2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Canım benden 3 şey istemiş
1 kan sayımı
2 progesyron
3 e2 ohss hangisi??yada istememiş mi??

💗💗💗💗💗💗

ohss tahlıl deıl canım yumurtalıkların fazla olması ve asırı uyarılmasından dolayıopudan sonra karın ıcının sıvı toplaması ben daha oncekı tedavılarımde oldugum ıcın bundada böle rıskım var dıe tranfer ertelenecek. e2 ve progestron sonucunu arayıp ögrenseydın keske yumurta syın hakkında bılgın olmus olurdu

E2 958 ne demek bilen var mı??normal aralığı kaç ki bunun???

💗💗💗💗💗💗

esilacımm inşallah bütün bu süreç boyunca herşey sorunsuz ve güzel gider.
bu sürecin her aşaması tek tek önemli çünkü
allah herkesin gönlüne göre versin.

Mireerim walla jinekolog oldum burda 😕😕 kafayı sıyırcaz bu nedir nası bişeydir yaaa..allahım hepimize yardım et...

💗💗💗💗💗💗
amin canımmm, pazar gunu buyuk gunn.sonra pzrtsıyı beklıyorsun sonra tranfer gunu sonra geçmek bılmeyen 12 gunn geliyorr bekle bekle beklee HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNNN .

esilacımm inşallah bütün bu süreç boyunca herşey sorunsuz ve güzel gider.
bu sürecin her aşaması tek tek önemli çünkü
allah herkesin gönlüne göre versin.

Canım benim umarım öyle olur çok yoruluyoruz beynen ve fiziki olarak ..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

💗💗💗💗💗💗

amin canımmm, pazar gunu buyuk gunn.sonra pzrtsıyı beklıyorsun sonra tranfer gunu sonra geçmek bılmeyen 12 gunn geliyorr bekle bekle beklee HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNNN .

Âmin canım inşallah.. 😘😘❤️❤️

💗💗💗💗💗💗

Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.

Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .

Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum

Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor 43:43:

Üzüldüğünü görünce hemen girdim teselli vermek zor ama yanında olduğumu gör istedim.
Yapma böyle yaaaaaaaaaa.... (
Bu kadar yıpratma kendini lütfen! Sen yeterki iyi ol; bebeğin bir gün gelip bulacaktır seni. Neden kendine eziyet ediyorsun.
"Ben elimden geleni yaptım" diyebiliyorsan ağlamak kadar gereksiz bişey yok. Ben hep "Allah'ım eğer devamı gelmeyecekse pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çünkü onu görüp; düşükse endişeye kapılmak, iyise hemen umutlanmak ve sonrasında hüsrana uğramak istemedim. Çok şükür Allah gönlüme göre verdi; bak bunda bile teselli edecek bişey buldum kendime. Sen de güçlü ol lütfen!
"Bir gün olacak" de...

Bugün yaşadığın durumu da ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar hızlı toparlıyorsun.
Ben bir daha asla denemeyi düşünmüyorum mesela; ama sen belki tekrar denersin istersen.
Bi şekilde olacak; olmazsa da hayatın sonu değil.
Kendine şu sıra oyalanacak bişeyler bul canım benim.

Son düzenleme:

confident merhaba,

bende de endometriozis var. bu ay ilk denemem olacak inşallah.
sende tüpbebek denemesinden önce herhangi bir tedavi uygulandı mı,
onu merak ettim.

iyi şanslar,
mesafem

confident merhaba,

bende de endometriozis var. bu ay ilk denemem olacak inşallah.
sende tüpbebek denemesinden önce herhangi bir tedavi uygulandı mı,
onu merak ettim.

iyi şanslar,
mesafem

Ben de tam uc senedir endometriozis vardı - 5 cm buyuklugunde. Gittiğim iki doktor da tedavi ya da ameliyat onermedi. Normal yolla deneyin olmazsa tup bebek deneriz dediler. Bu nedenle butun agri ve zor gecen gunlere rağmen rezervim etkilenmesin diye ameliyat olmadım. Hiç ilaç ta kullanmadım. Başka bir problem yoksa başarısız olmak için hiçbir neden yok. Ben Memorial Ataşehir'de yaptırdım. Yogunluk nedeniyle ilgi anlamında biraz sorun var ama doktorlar ve laboratuar kısmı işlerini çok iyi biliyor. Tavsiye ederim. İnşallah senin tedavin de çok başarılı olur, sevgiler.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Canım merhaba, bu testler ne zaman yaptın? En son çatlama iğnesini ne zaman yaptın? VE 58 çıkan testi ne zaman yaptın? Tarih olarak verebilir misin?

Son düzenleme:
Canım merhaba, bu testler ne zaman yaptın? En son çatlama iğnesini ne zaman yaptın? VE 58 çıkan testi ne zaman yaptın? Tarih olarak verebilir misin?

15 inde çatlatma iğnesi yapıldı. Test tarihim 27 mart ti o gün kanda değerim 58 çıktı canım ,bugün tekrar yapıldı değerim 38 çıktı=kimyasal gebelik. Ama ogleden sonra doktorum aradı salı günü testi tekrarlamami istedi. Bu değerlerde bir iki dış gebelik oluşan hastaları olmuş işimizi garantiye alalım dedi.
Niye sordun tarihleri ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…