2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

uzanarak istirahat et bence

Nasıl sevindim bu yazıyı okuyunca bir bilsen kandil aksami çok dua ettim,allah razı olsun. Bende dayanamayıp 5.gun embriyosu transferinden sonra 4.gunde kan testi yaptım 1,53 çıktı ilaçları birakacaktim Dr kızdı ama o kadar ümitsizliğe kapildim ki zehir oldu hayat bana.simdi test gunume 5 gun var azda olsa umutlandim.

arkadaşlar yeri burası değil ilaç paylaşım bölümü var biliyorum site yöneticilerinin affına sığınarak yazıyorum benim dururumum biraz sıkınrılı devlet hastanesinde son rapor hakkımla tekrar tedaviye başlayacağım embriyo olmadığı için martta tedavim iptal oldu ilaç hakkımı kullanmış oldum fakat uygulama raporum duruyor ... ilaçlarımı tekrar kendi imkanımla alıp yeniden tedavi olma durumum var... bu yüzden sizden ricam elinde ilaç kalıp bağışlamak isteyen var mı diye soracaktım ... ihtiyacım olan ilaçlar : 1 kutu gonal f 450 7 kutu kadar cetrodite ve ovitrelle 250 mg ... ilk tedavimdede böyle olmuştu yabni birinci raporumda embriyo oluşmadığı için tedavim iptal olmuştu yani ilaçları kullanıyorum ama boşa gidiyor yumurta çıkmıyor sonra yine imkanlarımı zorlayarak ve allah bin kere razı olsun burdaki bazı arkadaşların ilaç desteğiyle tekrar tedavimi olmuş ve hamile kalmıştım ama maalesef devam etmedi şimdi 3 yıl sonra yine aynı problemi yaşıyorum ... yine sizlerden buradaki beni anlayavilecek arkadaşlardan kimseyi zan altında bırakmak istemeden destek bekliyorum ... ama kesinlikle bağışlamak isteyen belki vardır diye ihtiyacımı belirtmek isterim ... allahım hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gecede dualarım hepimizle....

Neden bu kadar erken yapip bebisimizi uzuyorsun.
Benim ikiz olmasina rağmen 10. Gün kanda cikti. Lütfen acele etme mercimegimizin senin moraline ve onu istememe ihtiyacı var. Konuş onunla lütfen . seni bekliyoruzzzz de :)

Neden bu kadar erken yapip bebisimizi uzuyorsun.
Benim ikiz olmasina rağmen 10. Gün kanda cikti. Lütfen acele etme mercimegimizin senin moraline ve onu istememe ihtiyacı var. Konuş onunla lütfen . seni bekliyoruzzzz de :)

Demeye başladım sayenızde çok korktum bilemedim bir arkadaşım ısrar edince çıkar diye zaten hamle bekliyorum herkesten bir fikir versin diye atladım test yapalım deyince.sonuc kahreden bekleyiş , seninde bebeğini saglikla kucağına almayi nasip etsin diyorum.

prensim sen nisanda denemiştin di mi..bu denemen de dondurulmuş mu denedin uzun protokol mu kac embriyo aldın..inş.sonucun bu kez pozitif olsun..

prensim sen nisanda denemiştin di mi..bu denemen de dondurulmuş mu denedin uzun protokol mu kac embriyo aldın..inş.sonucun bu kez pozitif olsun..

Canım evet nisanda denedim 3 gün dondurulmustu 1 tane, bu sefer donmus değil 5.gun iki tane blastokist konuldu bugün transfer sonrası 7.gun ben 4.gün kan testi yaptım meraktan moralim sıfır oldu.sen nasılsın her şey yolundadir umarım

Cok erken bi test cikmaz..2tane blastsa tutar bak soylemisti dersin allahin izniyle ins.ben iyiyim haziran sonu gidicem bakalim doktor be derse..opyurum canim..

Cok erken bi test cikmaz..2tane blastsa tutar bak soylemisti dersin allahin izniyle ins.ben iyiyim haziran sonu gidicem bakalim doktor be derse..opyurum canim..

Canım hayırlısı Hakkımıza Dr rahim darlığı sebebi ile zor transfer oldu dedi o yüzden çok merak ettim.3 gün yattim sonra normal hayatıma döndüm, seninde hayırlı haberlerini bekliyorum en kisa zamanda çok öpüyorum

Seninde mi rahmin dar benim de t..peki nasik zor oldu transfer yani koyacak yerimi zor buldu kacdakika surdu transferin

Seninde mi rahmin dar benim de t..peki nasik zor oldu transfer yani koyacak yerimi zor buldu kacdakika surdu transferin

Zor oldu walla 2 katater degistirdiler donduruyolardi az kalsın son dakika zor transfer Katateri ile yaptılar araştırdım sakincaliymis ,Allaha emanet olalım ne diyeyim .transfer bu sorundandolayi 15 dk sürdü normal 5 dk halbuki, senin nasıl oldu

Ya benim boyle olmadi 5dakika surdu once goremedi yeri ben rahat birakinca kendimi gordu ..2kez histreskooi oldum ben sen ?

Ilk denemde degerim dusmustu olmadi 2.icin temmuda gidicen.normal katater ne bilmiyrum inan ki peki rahmin darsahistereskopi olmadan nasil tutuncak sana dikis mi atilacak pozitiften sonra

Bilmiyorum Dr hiç bahsetmedi histreskooi ne işe yarıyor zaten dar nasıl düşer ilk kez duydum Dr sorarım mutlaka tutunmazmi şimdi iyice koptu simdi

Bilmiyorum Dr hiç bahsetmedi histreskooi ne işe yarıyor zaten dar nasıl düşer ilk kez duydum Dr sorarım mutlaka tutunmazmi şimdi iyice koptu simdi

Hayir tutunur tabiki 1damla sey kucucuk sonrasinda dusuk riski fazladir dar rahimde. belki doktorun sonra soylicektir bana 2 histers.ye ragmen dikis atilma ihtimali var.sen bi pozitifi al ins.onlem alinir..

Prensim sana doktorun mu dar dedi rahim yani rahimfilminden anlasilir bu ona bakip mi soyledi ..benim t seklindeydi hamile kalmaya engel degil dusuge yol aciyo beb tuplerden kalamiyorum sorunorda..2kez tiraslandi rahim biraz genisledi

Yok canim ya benim durum farkki ne korkmasi sakin ...sen bebislerinle birazfilm izle muzik dinle bi ugras bul vakit gecsin burda cok okuma bosver..aklina bi sey takma tutundu seninkiler ins..oyle dogdu icime ciddeninsss..

Rahim filmi temiz ilk transferde bir şey yoktu 1 ay önce oldum ikinci transferde transfer esnasında dedi,ama sorarım Dr a mutlaka,biraz önce de idrar testi yaptim bembeyaz bir test negatif 5.gun embriyosu 7 gün bugün olsa mutlaka silikte olsa çıkardı diye düşünüyor um,offff off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…