2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

öylemiii hiç bilmiodum ben bunu tabiki
zaten karar vermedim bilemiyorum yani gerçekten gününü beklemek en doğrusu sanırım.
ama o da çok zor bişey işte.

hadi haiyrlisi canim seni takip ediyorum insallah güzel haberlerini aliriz sizdeki sorun neydi

İzmir123 canımsın tşk ederim inşallah.. Bende enfometriozis eşimde morfoloji ve hareket sorunu var canım. Sen ne durumdasın??

💗💗💗💗💗💗

canımm bu arada 2 embriyo transfer edildi.
umarım en azından bir tanesi bana tutunmuştur inşallahhhhhh

öylemiii hiç bilmiodum ben bunu tabiki
zaten karar vermedim bilemiyorum yani gerçekten gününü beklemek en doğrusu sanırım.
ama o da çok zor bişey işte.

Seni anlıyorum ama sabret bak çok az kalmış. Bebişi hisset mutlu ol güzel zaman geçir.. Şurda 4 gün kalmış sabret dua et canım.. En güzel sonucu al.. Şimdi değerin belki düşük çıkacak kesin mi oldu mu onu düşüneceksin bi de.. Strese girme bekle tatlım..

💗💗💗💗💗💗

Pazar günü opu var..ülkemin ve benim kaderim değişiyo
S.O.S !!

💗💗💗💗💗💗
sila bugun e2 bakıldımı sana yada yumunartalar hk. bılgı verdılermı? benım pztsi opu olacak ama transfer bırdahakı aya kalacak ohss rıskınden

İzmir123 canımsın tşk ederim inşallah.. Bende enfometriozis eşimde morfoloji ve hareket sorunu var canım. Sen ne durumdasın??

💗💗💗💗💗💗

ben burun spreyine devam ediyorum adetimi bekliyorum adetin 3. günüde gonal f 250 ile baslamaliymisim. ama biraz beni tedirgin ediyor. bizde bir sorun yok her ay düzenli yumurtluyorum 250 lik sanki biraz fazla adet olursam doktorumla birkezdaha konusmak istiyorum

sila bugun e2 bakıldımı sana yada yumunartalar hk. bılgı verdılermı? benım pztsi opu olacak ama transfer bırdahakı aya kalacak ohss rıskınden

Canım ne riskinden anlamadım..iyi durumda foliküller gelişimleri güzel dedi. Ovitrelle bu akşam vur pzr sabah gel dedi. Bi de kan tahlili istedi ama ben sonucu beklemedim Dr bakar dediler..

💗💗💗💗💗💗

Yoyo ben de öyleyim düzenli adet yumurta iyi.. Ama Dr bana da 225 başlattı.. Tedirgin olma .. Kafanı karıştırma rahat ol canım

💗💗💗💗💗💗

kaclik igne kullaniyorsun, kac gün vuruldun,sorununuz nedir cok soru sordum sanki bende ohss olmaktan korkuyorum

arayıp sonucu sorsaydın tatlım keşke. OHSS RİSKİ FAZLA YUMURTLAMADAN DOLAYI karında su bırıkmesı

arayıp sonucu sorsaydın tatlım keşke. OHSS RİSKİ FAZLA YUMURTLAMADAN DOLAYI karında su bırıkmesı

Canım benden 3 şey istemiş
1 kan sayımı
2 progesyron
3 e2 ohss hangisi??yada istememiş mi??

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…