Arkadaşlar merhaba...
Öncelikle bana bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederim.
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra bazı arkadaşlara verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.
Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...
Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...
Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;
"Bilmem; belki de ben bunu hak ettim...!"
Sevgiler...
kendimi tanitayim ben almanyadayim 5 yildir evliyim 2,5 seneirde cocuk istiyoruz . esimde ve bende hicbir sorun yok sebepsiz infertilite 3 asilama denedik tutmadi pazardan beri tüp bebek icin brun spreyi kullaniyorum nisane tüp bebek deniyecegiz. ama beni korkutan birsey var adetimin 3 ünden 8 ne Kadar günlük gonal f 250 vurmami söyledi doktorum dozu sanki bana biraz fazla gibi geldi siz kaclik kullandiniz
merhaba arkadaşlar
bir kaç gündür giremedim siteye. Sonuç bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum. Allah inş umduğumuza kavuştursun hepimizi.
benim dün yumurtalarım toplandı. Sonuç gayet iyi doktor bile şaşırdı 15 yumurta toplamış
şimdi pgt yapılacak sonrada inş normal embriyomuz çok olurda transfer olur. bir öncekinde transfer dahi yapılamamıştı.
7 gün rapor aldım evde kafa dinliycem işim çok streslimemurluk isteyen arkadaşa da inş tez zamanda atanırsın diyorum ben de memurum izin rapor sorun olmuyo özele göre çok rahat saatleri günleri belli bence büyük avantaj
Kızlaarr pazar yada pzt opu var... 😕😱😱😱
💗💗💗💗💗💗
had canim hakkinda hayirlisi olsun insallah iyi haberlerini aliriz. kac gündür igneni vuruyorsun
Ben 10 Mart'ta lucrinle başladım canım adete bi hafta vardı. Sonra gonal f ve megodon la devam ediyorum hala. Yani günde 3 iğne..çok tşk ederim...
💗💗💗💗💗💗
kaç yumos gözukuyor? e2 bakıldımı bılgı verırmısın?
bgun dr gıttım en buyugu 16 olan sag solda 20 ye yakın yumurta var e2 1288 cıktı cuma tekrar kontrol var. pazar yada pzts buyuk ıhtımalle opu var.hadı hayırlısı bakalım. bu tarıhte opusu palanlana arkadaslar e2 degerınız kaç ve kaç yumos gözukuyor bılgı verırmısınız.
Arkadaşalr burdan tedaviye yeni başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnş. herkzten mutlu haberler alırız. Morallerinizi yüksek tutun. Allahım herkesin yardımcısı olsun..
Arkadaşlar merhaba...
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra bazı arkadaşlara verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.
Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...
Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...
Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;
Sevgiler...
arkadaşlar ben 2 gündür ve hatta bugünde böyle acayip bir şişlik var çok rahatsız oluyorum.
Sizlerde böyle birşey yaşayan var mı? Göbğim gereliyor gibi hissediyorum.
kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu
Arkadaşlar merhaba...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?