2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

esila yasin kacti acaba 225 lik igne ile 5 yumurta sanki az gibi geldi 15-20 tane yumurtalari oldugunu duyunca benim ilk tecrübem olacak

Transfer olan arkadaslara bol sabırlar dılıyorum ama ınanın saglıklı olması tutmasından daha onemlı benım agustosta ılk transferım oldu tuttu ama 9. Haftada kalbı durdu tekrar denedık ohss nedenıyle transferım 2 ay ertelendı ve 20 martta kondu dondurulmus 2 blast ve sonuc bugun negatıf artık 2. Adetımde tekrar dondurulmusları denıcem rabbım sabır versın yuzumuzu guldursun ınsallah

Benim de yarın transfer aramızda bir gün var.. Hadi hayırlı olsun.. :)

💗💗💗💗💗💗

Aminn canim Rabbim hakkimizda hayirli olani bizlere nasip eylesin.beraber gun sayariz arik:) hala saf gibiyim bugun.icimde olduklarini düşününce heyecanlaniyorum.dua edicez bol bol.

Benim de yarın transfer aramızda bir gün var.. Hadi hayırlı olsun.. :)

💗💗💗💗💗💗

Aminn canim Rabbim hakkimizda hayirli olani bizlere nasip eylesin.beraber gun sayariz arik:) hala saf gibiyim bugun.icimde olduklarini düşününce heyecanlaniyorum.dua edicez bol bol.

Selam benim de yumurta rezervim azalmış ben de tüp bebek yaptıracam bu 3. Olacak merkez size yumurta gelişimi için diyet programı verdimi acaba Bahçeciyi duymuştum.inşallah isteyen herkesin bebeği olur sağlıkla ve sevgiyle kalın

Saol canim. Allah senin de yardimcin olsun. Inş. Güzel haberler alırız.

Bugün testi olanlar vardı diye hatırlıyorum, yanlış mı biliyordum acaba?

insallah bu sefer gelir melegin bendeilk defa buay tüp bebek deneyecegim yasim 29 hicbir sorunumuz yok bende ohss olmaktan korkuyorum. sen kac yasindasin igneni kaclik kullandin an kac yumurtan oldu

insallah bu sefer gelir melegin bendeilk defa buay tüp bebek deneyecegim yasim 29 hicbir sorunumuz yok bende ohss olmaktan korkuyorum. sen kac yasindasin igneni kaclik kullandin an kac yumurtan oldu

ınsallah hepımız kavusuruz meleklerımıze canım aynı yastayız pko yum ben ıgnelerı hatırlamıyorum ama ılk bebegımı kaybettıgım ıcın doktorum dondurulmus kalmasını ıstedı 43 yumurta toplandı ve ben 1 hafta cok cektım cok cok zormus

Herkese merhaba öncelikle yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah ben 22 yaşındayım 6 ay önce laparoskopi oldum sol tüp açıldı ve çikolata kistlerim alındı daha 3 yıllk evliyim ve 2.5 senedir kistlerden ve pko dan dolayı olmadı bebiş ama bu ay nasipse tüp bebeğe başladık kısa uzun protokol bişe demediler ama adetin 1. Günü ilk iğneme başladım gonal-f 187.5 doz cuma kontrole gidicem hayırlısıyla cok istiyorum inş nasip olur bizlerede gecen ay bi arkadasım denedi ve tuttu kilolu olmasına ragmen umut oldu benim için inş bizimde olur sizlerde umudunuzu yitirmeyin florance nightingale hast nuri delikara dr um

Iyi geceler bizde tüp bebeğe başlıycaz tahlilleri yaptım
Fsh. 5.8
Normalmi acaba

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

esila yasin kacti acaba 225 lik igne ile 5 yumurta sanki az gibi geldi 15-20 tane yumurtalari oldugunu duyunca benim ilk tecrübem olacak

Canım ben 33 yaşındayım. O önemli değil birinci sınıf tek yumurta olsun o bile işimizi görür diyolar. Benim beşinden çok şükür dördü embriyo oldu ve ikisi birinci sınıf dedi embriyolog. Sanırım dındurmıcaz diğerleri birinci sınıf olmazsa...

💗💗💗💗💗💗

canım hayırlı olsun tedavın ınsallah bu yolda emek veren herkez basarılı olur meleklerıne kavusur suan bır sınavdayız ve sabırla bu sınavı kazanıcaz ınnnsallah

İnşALLAH canım benim ilk denememde embiryolar çok kaliteli demişlerdi 5. gün blast dediklerinden 2 tane koymalarına rağmen olmadı maalesef şimdi aynı embiryolarin dondurulmuşunu deniyoruz inşAllah bu sefer güzel sonuçlanir benim kistim büyük olmasina rağmen doktor ameliyat yapalım demedi bu denemede olmazsa.genetik test yaparız dedi :26:

Bende düşük doz uygulandı 3 yumurta ve 3 döllenmiş embriyo oluştu, bir tanesi 3. Gunde transfer oldu ve hamileyim. Sonuçta sayıdan çok kalite önemli diyor doktorlar.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bende düşük doz uygulandı 3 yumurta ve 3 döllenmiş embriyo oluştu, bir tanesi 3. Gunde transfer oldu ve hamileyim. Sonuçta sayıdan çok kalite önemli diyor doktorlar.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..

💗💗💗💗💗💗

kızlar canım sıkıldı bugün. transferin üzerinden 9 gün geçti. cumartesi kan testi yaptırcam ama bugün ufacık bi kan gördüm ve çok moralim bozuldu. artık test öncesi adet görerek sonucu bi kaç gün önce öğrenmekten bıktım. inş yanlış alarmdır ve inş devamı gelmez lütfen dua edin

canım bozma moralini benim ablamda bahçeçide tüp bebek yaptırmıştı şimdi ikizlerimiz 2 yaşında onunda 11 gününde gelen kanama ile bizde çok korktuk ama şükür ki o yerleşme kanamasıymış dr.oyle demişti aradığımızda sen bol bol yat dinlen bebeşlerin seninle inş.benimde bu hafta aşılamam var hakkımzda hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..

💗💗💗💗💗💗

Hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsunlar annelerine, sağlıkla büyüsünler göbişinde Benim de yarın transferim olacak 2 tane 5. gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…