kızlar canım sıkıldı bugün. transferin üzerinden 9 gün geçti. cumartesi kan testi yaptırcam ama bugün ufacık bi kan gördüm ve çok moralim bozuldu. artık test öncesi adet görerek sonucu bi kaç gün önce öğrenmekten bıktım. inş yanlış alarmdır ve inş devamı gelmez lütfen dua edin
Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..
💗💗💗💗💗💗
Ne güzel çok tbr ederim.. Bana da iki tane transfer oldu bugün ..
💗💗💗💗💗💗
kızlar canım sıkıldı bugün. transferin üzerinden 9 gün geçti. cumartesi kan testi yaptırcam ama bugün ufacık bi kan gördüm ve çok moralim bozuldu. artık test öncesi adet görerek sonucu bi kaç gün önce öğrenmekten bıktım. inş yanlış alarmdır ve inş devamı gelmez lütfen dua edin
hadi canim insallah 9 ay seninle olurlar. sana demisdim seni takip ediyorum diye
bende adetimi bekliyorum igneler icin ama 3 gün gecikti adetim burun spreyi kullaniyorum acaba omu geciktirdi bilmiyorum
Kızlar bugun 8.günüm ama 2 gündür belirti bulamıyorun butun ağrılarım geçti yabide transferimin olduğu günden beri öksürükle mücadele ediyorum heralde tutunma olmamıştır o kadar öksürüğe hiç ümidim kalmadı
Yok canım öksürük hapşıruk kesinlikle etkilemez dedi doktor merak etme umutsuz olma...
💗💗💗💗💗💗
Kızlar bugun 8.günüm ama 2 gündür belirti bulamıyorun butun ağrılarım geçti yabide transferimin olduğu günden beri öksürükle mücadele ediyorum heralde tutunma olmamıştır o kadar öksürüğe hiç ümidim kalmadı
canım hayırlı olsun tedavın ınsallah bu yolda emek veren herkez basarılı olur meleklerıne kavusur suan bır sınavdayız ve sabırla bu sınavı kazanıcaz ınnnsallah
Merhaba ben daha öncede yazmıştım. Önümüzdeki hafta merkeze gideceğiz inş. Benim bir sorum olacaktı.ilaçları raporsuz alacağım eğer bu şekilde alan varsa onlar da ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi? Cevabınızı bekliyorum lütfennn.
Canım ben memorial hastanesinde yaptırdım.ilaçlarımı tamamen 1.250 ciwarında ilaaçlar tuttu.allah yardımcın olsun.
bende yarın iğnelerle tedaviye başlıyorum hayırlısıyla arkadaşlar 2.tüp bebek denemem olacak dua edin inş.herkes sağlılkı güzel bebişlerine kavuşur inş.
Teşekkürler canım sen de hepsini raporsuz aldın değil mi?
Yani aynı saatemi vurdunuz
Kızlar bugun 6.günüm kasıklarımda batma ve göğüslerim de hassasiyet devam ediyor. Başka bi şikayetim yok şimdilik bide sabahları kasılma.Oluyor Bacaklarımda bu durumları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı acaba çok merak ediyorum
Canım ben memorial hastanesinde yaptırdım.ilaçlarımı tamamen 1.250 ciwarında ilaaçlar tuttu.allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?