2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

:)) Şu saate kadar söylemişsindir herhalde... :))
Bende eşime kendini çok heveslendirme böyle böyle oldu dedim. Üzüldü tabi ama hiç önemsemiyormuş gibi davrandı.Oysa biliyorum ki o benden çöok üzülecek. Kısmet işte!
En iyisi artık gidip kan testi yaptırmak. yarın işe gitmeden bi yerlere uğrayayım bağri :) telefonla bir iki saate de öğrenirim biter bu çile
SON KARARIM

Yok canım yaaa o akdar fark ediyor ki testten teste. Hassasiyetleri çok farklı.İki taeyi yan yana koy aynı numuneyle dene biri pozitifken diğeri negatif çıkabiliyor. Bende ondan markasını öğrenmek istedim.

Ya arkadaşlar sizden önemle ricam hangi klinik veya doktorda hamile kaldığınızi yazarsanız bizim icinde büyük yol gösterici olur. Ben de üçüncüye başlayacağım ama hala kararımi netleştiremedim. Lütfen hamile kalanların hepsi kısacık da olsa yazsın. Hepinizi öpüyorum benim güzel anneciklerim.

arkadaşlar ben 2 gündür ve hatta bugünde böyle acayip bir şişlik var çok rahatsız oluyorum.
Sizlerde böyle birşey yaşayan var mı? Göbğim gereliyor gibi hissediyorum.

Çok heyecanlıı, güzel haberlerini bekliyoruz canım belki de sen de bu saate kadar çoktan vermişindir bile kani? ...
Evet söyledim gittim testi gösterdim ama yine de kan testini de beklemek lazım dedim,kocam da çok temkinli idi,ama içinden kimbilir neler hissetmiştir,inanıyorum ki o benden de daha çok sevinecek,ama erkekler işte ne sevincini ne mutluluğunu açık açık çok belli edemiyorlar bizim gibi

Aminnnn canımmm..inşAllah . sen nerde görüyorsun tedavini?

Ayyy inşAllah canımmm. walla kontrollerde yumurtaları görünce bile içim acayip mutlu oluyor.heleki onun varlığını içimde hissetmek..düşündüğümde içmde kelebekler uçuşuyor sanki. umut çok güzel birşey ama tehlikeli de.aşılamada umut etmek istemesemde çok heyecanlanmıştım.negatif görünce üzüldüm tabii.Ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin dedim hep .Bu yolda herkezlere önce sabır versin. minişlerimiz daha bize gelmeden sabrı , umudu ve yaşama sevincini öğretiyorlar bizlere. geldiklerinde kimbilir daha neler öğrenicez .sevgiyle kal canım..

Lütfen bize güzel haber ver lütfeeeeeeeen. Olumlu enerji olumlu sinerjiyi oluşturur. Hadi inşallah hamilesin dualarimiz seninle tatlim. ♥♡♡♥

Ne güzel ifade etmişsiniz, sabrı, umudu ve yaşama sevincini öğretiyorlar daha hücre bile değillerken...

Ağzınıza sağlık, sevgiler.

Ben de hep bunu düşünüyorum. Bu ay tutarsa 2015 e bebişli bomba gibi gircez..

💗💗💗💗💗💗

kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu

bende biraz sorunlu kullandım saatleri baya geçirdim. hatta 2 gün hiç almadım. eh biraz umutsuzdum birde idrarda gebelik bakıp negatif çıkınca o gün hiç ilaç almadıydım. ama şimdi düzenli içmeye çalışıyorum. doktorum biz bırak diyene kadar devam dedi ilaçlara...

Arkadaşlar merhaba...

Öncelikle bana bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederim.
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra bazı arkadaşlara verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.

Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...

Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...

Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;

"Bilmem; belki de ben bunu hak ettim...!"

Sevgiler...

Son düzenleme:

Canım benim öyle duygulandım ki..Canın saolsun demekten başka bi söz yok inan ki ama hayat bu işte böyle malesef..bence kendini bırakma biliyorum söylemesi kolay ama kendine bi uğraş bul yada be bileyim yalnız kalma..bi dahakine inşallah diye dua edelim..

