SLM KIZLAR BUGUN OPU VARDI ..... 27 tane yumus toplandı yarın dölleme hk. bılgı verecekler.tranfer önumuzdekı aylara lacak. cunku OHSS tedavısı goruyorum ama sanırsam olmaya basladım cok sancım var karnım sısıyor. ınsallah ılerlemeden atlatırım.hepımız ıcın hayırlısı olsunn..
canım maşallahkaliteli kaliteli döllenir inşallah :) inşallah ohss olmazsın canım :)
hadi hayırlı olsun tatlım. İnşallah hayırlı hbrlerını alırız.
ayyy ne güzel canım yaaa. şanslısın desene. Allahtan bana pazartesi dediler. sabah dersim yok yaptırıp öğrenirim. öğleden sonra da derse girerim. inşallah olmuştur. 3 tane de donmuşum var benim. senin var mı dondurulan??
Yani aynı saatemi vurdunuz
Kızlar bugun 6.günüm kasıklarımda batma ve göğüslerim de hassasiyet devam ediyor. Başka bi şikayetim yok şimdilik bide sabahları kasılma.Oluyor Bacaklarımda bu durumları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı acaba çok merak ediyorum
Canım ben yaşadım çok şükür pozitif oldu. Ben çok paniklemiştim ağlayarak doktoru aradım. O da olu bunlar normal dedi. Canını sıkma İnş. Mutlu haberlerini alırız. :)
Merhaba,
Ben 2 yıllık evliyim ve bu ay ilk defa tüp bebek deneyeceğim çok heyecanlıyım. Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu pazar kısmetse ilk iğnemi olucam (Decapeptyl). İnşallah sonrası da hayırlı bir şekilde geçer. Allah hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin! Antalya'dan sevgilerrrr! 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun Rabbim daha fazla aratmadan evladını kavuştursun sana tedavi sonunda yüzün gülsün karnında sağlıklı bebeklerin olsun
Merhaba kizlar,
Bugün transferim gerceklesti.2 adet transfer edildi.sadece idrara sikisik olmak zorladi beni.tam 4.5litre su ictim:) artik gun sayicaz bizde..
Merhaba kizlar,
Bugün transferim gerceklesti.2 adet transfer edildi.sadece idrara sikisik olmak zorladi beni.tam 4.5litre su ictim:) artik gun sayicaz bizde..
Bende dün kan vermiştim tekrardan 1352 çıktı bhcg değerim. Ama tsh yüksek dedi doktor. 4.42. Bende kendi doktorumu aradım hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir ama bir dahiliye uzmanına gözük dedi. Aklım karıştı.
Merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?