Ewet tamamı raporsuz.ama gebe kaldıktan sonrada bi 100 tl ciwarındada bi kaç alınacak ilaç war.onlarda ucuz dediğim gibi
Çok tşk ederim canım. Bu arada hamile misin sen? Öyleyse Allah kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar size bişey sorabilir miyim.
benim tıp fakültesinden raporum çıktı.
ordaki bayan ilaç isimleri de almıştı benden.
ancak bugün öğrendim ki benim doktorum bana uzun değil kısa protokol uygulayacakmış.
dolayısıyla lucrin yerine cetrodito mu ne öyle bi ilaç yazmış.
şimdi bana tıptaki hemşire ilaç raporu da hazırlayacakı bu değişen ilacı yazama mı ki kızlar?
Ben bu ilacı raporsuz kullandım.50 tl fiyatı
internette 1 kutusu 90 tl yazıyor :26:
bana doktor 5 kutu verdi.
ayy keşke öyle ucuz bişey olsa.
bu rapor işi acayip yordu beni
Bu çok güzel bi haabermiş.bende bugün 6.günümdeyim.doktorum öyle Söyledi.yerleşmeye başlamış senin bebecikte
Canım inşallah dediğin gibidir. İnşallah sende pozitif sonuç alır bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. sitede bakınırken bişi çarptı gözüme ovulasyon testinden gebelik öğreniliyormuş idrar testi negatif gösterirken ov. Testi pozitif gösteriyormuş. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıkmıştı akşam da ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı inşallah hamileyimdir
Ay hadi hayırlısı inşallah öyledir.dua edicem sana.sende bana cok dua et.bana habber wer tamam mı.merakta bırakma.duaya başladım bile.
Canım inşallah dediğin gibidir. İnşallah sende pozitif sonuç alır bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. sitede bakınırken bişi çarptı gözüme ovulasyon testinden gebelik öğreniliyormuş idrar testi negatif gösterirken ov. Testi pozitif gösteriyormuş. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıkmıştı akşam da ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı inşallah hamileyimdir
Ovulasyon testi ne ben hiç duymadım canım bu arada hayırlı olsun Allah kucana almayi nasip etsin
Bende 1 saattir okuyorum tesbih çekiyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün annelik duygusunu tattırsın canım
Hepimizin dualari kabul olur insallah. Bugun trnsferim oldu 2 embriyo transfer edildi. Test tarihi 15nisan zaman nasil gecicek bilmiyorum ama allahima inaniyorum busefer olcak. Buz bebeklerim icimde can bulcak
Amin canim hepimizin dualariHepimizin dualari kabul olur insallah. Bugun trnsferim oldu 2 embriyo transfer edildi. Test tarihi 15nisan zaman nasil gecicek bilmiyorum ama allahima inaniyorum busefer olcak. Buz bebeklerim icimde can bulcak
Hepimizin dualari kabul olur insallah. Bugun trnsferim oldu 2 embriyo transfer edildi. Test tarihi 15nisan zaman nasil gecicek bilmiyorum ama allahima inaniyorum busefer olcak. Buz bebeklerim icimde can bulcak
Dilerim sıkı sıkı tutunurlar sana canların. Benim de dün oldu transferim, 2 tane 5. gün embriyosu....inşallah emeklerimiz boşa gitmez....
merhaba benim test günümde 14 nisan....İnşallah hepimiz için hayırlısı olur....Dondurulmuş embriyo tarnsferinde süreç nasıl oluyor??? İĞne süreci kaç gün anlatırmısınız???
Matildaaa benim de çrş oldu transfer .. Heyecanlı bekleyiş.. Hadi hayırlı olsun canım
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?