Bugun Kan testi sonucumu aldım : 212 ve hamileyim :)) demek ki neymiş idrar testine özellikle de 12. Gunden önce hiç güvenmeyecekmişiz.
Bendeki belirti hafif karın agrisi ve biraz bulantıydı. Bunun dışında transferden sonra hemen ayaga kalktım ve gunluk yaşantıma devam ettim. Özel bir gıda tüketmedim, sadece ilaçlarımı zamanında aldım. Yaşım 31 ve ilk denememdi. Sorunum ise endometriozis.
Lütfen bana iyi şanslar dileyin, 2 hafta sonra konrolüm var.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Slm arkadaşlar bende sonucumu yeni ögrendim. 721 dediler sonucu almadım daha telefonda öğrendim.
Bende haileyim darısı diğer arkadaşlarımın başına. Allahım sizlerede bu değerleri duymayı nasip etsin..
Merhaba kizlar
Bugün opum yapildi.ilaclari kullanmaya basladigimin 11.gunuydu.sorunsuz gecti cok şükür. Sadece anesteziden once orayi temizlerken biraz canim acidi ama dayanilmicak gibi degil.smear testi icin ornek alinir ya ayni onun gibi diim.sonra anestesi uygylandi hic bisi hissetmedim 2saat sonrada eve geldim.hafif agrilarim var ama dayanilmicak gibi degil ilac almadim yani.dinleniyorum saolsun kayinvalde geldi bakio bana.yrn embriyolog aricakmis durumlari hk bilgi icin.simdiki beklemede bu.ins saglikli embriyolar olur Rabbim.
Slm arkadaşlar bende sonucumu yeni ögrendim. 721 dediler sonucu almadım daha telefonda öğrendim.
Bende haileyim darısı diğer arkadaşlarımın başına. Allahım sizlerede bu değerleri duymayı nasip etsin..
Bugun Kan testi sonucumu aldım : 212 ve hamileyim :)) demek ki neymiş idrar testine özellikle de 12. Gunden önce hiç güvenmeyecekmişiz.
Bendeki belirti hafif karın agrisi ve biraz bulantıydı. Bunun dışında transferden sonra hemen ayaga kalktım ve gunluk yaşantıma devam ettim. Özel bir gıda tüketmedim, sadece ilaçlarımı zamanında aldım. Yaşım 31 ve ilk denememdi. Sorunum ise endometriozis.
Merhaba, benim de cumartesi yapılacak opu. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim, opu işlemi konusunda endişeliydim ağrı oluyor sonrasında diye, içimi ferahlattın. Umarım kaliteli kaliteli embriyoların oluşur. Paylaşmaya devam edersen çok sevinirim benden 2 adım öndesin ya pür dikkat seni izleyeceğim :)
Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
Arkadaşlar merhaba...
Öncelikle bana bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederim.
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra bazı arkadaşlara verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.
Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...
Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...
Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;
"Bilmem; belki de ben bunu hak ettim...!"
Sevgiler...
Stres yapma canim.InsAllah bebislerimize kavusmqk icin ufak prosedurler bunlar.ben tum gun evde dinlendim.yrnda ise baslicam kismetse.sen nerde tedavi görüyorsun yas kaç?
Merhaba kizlar
Bugün opum yapildi.ilaclari kullanmaya basladigimin 11.gunuydu.sorunsuz gecti cok şükür. Sadece anesteziden once orayi temizlerken biraz canim acidi ama dayanilmicak gibi degil.smear testi icin ornek alinir ya ayni onun gibi diim.sonra anestesi uygylandi hic bisi hissetmedim 2saat sonrada eve geldim.hafif agrilarim var ama dayanilmicak gibi degil ilac almadim yani.dinleniyorum saolsun kayinvalde geldi bakio bana.yrn embriyolog aricakmis durumlari hk bilgi icin.simdiki beklemede bu.ins saglikli embriyolar olur Rabbim.
Herkese merhabalar , bende bugun basladim ilk ignemi bu aksam gobegimden vurdum umarim benimle beraber isteyen herkese nasip eder rabbim anne olmayi :)
Stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım :)) Adana başkent üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum, 35 yaşındayım. Sen?
Canım tebrik ederim, hamilesin. Transferden sonraki kaçıcı günüm senin. Önemli olan çok yüksek olması değil, 72 saatte 2 katına çıkmasıdır. Lütfen canını sıkıp bebeğini üzme. Hamileliğinin tadını çıkar.
mrb canim hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini aliriz igeneni kac gün ve kaclik kullandin
Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?