2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

mrb canim epeydir takip ediyorum hepinizi sitenizde yeniyim senin adina cok uzldum. sakin suclu arama kendinide suclama bu seni esini ve evliliginizi daha cok yipratik tabi söylemesi kolay diyeceksin ama baska care yok yilmak yok birdaha baska bir doktorda dene doktorada güven cok önemli

kendimi tanitayim ben almanyadayim 5 yildir evliyim 2,5 seneirde cocuk istiyoruz . esimde ve bende hicbir sorun yok sebepsiz infertilite 3 asilama denedik tutmadi pazardan beri tüp bebek icin brun spreyi kullaniyorum nisane tüp bebek deniyecegiz. ama beni korkutan birsey var adetimin 3 ünden 8 ne Kadar günlük gonal f 250 vurmami söyledi doktorum dozu sanki bana biraz fazla gibi geldi siz kaclik kullandiniz

Yok canım biz çok okuyup çok bildiğimiZi düşünüyoz fazla araştormktan ben de öyleyim malesef..dra güvenmek gerekiyo..ben de 225 kullanıyorum günlük merak etme..

💗💗💗💗💗💗

transferiniz yapıldı mı?son durumunuz nedir acaba?

had canim hakkinda hayirlisi olsun insallah iyi haberlerini aliriz. kac gündür igneni vuruyorsun

Ben 10 Mart'ta lucrinle başladım canım adete bi hafta vardı. Sonra gonal f ve megodon la devam ediyorum hala. Yani günde 3 iğne..çok tşk ederim...

💗💗💗💗💗💗

bgun dr gıttım en buyugu 16 olan sag solda 20 ye yakın yumurta var e2 1288 cıktı cuma tekrar kontrol var. pazar yada pzts buyuk ıhtımalle opu var.hadı hayırlısı bakalım. bu tarıhte opusu palanlana arkadaslar e2 degerınız kaç ve kaç yumos gözukuyor bılgı verırmısınız.

E peki haberleşiriz madem..benim o kadar yumoş yok canım..benimde pzr yada pzt..ilk denemen mi??

💗💗💗💗💗💗

Arkadaşalr burdan tedaviye yeni başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnş. herkzten mutlu haberler alırız. Morallerinizi yüksek tutun. Allahım herkesin yardımcısı olsun..

Arkadaşalr burdan tedaviye yeni başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnş. herkzten mutlu haberler alırız. Morallerinizi yüksek tutun. Allahım herkesin yardımcısı olsun..

Saol canım...amiinnn...

💗💗💗💗💗💗

valla güzelim senin haberin için girdim siteye okuduklarımla gözlerim doldu... onlara söylemesi çok kolay hep bir isim bulmuşlar söyleyip geçiyorlar ama sen bilinmezlik içinde kayboluyorsun. kendini suçlayacak şeyler arıyorsun ne olur belki hak ettim deme suçlayacakta birşey bulma... ben bu süreçte sana yemin ederim nette ne okuduysam ay hapşurdum birşey mi oldu ay ağır kaldırdım yok affedersin wc de ıkındım diken üstündeydim. birşeyi yanlış yaparımda tek kendimin değil eşimin birsürü kişinin umudunu da soldururum diye insan anca pozitif sonuçlarla yaptıklarının anlamsız vesvese dolu şeyler olduğunu görüyor elem tedirginlik içindeyken herşey haklı geliyor bir sen haksız kalıyorsun ne yazıkki tekrar söylüyorum anca istediğin şey olduğunda rahatça geriye yaslanıp bu kadar kasmama gerek yokmuş diyorsun... keşke yapabilsek her durumda olaya objektif bakabilsek hüzünlüyken kendimizi kat kat hüzne ve isyana boğacak şeytana yüz vermesek ama çok zor... ben yıllarca kiloluydum daha doğrusu hiç zayıf olmadım her birşeyi denedim doktorlar diyetisyenler diyetler psikiyatriden 2 kez destek aldım 9 ay ve 1 sene o ilaçları mal gibi kullandım ben aç kaldım güçten düştüm verilen ilaçlar şişirdi sonra stresten olmuyor dedim yedim vel hasılı olmadı olmadı... kendime bir gün dedim şunu da denemedim demiyeceğim her yolu denedim diycem dedim bitkisel çözümler zayıflama ilaçları herşeyi denedim. tek denemediğim dukan diyeti kaldıydı. denediklerimi duysan yuhhhh dersin ama ayrıca psikiyatriden ilaç tedavim ve psikolokla her ay randevum... hepsini bir kenara bıraktım denemediğim bir bumu dukan mı deneyeceğim dedim. ve sonuca ulaştım ben çevrem herkesin ağzı açık kaldı... burdan tek sonuç buldum anca hedefe ulaşınca herşeyi rahat görebiliyorsun. o zaman ne yapacağız o hedefe ulaşmak için denemediğimiz birşey kalmayacak seninde dediğin gibi belki istemedim diyorsun ya istemekten korkma kimsenin bilmesine gerek yok sadece sen bil iste ve doğal yollar mı olur tekrar doktor mu olur netten araştır daha iyi bir prof mu olur denemekten vazgeçme... o psikolojide seni bunca uzun yazıyla yormak istemezdim ama inşallah okursun... Rabbim inşallah daha iyisini vermek için bekletmiştir seni...