Sevgiler ...

💗💗💗💗💗💗

merhaba... çok uzun zaman önce kaydolmuştum buraya ama yorum sayımı toplasanız bir elin parmaklarını geçmez. son bir ayda öyle şeyler yaşadım ki... olur da benim gibi olanlar varsa diye paylaşmak istedim.

geçtiğimiz subat ayında 5. tüp bebek tedavim için bir profesöre gittim... 4. denememizi de o yapmıştı. ilginçtir her iki tedavide de

yumurta toplama işlemi yapılmadan tedavi iptal oldu. ve hocanın bana söylediği söz ; sizin için yapılack bir şey kalmadı tıp sizin

durmunuzu acıklayamıyor. hocam şuraya gidin şunu yapın deyin yapayım ama böyle demeyin diyorum hoca bana hala hayır

diyor nereye gitsen kime gitsen durum bu (( çok kuvvetli çok sağlam bir insanken ben yıkıldım bu sözler karşısında. çok ağır geldi... oysa bana bir daha ki sefere denmesi bile yetiyordu. ama bunu bile esirgedi bu adam benden.

sırf eşim rahatlasın diye acıbadem kayseri tüpbebek merkezine gittim. turgut beyle tanıştım. henüz tedavinin üzerinden 10 gün

gecmesine ragmen yeni bir tedaviye başladık . seni boşuna üzmüşler sen çok kolay hami,le kalabilecek bir hastasın dedi.

ve tam o gün ilaca başladım . 13 tane yumurtadan 6 tane kaliteli çıktı. ve dün çok kalıteli 2 tanesi transfer edildi.

hiç olmayacak dediğimiz anda her şey değişti. sonuç ne olacak bilmiyorum ama bildiğim şu ki bazıları bizi kırıp dökerken allah

öyle güzel insanlar gönderiyor ki adeta merhem oluyor bize... inşallah 10 gün sonra güzel haberler de yazarım . allaha emanet olun...

Ben senin yerinde olsam diye başlayan cümleleri sevmem ama bu kez diyeceğim: kişiselleştirmen çok saçma...hak etmek ne demek...kader mi sorgulayacaksın? kendine acıma modunu seç...peki...sen bilirsin...

ben olsam bilime sığınırdım...doktoruma güveniyor muyum? belki de minnacık bir sorunu gözardı ediyor...başka doktor mu yok...

biosteronu gebe kalamazsın sen dedikleri bir kadın kendi kendine araştırıp geliştirmiş...ve doğurmuş....sen bilirsin...ama bence stand up and fight....bir bebek annesi sen olasın diye belki de biraz uğraşılmasını istiyor...kimbilir...

Canım onceikler üzüldüğümü bildiririm. Canın saolsun ama olumsuz düşünme derim. belki hayatının ummadığının bir anında alırsın mutlu haberler. Kendine dikkat et olumsuz düşünme.

Seyircim su an boyle dusunmn cok normal. Moral bozuklugu tabiki olacak insaniz sonucta.ki birde bebek gibi hassas bir konu.ama kesinlikle bundan bir adım öte uzulme artık. Careler coktur emin ol.baska doktorlara da gidersin bukadar çabuk pes etme lütfen senin için dua edicem

Kizlar Merhaba. Benim transferim bugun olacakti ama iptal oldu hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarimi dondurdular.cok erken sevinmiim.keske bu ihtimalleri de dusunseydim.karnim cok sis.nefes almakta güçlük cekiyorum kac gundur

canım seni çok iyi anlıyorum. sebepsiz infertilite diye bişey duydum ama kişisel fikrim mutlaka bir sebebi olduğu yönünde. bence vazgeçme ve başka bir doktora git. bazı doktorlar böyle umutsuz konuşuyor karşısındakinin de bir insan olduğunu unutuyorlar. dua et ve yeniden başla başka bi doktora daha git o da olmadı başkasına... Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…