Benim pzr opu çrş transfer inşallah canım..umarım canımm güzel dilekler ve dualar için çok teşekkürler.
sen hangi aşamadasın canım?
Benim pzr opu çrş transfer inşallah canım..umarım canımm güzel dilekler ve dualar için çok teşekkürler.
sen hangi aşamadasın canım?
Canım benden 3 şey istemiş
1 kan sayımı
2 progesyron
3 e2 ohss hangisi??yada istememiş mi??
💗💗💗💗💗💗
E2 958 ne demek bilen var mı??normal aralığı kaç ki bunun???
💗💗💗💗💗💗
17 mm uzerındekı her yumurta basına 200-400 arası e2 degerı verılmektedır.progest kaç??
Yani bu normal mi??
Progesyron 0.787
Bu ne??? 😕😕😕
💗💗💗💗💗💗
evet canım normal benımkıler yuksekkk ıste e2 2999 prog:1,4
amin canımmm, pazar gunu buyuk gunn.sonra pzrtsıyı beklıyorsun sonra tranfer gunu sonra geçmek bılmeyen 12 gunn geliyorr bekle bekle beklee HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNNN .Mireerim walla jinekolog oldum burda 😕😕 kafayı sıyırcaz bu nedir nası bişeydir yaaa..allahım hepimize yardım et...
💗💗💗💗💗💗
esilacımm inşallah bütün bu süreç boyunca herşey sorunsuz ve güzel gider.
bu sürecin her aşaması tek tek önemli çünkü
allah herkesin gönlüne göre versin.
amin canımmm, pazar gunu buyuk gunn.sonra pzrtsıyı beklıyorsun sonra tranfer gunu sonra geçmek bılmeyen 12 gunn geliyorr bekle bekle beklee HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNNN .
kaclik igne kullaniyorsun, kac gün vuruldun,sorununuz nedir cok soru sordum sankibende ohss olmaktan korkuyorum
Ne güzel, sağlıkla kucakla annesi ikizlerini. Hadi bakalı, darısı başımıza.
Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43: 43:
Bugun Kan testi sonucumu aldım : 212 ve hamileyim :)) demek ki neymiş idrar testine özellikle de 12. Gunden önce hiç güvenmeyecekmişiz.
Bendeki belirti hafif karın agrisi ve biraz bulantıydı. Bunun dışında transferden sonra hemen ayaga kalktım ve gunluk yaşantıma devam ettim. Özel bir gıda tüketmedim, sadece ilaçlarımı zamanında aldım. Yaşım 31 ve ilk denememdi. Sorunum ise endometriozis.
Lütfen bana iyi şanslar dileyin, 2 hafta sonra konrolüm var.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
confident merhaba,
bende de endometriozis var. bu ay ilk denemem olacak inşallah.
sende tüpbebek denemesinden önce herhangi bir tedavi uygulandı mı,
onu merak ettim.
iyi şanslar,
mesafem
Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43: 43:
Canım merhaba, bu testler ne zaman yaptın? En son çatlama iğnesini ne zaman yaptın? VE 58 çıkan testi ne zaman yaptın? Tarih olarak verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?