arkadaşlar ben 2 gündür ve hatta bugünde böyle acayip bir şişlik var çok rahatsız oluyorum.
Sizlerde böyle birşey yaşayan var mı? Göbğim gereliyor gibi hissediyorum.

bende de oluyordu güzelim hatta kaşıntı oluyordu ama rahim kalınlaşması yüzünden normal dedi hemşire... şişlik zaten apayrı ama benim 3-4 gündür düzeldi özellikle opudan sonra başladı şişlik transferden sonra da test gününe kadar filan sürdü...

bugün 27 mart birçoğunuzun test günü Allah yardımcınız olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız...

kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu

Bir iki saatten bir şey olacağını sanmam. Folic asit zaten vitamin. Ama crinone unutursan aklına gelir gelmez hemen uygula. Dediğim gibi bir sürelik gecikmeler çok önemli değil. Bir saat önce yada sonra. Kendini çok germe. Bana hemşireler bile defalarca stres yapma dediler. Stresten uzak dur. Bir de zaman portakal zamanı. Günde en az 1 portakal yiyorum ben. C vitamini açından kivi de yiyorum. Bir dilim de ananas yiyorum. Çay çok açık içsem bile içine içine limon sıkıyorum tatlandırıcı olarak bir kaşık pekmez koyuyorum. Bu beşinci benim. 3 kere transfer gerçekleşti. Bu üçüncü transferim yani.Bu sefer iyi bakıyorum epey. Ama işte şu stres olayı, ondan uzak durabilmek çok zor. Bazen çok içim kararıyor. Gene olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyorum. Çok korkuyorum, çok.
Benim ilaç olarak günde bir kere dekort var. 1 kere folic asit ve 4 kere progesteron fitil. Bir de coraspin. Dün ikinci bir hcg iğnesi yapıldı. Aşırı mide yanmam var. Bir de bacaklarım acaip yanıyor. Gece yorgan bırakmıyorum üzerimde. Sonra da üşütüyorum heralde, gecenin bir vakti koşa koşa tuvalete gidiyorum karın ağrısıyla. Düne kadar hiç böyle hissetmemiştim ama bugün çok umutsuzum. Belirti aramıyorum çünkü bütün belirtiler aldatıcı, sadece yerleşme kanamasına güvenirim belirti olarak, önceki denemelerimden bunu biliyorum. Cumartesi 2 tane 2. gün embriyosu transfer edildi. Ama daha yerleşme kanaması falan yok ortada. Bakalım artık, bu sefer tutunsun bebişlerim bana. Bu sefer tutunsun.

canım benim, benim 5. denemem ve şimdiden olmazsayı düşünüyorum. Olmazsa bir sonrakinde diyorum. Deneyeceğim, benden yumurta, eşimden sperm elde edebildğimiz müddetçe denemekten vazgeçmeyeceğim. 1. denemede yumurtalarım eken çatladığı için, ikincide hiç döllenmediği için transfer bile olamadı. 3. kimyasal, 4. negatif ve bu beşinci.İlk defa iki embriyo koyuldu. Üzüme diyemem, biliyorum çok üzülmüşsündür, ama lütfen, hak etmiyorum, iyi anne olmayacaktım gibi düşüncelere kapılma. çünkü çok saçma bunlar Hak etmeyen onca insan varken, bu kadar uğraşan bizler mi hak etmeyeceğiz Allah aşkına? Kendini toparladıktan sonra daha sağlıklı düşüneceğini umuyorum. Kendine zaman tanı biraz. Duygularını yaşa, ölç, tart ve yoluna devam et. Azmi elinden hiçbir şey kurtulmaz demiş atalarımız. Kendine iyi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…