2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Icini serin tut muhip,benim transferim 5 martti ve 16 mart da ilk testim 23.65 di.Pozitif olduguna cok fazla sevinememistim bile.Sonraki degerlerimi de yazayimda icin rahatlasin cunku bende tirim tirim biri briside benim gibi yasamismi ayni seyleri diye ariyordum.
23.65
40.64
64.90
96.50
237
507

Rabbime sukurler olsun sonradan bir artti doktorumu bile sasirtti.Bugun rabbime yine hamdolsun ki kucuk keseleri gorduk.Sende icini ferah tut.Benim testlerimi 2gunde bir yaptirmami istediler.Rabbim emretmisse oyle ya da boyle yuruyor.En onemli sey neseli olmak.

Son düzenleme:
E peki haberleşiriz madem..benim o kadar yumoş yok canım..benimde pzr yada pzt..ilk denemen mi??

💗💗💗💗💗💗

benım yarın tekrar kontrolum var.ve tekrar e2 bakılacak.benım ılk deıl 7 yasında bır cocugum var kardes ıcın ugrasıyorum. ve kasımdan berı 2 defa denedım cok yumurta oldu hepsınde ama bos cıktılar bu 3 ve son dedım artık bakacagız suan cok korkuyorum bos cıkacaklar dıe bılmıyorummmm
allahtan hayırlısı bakalım yarın durum hakkında bılgı verırım.

Canim çok Saol 2 embriyo istedik doktor da öyle dedi ikiz olabilir keseyi görmeden erken konusuruz dedi

Hayırlı olsun canim çok sevindim. Allah kucagimiza almayi nasi p etsin diğer arkadaşlara nasip etsin ınş.
Canim o kramplar bana oluyordu normal dediler içini ferah tut. Bizimde dualarimiz sizlerle

Arkadaşım bencede hamilesin değerinde yükselir ınş. Endiselenip kendini olumsuz etkileme. Allahım yardımcin olsun

Ya fege varya gelip senin alnından öpmek istiyorum,bugün aldigim sonuç sonrasında somut örnek olarak içime su serpen yegane insan oldun, inşallah benim bebis(ler)im de senin bebişlerin tutunmaya devam ederler de kese lerini de hatta kendisinde gördüğümüz günleri görürüm.

Senin kaçıncı gün embriyosu idi canım ya,bu sonuçlar değerlendirilirken o dikkate alınıyor mu?..

Tekrardan çok teşekkür ederim canım,değerlerini paylaştığın için

Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..bekliyorum..

💗💗💗💗💗💗

Canım onceikler üzüldüğümü bildiririm. Canın saolsun ama olumsuz düşünme derim. belki hayatının ummadığının bir anında alırsın mutlu haberler. Kendine dikkat et olumsuz düşünme.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İlgilenmişsiniz, düşünmüşsünüz vakit ayırıp bir şeyler yazmak istemişsiniz. İnanın bu çok mutlu etti beni.

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin; beni de unutmasın. tekrar tekrar deneyen arkadaşlara gönülden duacıyım inşallah bir gün olur. Ben ise aynı sabrı ve özveriyi gösterebileceğimi zannetmiyorum. Ankara'da gidilebilecek en iyi merkeze ve oranın parmakla gösterilen Prof.una yaptırdım tedavimi. Merkez ya da hoca seçiminden ötürü aklımda en küçük bir soru işareti yok. Eşimde de bende de problem tespit edilememesine rağmen olmadı; kısmet değilmiş. Velhasıl bu ve benzeri yıpratıcı süreçler benim için sona ermiştir. Bir daha denemek isteyeceğimi hiç sanmıyorum. Kısmette varsa doğduğunu göremedik ama doğal yollardan bir kez oldu belki yine olur.

Tedavisi güzel sonuç veren arkadaşları tebrik ediyorum :)) Benim gibi negaitfi görenlere de "lütfen kendinizi çok yıpratmayın. Bir an önce durumu kabul edin ve önünüze bakın" demek istiyorum.

Spirochet; benim için özel olarak girip sonucu öğrenmek istemen çok mutlu etti beni. Demekki düşüncelerimiz karşılıklıymış. :) Kızcenle manken manken(dukan sayesinde ) gezdiğiniz günleri gör inşallah. Niye kızcen dersen; içime kız doğdu seninle ilgili.Bazen böyle tak diye düşer beynime ve bu tür konularda nasıl bilmem hiç yanılmadım şimdiye kadar; bunu unutma ve cinsiyeti söylendiğinde beni hatırla olurmu :))

Anaaaammmm aynı sorun aynı yaş.. Inşallah ben de aynı şeyleri yazabilirim.. Canım tek mi yerleştirmişti sana?? Benim haftaya transfer..

💗💗💗💗💗💗

İnşallah... Yaşım ve ilk denemem olmasından dolayı bir tane üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti cnm.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

İnşallah... Yaşım ve ilk denemem olmasından dolayı bir tane üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti cnm.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Anladım. Güzel haberlerini bekliyorum ..

Sevgiler..

