mrhb benim transferimin 5. günü kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyo.aranızda böyle ağrısı olan oldu mu ya korkuyorum :
Benimde 5.gün transfer gününü saymazsak 7nisan test günüm aynı durumu bende yaşıyorum inşallah bebeklerimiz tutunuyordur da onun ağrısıdır
Selam herkese bende mart ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. 7 nisanda test yaptıracağım :18:
canım test günümüz aynı verilmiş. ama ben cumartesi yaptırıcam. inşallah aynı gün güzel haberler veririz
İnşallah. Canım Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi. Kaçıncı denemen sorun neydi
ilk denemem canım benim. sebepsiz infertilite. blastokist transferi benimki erken çıkar dediler... 10. günde yaptırabilirmişim. çok korkuyorum canım yaaa. senin kaçıncı bu? sorun ne bi de?
8 nisan dediler bana test gününü. inşallah hayırlısı olur.sabah hava çok soğuktu üşüttüm galiba arada geliyo ağrıcanım bugün benim de 5. günüm. benim dün akşam oldu kasıklarımda ve belimde ağrı. bugün iyiyim çok şükür. sen kalbini ferah tut arkadaşım. başka şeylerle ilgilen. inşallah sonucu güzel olur. ne zaman test yaptıracaksın?
İnşallah öyledir ya benim perşembe yapıldı transfer ilk denemem sebepsiz inf. blastokist transferiBenimde 5.gün transfer gününü saymazsak 7nisan test günüm aynı durumu bende yaşıyorum inşallah bebeklerimiz tutunuyordur da onun ağrısıdır
İnşallah öyledir ya benim perşembe yapıldı transfer ilk denemem sebepsiz inf. blastokist transferi
Valla erken yaptırmak benimde aklıma geliyo da cesaret edebilir miyim bilmiyorum bakalım olmazsa pazatesi yaptırırım.zaten hastanede çalışıyorum her an yaptırma imkanım varcanım 1 gün arayla olmuş transferimiz. ben de çarşamba yaptırdım. 7 nisan dediler test gününü. benim de blastokist transferiydi. forumdaki arkadaşlar transferden 10 gün sonra kanda çıkar dediler. ben de cumartesi günü yaptırmayı düşünüyorum testimi
Valla erken yaptırmak benimde aklıma geliyo da cesaret edebilir miyim bilmiyorum bakalım olmazsa pazatesi yaptırırım.zaten hastanede çalışıyorum her an yaptırma imkanım var
Selam,
Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.
Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)
Sevgiler...
hadi canim insallah gönlünüzce olur senin dondurulmus transferimi olacak kacinci denemen sorununuz neydi
Benim pzr opu çrş transfer inşallah canım..
💗💗💗💗💗💗
nasil oldun canim dün opu vardi insallah yeterince yumurtalarin olmusdur
Canım çok tşk ederim tek stresli kısmı önlüğü giyip ameliyathaneye gitmek harbiden.. 5 yumi vardı bugün aradılar dördü döllenmiş bakalım inşallah yarına da embriyo oluşur sonra da bebişim yada bebeişlerim.. :)
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?