede tabi..meğer sorun ondaymış ileri derece
baş anomalisi varmış yani yine hamile kalsam bu risk olacaktı bizim şansımız benim çok sağlıklı olmamdı doktor aşılamanın
tutacagını söyledi denedik olmadı tüp bebeğe geçtik bu ilk denememiz şükürler olsun tuttu darısı tüm isteyenlere olsun
Damla cım hangı hastanede tup yaptın?
Hüsamettin beyle görüştük önce, orda hasta ayrimj yapmiyorlar. Yumurta toplama transfere zaten ikisi giriyor. Ekip acayip prof. Herseyimiz o merkezde yapiliyor. İlk transferlerim de senin gibi herşey gelişi güzel yapildi gibi hissettim. Burada ise herşey o kadar olması gerektiği gibiydiki eşim cikarken çok mutlusun dedi :) Burada ilk transferim ve sanirim ikiz annesi olacagim :)))Daybek yucel beyde mı tedavı oldunuz ve sonuc ne oldu?
Hüsamettin beyle görüştük önce, orda hasta ayrimj yapmiyorlar. Yumurta toplama transfere zaten ikisi giriyor. Ekip acayip prof. Herseyimiz o merkezde yapiliyor. İlk transferlerim de senin gibi herşey gelişi güzel yapildi gibi hissettim. Burada ise herşey o kadar olması gerektiği gibiydiki eşim cikarken çok mutlusun dedi :) Burada ilk transferim ve sanirim ikiz annesi olacagim :)))
Keşke yucel beyi secseydim demek ne demek canim benimCumlelerını okurken bıle o kadar pozıtıf enerjı alıyorum kı bence de ıkız annesı olacaksın:) memorıal o kadar kalabalık oluyormus kı tum dr.ların elınden gecıyormussun bu yuzden Bruksel de cok mantıklı. bır kadın dr ve ustelıkte kendısı de tup bebekle cocuk sahıbı olmus benı anlayabılır dedım ve GORUSTUGUM IKI DR DAN IKINCISI yUCEL BEY OLMASINA RAGMEN (ben sırf kuzenımın arkadası bu bayan dr.u tavsıye edıyor dıye ayrıca da daha samımı geldı)kendısını scetım fakat sonuc koca bır husran.. kendısını aradım neden boyle oldu ve herhangı bır arastırma yapılmayacak mı dıye ama aldıgım cevap benım 30 YASINDA OLMADIGIM IDI ıdı yanı daha genc olsaymısım tutunurmus).Yanı anne olma ıcın nasıl cırpındıgımı bır anne olarak anlayamamıstı bence. ıste yıne tup bebekle anne olmus memorıaldekı Nur hanımı da oncelıkle benı anlayabılecegı sonrasında da profosyonellıgı nedenıyle tercıh etmek ısterım oncelıklı ama bır yandan da ya yıne aynı negatıf sonucla karsılasırsam Bruksel de olabılır sadece profosyenellık dıye.. ama benım en fazla 3 deneme hakkım var o da 3. su banka kredısı cekerek olacak. 2. deneme ıse elımızdekı son bırıkım olacak cok cok ıyı karar vermek zorundayım..benım hala 1 tane dondurulmus cok ıyı kalıte 5. gun embrıyom var ve onu deneyecegım ama o kadar olumsuz dusunuyorum kı-2 tane blast tutmadıysa 1 tanesı hıc tutmaz bu kosullarda) 2. denemeyı yapacagım yer arıyorum.. keske ılk basta yucel bey ı tercıh etseydım
Keşke yucel beyi secseydim demek ne demek canim benimkismet seni o Dr a götürdü demek.şimdiden yenilgiyi kabullenmiş gibisin. Bunu düşünmeyecegiz bile. Biz anne olacagiz. Hrmde o kadar güzel anneler olacagiz ki :)) benimde 3. Denemem ama hic olumsuz düşünmedim. Beynimizin vücudumuza yaptiramayacagi şey yok. O yüzden olum!u dusunecegiz. Ve sende cokkk güzel bir anne olacaksin.
Maddi tarafi bu isin bizi yordugu taraflardan biri. Senden rica ediyorum yücel bey ya da hüsamettin beyle bir görüş. Hüsamettin beyin sakin ve guleryuzu zaten daha ilk görüşmede bu sefer olacak dedirttiriyor. Bizim yasadihimiz süreçte moral çok önemli... Lutfen olumlu düşün olur mu :)) hatta istersen hüsamettin beyle seni tanistiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?