Sue1 yolun başında olan benim. Pzr opu çrş transfer inşallah...
💗💗💗💗💗💗
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Pazar günü opu var..ülkemin ve benim kaderim değişiyo
S.O.S !!
💗💗💗💗💗💗
Âmin ..verdikleri hormonlar bhcg olduğu için yapılan testlerde pozitif çıkma ihtimali çok yüksek oluyormuş. O hormonlar 9. günden sonra atıldığı için 12. gün istenirmiş test..bunu okumuştum ..sabırla beklemekten başka çare yok. Kaç embriyo yerleşti??
💗💗💗💗💗💗
hadi haiyrlisi canim seni takip ediyorum insallah güzel haberlerini aliriz sizdeki sorun neydi
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..bekliyorum..
💗💗💗💗💗💗
slm
bugun konrolum e2 2999 progestoan:1,4 pzt.opu tarıhı
Âmin ..verdikleri hormonlar bhcg olduğu için yapılan testlerde pozitif çıkma ihtimali çok yüksek oluyormuş. O hormonlar 9. günden sonra atıldığı için 12. gün istenirmiş test..bunu okumuştum ..sabırla beklemekten başka çare yok. Kaç embriyo yerleşti??
💗💗💗💗💗💗
öylemiii hiç bilmiodum ben bunu tabiki
zaten karar vermedim bilemiyorum yani gerçekten gününü beklemek en doğrusu sanırım.
ama o da çok zor bişey işte.
canımm bu arada 2 embriyo transfer edildi.
umarım en azından bir tanesi bana tutunmuştur inşallahhhhhh
sila bugun e2 bakıldımı sana yada yumunartalar hk. bılgı verdılermı? benım pztsi opu olacak ama transfer bırdahakı aya kalacak ohss rıskındenPazar günü opu var..ülkemin ve benim kaderim değişiyo
S.O.S !!
💗💗💗💗💗💗
İzmir123 canımsın tşk ederim inşallah.. Bende enfometriozis eşimde morfoloji ve hareket sorunu var canım. Sen ne durumdasın??
💗💗💗💗💗💗
sila bugun e2 bakıldımı sana yada yumunartalar hk. bılgı verdılermı? benım pztsi opu olacak ama transfer bırdahakı aya kalacak ohss rıskınden
Ikisi de tutmuş olur inşallah...
💗💗💗💗💗💗
ben burun spreyine devam ediyorum adetimi bekliyorum adetin 3. günüde gonal f 250 ile baslamaliymisim. ama biraz beni tedirgin ediyor. bizde bir sorun yok her ay düzenli yumurtluyorum 250 lik sanki biraz fazla adet olursam doktorumla birkezdaha konusmak istiyorum
insallah canim ikiside tutmus olsun ne güzel ikiz olursa allah bizlerede nasip eder insallah
sila bugun e2 bakıldımı sana yada yumunartalar hk. bılgı verdılermı? benım pztsi opu olacak ama transfer bırdahakı aya kalacak ohss rıskınden
Ikisi de tutmuş olur inşallah...
💗💗💗💗💗💗
Canım ne riskinden anlamadım..iyi durumda foliküller gelişimleri güzel dedi. Ovitrelle bu akşam vur pzr sabah gel dedi. Bi de kan tahlili istedi ama ben sonucu beklemedim Dr bakar dediler..
💗💗💗💗💗💗
arayıp sonucu sorsaydın tatlım keşke. OHSS RİSKİ FAZLA YUMURTLAMADAN DOLAYI karında su bırıkmesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?