2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bozulmasın Canım bence hemen kötüye yorma.. Bu yerleşme kanı diyorlar ondan omasın.. Şurda cumartesiye az kaldı. 2. denemen falan mı canım?

Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..

💗💗💗💗💗💗

Çok teşekkürler. Beklemek zor ama sonu inşallah çok guzel olur senin için de. Kendini çok sıkmadan hayatına devam et, zaman oyle yapınca daha hızlı geçiyor.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..

💗💗💗💗💗💗

hadi canim insallah 9 ay seninle olurlar. sana demisdim seni takip ediyorum diye
bende adetimi bekliyorum igneler icin ama 3 gün gecikti adetim burun spreyi kullaniyorum acaba omu geciktirdi bilmiyorum

canini sikma ilaclarini kullanmaya devam et belkide yerlesme kanamasidir. güzel haberlerini bekleyecegiz

hadi canim insallah 9 ay seninle olurlar. sana demisdim seni takip ediyorum diye
bende adetimi bekliyorum igneler icin ama 3 gün gecikti adetim burun spreyi kullaniyorum acaba omu geciktirdi bilmiyorum

Burun spreyini inan hiç duymadım. Sanırım yurtfışındaydın orda mı veriyolar acaba...istersen bi doktoruna sor..güzel dileklerin için tşk ederiz teyzeleri inşallah... :)

💗💗💗💗💗💗

Kızlar bugun 8.günüm ama 2 gündür belirti bulamıyorun butun ağrılarım geçti yabide transferimin olduğu günden beri öksürükle mücadele ediyorum heralde tutunma olmamıştır o kadar öksürüğe hiç ümidim kalmadı

Yok canım öksürük hapşıruk kesinlikle etkilemez dedi doktor merak etme umutsuz olma...

💗💗💗💗💗💗

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

Merhaba ben daha öncede yazmıştım. Önümüzdeki hafta merkeze gideceğiz inş. Benim bir sorum olacaktı.ilaçları raporsuz alacağım eğer bu şekilde alan varsa onlar da ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi? Cevabınızı bekliyorum lütfennn.

Benimde 6. Günüm canım sıkma canını bişey olmicak.bebeğin seninle hala.bunu ümit et.We senden cok güzel haberler alıcaz

Canım ben memorial hastanesinde yaptırdım.ilaçlarımı tamamen 1.250 ciwarında ilaaçlar tuttu.allah yardımcın olsun.

bende yarın iğnelerle tedaviye başlıyorum hayırlısıyla arkadaşlar 2.tüp bebek denemem olacak dua edin inş.herkes sağlılkı güzel bebişlerine kavuşur inş.

Bu çok güzel bi haabermiş.bende bugün 6.günümdeyim.doktorum öyle Söyledi.yerleşmeye başlamış senin bebecikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…