- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 35
uzanarak istirahat et bence
Arkadaslar bu tablo cok onemli gordugunuz gibi embryolar hemen transfer sonrasinda tutunmuyorlar. tutunma 5.gun gibi gerceklesiyo oncesinde hazirlik sureci yasaniyor. Ben buna gore sekillendirdim tutunduklari gun daha fazla dinlenmeye ozen gosterdim. umarim yardimci olur sizlere de...Keske daha once yazmak aklima gelseydi
Damla cım hangı hastanede tup yaptın?
hrs de tarık beye gittik tavsiye ederim çok lgililer
Nasıl sevindim bu yazıyı okuyunca bir bilsen kandil aksami çok dua ettim,allah razı olsun. Bende dayanamayıp 5.gun embriyosu transferinden sonra 4.gunde kan testi yaptım 1,53 çıktı ilaçları birakacaktim Dr kızdı ama o kadar ümitsizliğe kapildim ki zehir oldu hayat bana.simdi test gunume 5 gun var azda olsa umutlandim.
Neden bu kadar erken yapip bebisimizi uzuyorsun.
Benim ikiz olmasina rağmen 10. Gün kanda cikti. Lütfen acele etme mercimegimizin senin moraline ve onu istememe ihtiyacı var. Konuş onunla lütfen . seni bekliyoruzzzz de :)
Demeye başladım sayenızde çok korktum bilemedim bir arkadaşım ısrar edince çıkar diye zaten hamle bekliyorum herkesten bir fikir versin diye atladım test yapalım deyince.sonuc kahreden bekleyiş , seninde bebeğini saglikla kucağına almayi nasip etsin diyorum.
prensim sen nisanda denemiştin di mi..bu denemen de dondurulmuş mu denedin uzun protokol mu kac embriyo aldın..inş.sonucun bu kez pozitif olsun..
Canım evet nisanda denedim 3 gün dondurulmustu 1 tane, bu sefer donmus değil 5.gun iki tane blastokist konuldu bugün transfer sonrası 7.gun ben 4.gün kan testi yaptım meraktan moralim sıfır oldu.sen nasılsın her şey yolundadir umarım
Cok erken bi test cikmaz..2tane blastsa tutar bak soylemisti dersin allahin izniyle ins.ben iyiyim haziran sonu gidicem bakalim doktor be derse..opyurum canim..
Canım hayırlısı Hakkımıza Dr rahim darlığı sebebi ile zor transfer oldu dedi o yüzden çok merak ettim.3 gün yattim sonra normal hayatıma döndüm, seninde hayırlı haberlerini bekliyorum en kisa zamanda çok öpüyorum
Seninde mi rahmin dar benim de t..peki nasik zor oldu transfer yani koyacak yerimi zor buldu kacdakika surdu transferin
Zor oldu walla 2 katater degistirdiler donduruyolardi az kalsın son dakika zor transfer Katateri ile yaptılar araştırdım sakincaliymis ,Allaha emanet olalım ne diyeyim .transfer bu sorundandolayi 15 dk sürdü normal 5 dk halbuki, senin nasıl oldu
Ya benim boyle olmadi 5dakika surdu once goremedi yeri ben rahat birakinca kendimi gordu ..2kez histreskooi oldum ben sen ?
Yok olmadım hiç , normal katater le yaptılar senin o zaman .şimdi ne durumdasin
Ilk denemde degerim dusmustu olmadi 2.icin temmuda gidicen.normal katater ne bilmiyrum inan ki peki rahmin darsahistereskopi olmadan nasil tutuncak sana dikis mi atilacak pozitiften sonra
Bilmiyorum Dr hiç bahsetmedi histreskooi ne işe yarıyor zaten dar nasıl düşer ilk kez duydum Dr sorarım mutlaka tutunmazmi şimdi iyice koptu simdi
Hayir tutunur tabiki 1damla sey kucucuk sonrasinda dusuk riski fazladir dar rahimde. belki doktorun sonra soylicektir bana 2 histers.ye ragmen dikis atilma ihtimali var.sen bi pozitifi al ins.onlem alinir..
Inşallah canım korktum birden
Yok canim ya benim durum farkki ne korkmasi sakin ...sen bebislerinle birazfilm izle muzik dinle bi ugras bul vakit gecsin burda cok okuma bosver..aklina bi sey takma tutundu seninkiler ins..oyle dogdu icime ciddeninsss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?