2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bugun Kan testi sonucumu aldım : 212 ve hamileyim :)) demek ki neymiş idrar testine özellikle de 12. Gunden önce hiç güvenmeyecekmişiz.

Bendeki belirti hafif karın agrisi ve biraz bulantıydı. Bunun dışında transferden sonra hemen ayaga kalktım ve gunluk yaşantıma devam ettim. Özel bir gıda tüketmedim, sadece ilaçlarımı zamanında aldım. Yaşım 31 ve ilk denememdi. Sorunum ise endometriozis.

Lütfen bana iyi şanslar dileyin, 2 hafta sonra konrolüm var.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:

Kızlar herkese merhaba,
Bende burayı çok takip etmekle birlikte daha yeni yeni aktif üye oldum.
20 martta transferim yapıldı.1.kalite 2 tane 3.gün transferi yapıldı.ankara genert tüp bebek merkezinde.
doktorum ankarda şenol kalyoncu.durumum endomtriozis.
1 nisanda test yaptırmam gerekiyo ama sizinle tamamen aynı şeyleri hissediyorum.
yani galiba bekliyemiyceğim 1 nisana kadar.önceleri bişey yoktu ama şu son iki gündür çok heycanlıyım ve aşırı stres yapmış durumdayım.isteyen istedği kadar stres yapmayın desin bu imkansız bişey bence.
ayrıca bende de bi takım belirtiler var ama nedense ümitlenipte hayal kırıklığına uğramamak için ben bunların regl belirtisi olduğunu düşünüyorum
karnımda bir şişkinlik ve ara ara kramp tarzı yoklamalar var.
allahtan ümidimi kesmek istemiyorum tabiki ama çok ümitlenip hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum.
tamamen bir kısır döngü bu olay.
ümitlenmek istemiyorum ki sonucu olumlu olduğunda süpriz olsun istiyorum ama bi taraftanda insan çok ümitlenio.
allah inşallah bebek bekleyen isteyen herkesin dileklerini dualarını kabul etsin.
bol bol dua ediyorum başkada birşey gelmiyor insanın elinden.

Anaaaammmm aynı sorun aynı yaş.. Inşallah ben de aynı şeyleri yazabilirim.. Canım tek mi yerleştirmişti sana?? Benim haftaya transfer..

💗💗💗💗💗💗

Merhaba kizlar
Bugün opum yapildi.ilaclari kullanmaya basladigimin 11.gunuydu.sorunsuz gecti cok şükür. Sadece anesteziden once orayi temizlerken biraz canim acidi ama dayanilmicak gibi degil.smear testi icin ornek alinir ya ayni onun gibi diim.sonra anestesi uygylandi hic bisi hissetmedim 2saat sonrada eve geldim.hafif agrilarim var ama dayanilmicak gibi degil ilac almadim yani.dinleniyorum saolsun kayinvalde geldi bakio bana.yrn embriyolog aricakmis durumlari hk bilgi icin.simdiki beklemede bu.ins saglikli embriyolar olur Rabbim.

Slm arkadaşlar bende sonucumu yeni ögrendim. 721 dediler sonucu almadım daha telefonda öğrendim.
Bende haileyim darısı diğer arkadaşlarımın başına. Allahım sizlerede bu değerleri duymayı nasip etsin..

Slm arkadaşlar bende sonucumu yeni ögrendim. 721 dediler sonucu almadım daha telefonda öğrendim.
Bende haileyim darısı diğer arkadaşlarımın başına. Allahım sizlerede bu değerleri duymayı nasip etsin..

Canım çok sevindim, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın....Değerin epey yüksek ikiz mi? kaç embriyo transfer etmişlerdi? Darısı başımıza olsun....Senin adına çok mutlu oldum.....

Merhaba, benim de cumartesi yapılacak opu. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim, opu işlemi konusunda endişeliydim ağrı oluyor sonrasında diye, içimi ferahlattın. Umarım kaliteli kaliteli embriyoların oluşur. Paylaşmaya devam edersen çok sevinirim benden 2 adım öndesin ya pür dikkat seni izleyeceğim :)

İkinizi de tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklayın inşallah.

Stres yapma canim.InsAllah bebislerimize kavusmqk icin ufak prosedurler bunlar.ben tum gun evde dinlendim.yrnda ise baslicam kismetse.sen nerde tedavi görüyorsun yas kaç?

Canım tebrik ederim, hamilesin. Transferden sonraki kaçıcı günüm senin. Önemli olan çok yüksek olması değil, 72 saatte 2 katına çıkmasıdır. Lütfen canını sıkıp bebeğini üzme. Hamileliğinin tadını çıkar.

bu hak edilecek yada edilmeyecek bişey olsaydı Rabbim peygamber olan hz zekeriyaya da böyle bizim gibi evlat aratmazdı unutmaki bu dünyaya bir sınavı vermeye geldık ve inşallah kazananlardan olcağız. Bizim sınavımız sabır sabır başka yolumuz yok RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI SAĞLİKLI EVLATLAR VERSIN.

Stres yapma canim.InsAllah bebislerimize kavusmqk icin ufak prosedurler bunlar.ben tum gun evde dinlendim.yrnda ise baslicam kismetse.sen nerde tedavi görüyorsun yas kaç?

Stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım :)) Adana başkent üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum, 35 yaşındayım. Sen?

tebrikler canim darisi bizim basimiza bende adetimi bekliyorum igenye basliyacagim

mrb canim hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini aliriz igeneni kac gün ve kaclik kullandin

Herkese merhabalar , bende bugun basladim ilk ignemi bu aksam gobegimden vurdum umarim benimle beraber isteyen herkese nasip eder rabbim anne olmayi :)

bende haftaya baslayacagim sanirim ignelerime sen kaclik kullaniyorsun ignelerini ve ne sorununuz var benim doktorum günlük 250 lik gonal f yazdi hic sorunumuz yok ama beni bu yüksek doz endiselendiriyor

Stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım :)) Adana başkent üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum, 35 yaşındayım. Sen?

Hayirli olsun senin tedavinde.ins pes pese güzel haber lerimizi aliriz.ist medipol univ hastanesi benimde yas 27 hayırlısı bakalim

12.günümdeyim maalesef,bu değer 12.gün değerim :18::18:

mrb canim hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini aliriz igeneni kac gün ve kaclik kullandin

InsAllah cnm tesekkur ederim.benim tedavime reglimin 1.gunu baslandi cnm.degerlerin ii dedi doktorum beklemeyelim dedi. ogun gonal-f 150 ile basladim.son 5gunde yumurtalarin erken catlamasini onlemek icin orgalutran kullandim.toplamda 8gun gonal-f kullandim.

Canım hayırlı olsun. Güzel güzel haberler al inşallah ..sen önemli kısmı atlattın tek bi basamak kaldı transfer ..darısı bize artık..

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…