💗💗💗💗💗💗

Canım ne demek rica ederim :) senin mutlu olmana bende sevindim her ne kadar tanımasakta birbrimizi ortak paydalarımız söz konusu.
Canım benim 5.gün embriyosu idi.2 tane verilmişti.Rabbim nasip ederse ikizim olacak inşallahh.Hepimiz hayırlı sağlıklı yavrularımızı kucağımıza alalım Allah'ın izniyle inşallah

Oooh benim de 5. Gun 2 embriyo transferi. . Ne tevafuk. . . Demek sonrasında o kadar arttı değerin. . . Elhamdulillah
Neyse şurda 24 saat kaldı,bekleyeceğiz artık. . :18::18:

Canim sonucunu öğrendiğimde çok üzüldüm,mevzuyu 2 kere yaşadığım için bende biliyorum insan neler hissediyor rabbim sabır Versin ve biran önce toparlanmayi nasip etsin
Teselli cümlelerini sevmiyorum ama sebepsiz olmasi da bir avantaj değil mi ki aslında,normal yolla da gebe kalma olasılığın var sonuçta.
söyleyeceklerim De şu mübarek cuma günü dua niyetine geçsin inşallah:tez zamanda rabbim toparlanmayi nasip etsin,birgün adetin geçiksin ve şey hiç olasılık görmene rağmen kan tahlili ver ve HAMILESIN kesesini gör,kalp atışlarıni duy ve sonrasında bebişin kucağına gelsin inşallah canım. . .

Merhaba,

Dün reglimin 3. gününde doktordaydık. Ultrason yaptı. Endometriyum 2 mm. imiş, bunu bir hapla 10 mm. yapacağız dedi, sonra da geçen ay dondurulanlardan birini transfer edecek. Estrofem 2 mg verdi, günde 2 kez. Pazartesi yine kontrol.

Şimdi bir sorum var. Bizim doktor Bursa ART'de yapıyor işlemleri. Bize en başta rakamlar verilmişti , doktor, OPU ve transfer diye üç kalem, ama dondurma çözdürme diye bir maliyet olacağı söylenmedi. ART , bizim doktorun sekreterine zaten bildiğimiz transfer ücretine ek olarak 1250 lira da dondurma çözdürme parası vermemiz gerektiğini iletmesini söylemiş.

3 tane dondurulmuş blastokist için bu para çok değil mi? Ayrıca bu aşamaya gelince normal mi böyle bir para talebi? Doktorumuza güveniyoruz ama hastanede tanıdık kimsemiz yok. Acaba diyoruz blastokistler iyi çıktı, tutar bu, bunlar bir daha gelmeyecekler bize diye düşünüp bir fırsatçılık mı düşünüyor hastane? İnsanın aklına neler geliyor ister istemez...Tecrübesi olanlardan yorum rica ediyoruz.

Teşekkürler:)

inşallah kendiliğinden olur da bir daha bu dertleri çekmeden heyecan yaşamadan haberini alırsın... ayyy kız erkek hangisi gelecek o kimbilir kaçıncı aşama eşim kız çocuklarına deli olur inşallah sağlıklı bir evladım olur dukan sayesinde bende toparlak dünya gibi görünmemde gezeriz beraber isteğini kaybet vazgeç ertele canın ne yapmak istiyorsa onu yap ama asla inancını kaybetme duanı eksik etme...

çok kişiye söyledim bende çok kişiden istedim gebe olanlardan 41 hamileden 41 ayetel kürsi isteyen kim olursa yazsın bende okurum... şimdi iş yerindeyim ama akşam okurum sana tatlım...

herkese merhaba.
transferimin 8.günündeyimm...ve artık uyuyamıyorumm:)
heycanım,stresim herşeyim tavan yapmış durumda.
korkunç duygu karmaşası içindeyim.kendimle konuşmaktan kendimi dinlemekten delirmek üzereyim sanırım.
dün ve önceki gün karın ağrılarım vardı.regl olucakmışım gibi.korkudan lavaboya bile gidemiyorum :18:.hiç durmadan dua ediyorum.
her sabah uyanınca bugünde regl olmadım galiba die şükrediyorum.
bugünse regl belirtilerimin hiçbiri yok gibi.bilemiyorumm.vakit yaklaştıkça korkudan ölücem sanırım.
bu hiç kolay bişey değil gerçekten.bi yerde bi söz okumuştum.
ümitsizlik şeytandan,ümit etmek allahtan.
ümit etmeyi terketmeyelim lütfen ne yaşarsak yaşayalım.
keşke bugün en azından 10.günüm olsaydıda bi test yaptırabilseydim.kalbim dayanmıycak gibi çünkü çok hızlı atıo.düşünmemeye çalışıorum ama imkansız...
2 embriyo transferim olmuştu.her gün dua ediyorum allahmı lütfen biri en azından bana tutunmuş olsun die.

Ne güzel, sağlıkla kucakla annesi ikizlerini. Hadi bakalı, darısı başımıza.

hayırlı olsun güzelim çok zor bir bekleyiş çok yorma kendini birşeylerle uğraş ben bol bol oyun oynadım örgü ördüm film izledim... ayrıca test gününden sadece 1 gün önce idrarda test yaptım silik bile değil net tek çizgiydi dünyamı kararttım 1 günde kimseye yapmayın diyemem çünkü bana da yapma dediler yaptım. ama yaparsanız da kan sonucundan önce hüsrana boğulmayın... gerçi hiç bir zaman boğulmayın rabbim günü geldiğinde yavrunuza kavuşturacak inşallah günü bu gündür emekleriniz boşa gitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…