2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

ayy bu konuda bilgim yok ama şöyle söyliyim biz transfer için 3600 tl verdik. eğer olmazsa 2. kez dondurulmuş olanlarla bu işlemi tekrarlarsak transfer işlem ücretiniz 3000 tl denildi.ben rapor filan almadım bu indirimsiz rakam bu 3000 tl nin içinde çözdürme gibi bir işlem varmıdır bilemiyorum?

sizde 1250 dışında yine transfer için ayrı ücret talep edildi mi?

benimde 5. gün ve 2 embriyo verildi senin kan sonuçların nasıldı o sonuçlara göre mi ikiz dedi?

Sürekli rüyalar görüyorum. Gündüzleri pek belli etmiyorum çevreye ama geceleri uykum delik deşik. Bu sefer sanırım çok etkilendim psikolojik olarak. Rüyalarımda hep bir yerlerden düşeceğim diye korkarak uyanıyorum. Düşeceğim ve sanki bebeğime bir şey olacak. Daha hamile miyim onu bile bilmiyorum, bir de hamile kalırsam ne olacak bu korkuların sonu bilmem artık.

spirochet teşekkürler desteğin ve güzel dileklerin için.
aslında çalışıyorum ama bu bile insanan düşünmesine engel olamıyo.
pufffffff yatsam ve 12.günde kalksam keşkeee:))))
yada şu vücudumdaki bazı belirtileri hissetmesem.
yani o belirtiler regl belirtisi başka birşeymi insan anlamıyor.
belkide regl olucam ama stresten gecikicek ve ben hamileyim sanıcam:)
ayy allahım çok korkunçç(((

Evet sevgili Spirochet,

Transfere de 1500 lira dendi, işin en başında. Yani transfer+dondurma+çözdürme 2750 lira oldu bu durumda...sizin ödediğiniz rakama eğer sadece transfer+dondurma+çözdürme içinse normal gibi bize şimdi çıkarılan ekstra para, ama sonradan çıktı ya bu 1250 lira lafı, insanın canı sıkılıyor tabii...

Sevgiler...

tatlım zihnini ferahlat bende geceleri tüm rüyalarımda bebek konusu... inanırmısın gece uyurken tlf da oyun oynayıp gözlerimi iyice yorup uyumaya çalışıyorum o zaman daha az rüya görüyorum...

ya hiç sorma bir sürü belirtiler yaşıyorsun ama yoramıyorsun çünkü ya olmazsa boşa heveslendim diye bende burda yazarken bazen elim gitmiyor yanlış yönlendirirsem ya diye... rabbim hayırlısını versin hiç bir şey düşünme belirti arama insşallah geçer günlerin 12. güne ulaşırsın...

sonradan söylenince insanın canını sıkıyor tabi... ama bize toplam 3000 dedi aynı gibi oluyor ama ayrıntıları söylediyse bile aklım orda değildi

Pazar günü opu var..ülkemin ve benim kaderim değişiyo
S.O.S !!

💗💗💗💗💗💗

Bende öyle rüyalar görüyorum. Uyku diye birşey yoktu canım. ben bol bol dua eediyordum.

Oluyor bazen kramp gibi ağrılar oluyor canım içini ferah tut. Öyle bişey olmaz az kalmış kendie iyi bak

bugün nazar değmesin karnımda kasıklarımda hiçbir ağrı ve belirti yok kızlar.
ama kalbim ağzımda atıo o derece.
birde dün gece bazı rüyalar gördüm bugün şöyle bi anlamlarına baktım.çok güzel şeyler yazıodu.
nedense o yorumlar bile çok iyi geldi.birden nedense hafifledim ama nedenini bilmiyorum.
bu akşam proluton depot vermişti dr.onu yaptırıcam.bi tanesinide geçen cuma yaptırmıştım.
belkiiiiii onu yaptırırken testte yaptırırım hazır hastaneden yolum geçiyorken:)

Transferin kaçıncı günündesin canım ne kadr kaldı 12. güne?? Allah yardımcın olsun..

💗💗💗💗💗💗

Transferin kaçıncı günündesin canım ne kadr kaldı 12. güne?? Allah yardımcın olsun..

💗💗💗💗💗💗

canım bugün transeferimin 8.günü
ve 1 nisanda test yaptırmama gerekiyo ama bende bekliyemiycem sanırım o güne kadar.
çok zor bişey beklemek.
allah hepemizin yardımıcısı olsun inşallah

ve 1 nisanda test yaptırmama gerekiyo ama bende bekliyemiycem sanırım o güne kadar.
çok zor bişey beklemek.

Âmin ..verdikleri hormonlar bhcg olduğu için yapılan testlerde pozitif çıkma ihtimali çok yüksek oluyormuş. O hormonlar 9. günden sonra atıldığı için 12. gün istenirmiş test..bunu okumuştum ..sabırla beklemekten başka çare yok. Kaç embriyo yerleşti??

💗💗💗💗💗💗

çok zor bişey beklemek.

az kalmış sabret bence... ben daha yolun çok başındayım. 2. günüm bugün daha. bu arada 3. gün transferi olunca da 12. gün diyolar, 5. gün transferi olunca da ama bu haksızlık

az kalmış sabret bence... ben daha yolun çok başındayım. 2. günüm bugün daha. bu arada 3. gün transferi olunca da 12. gün diyolar, 5. gün transferi olunca da ama bu haksızlık

Sue1 yolun başında olan benim. Pzr opu çrş transfer inşallah...

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…