2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

12 nisanda benim test günüm kızlar. 4gundur evde dinleniyorum.
Ins hepimiz güzel sonuclar aliriz pes pese.

Bana 10. gün gel dediler 12 Nisan büyük gün..inşallaahhh.. Kaç embriyo seninki??

💗💗💗💗💗💗

Bana 10. gün gel dediler 12 Nisan büyük gün..inşallaahhh.. Kaç embriyo seninki??

💗💗💗💗💗💗

Iki tane 5.gun embriyosu cnm.12.gun cagirdi benide.sen neler yaptin transferden sonra.ben 4gundur dinleniyorum.pztsi de ise baslicam zaten.

Iki tane 5.gun embriyosu cnm.12.gun cagirdi benide.sen neler yaptin transferden sonra.ben 4gundur dinleniyorum.pztsi de ise baslicam zaten.

Canım benimde iki tane 3. gün embriyosu .. Çrş yattım hep dün biraz yatıp biraz kalktım. Bugün de ilk defa şimdi uzandım. Evin içinde dolanıyorum. Yatmak çok sıkıcı... Ben de pzt başlıcam canım işe..

💗💗💗💗💗💗

Hakkimizda hayırlısı olsun cnm.Rabbim saglikli hayirli nesiller nsp etsin hepimize.istanbuldamisin?

Hakkimizda hayırlısı olsun cnm.Rabbim saglikli hayirli nesiller nsp etsin hepimize.istanbuldamisin?

Yok canım ben kayserideyim. Benim doktorum yatmaya kesinlikle karşı. Ki ters etki bile yapabilir kan dolaşımı olmadığı için diyo. Bence sen de çok yatma kalk dolaş ufak tefek şeyler hap..

💗💗💗💗💗💗

Cok yatmiyorum zaten sabahlari jeli siktiktan sonra mutlaka erimesi icin evde yuruyorum. 2.gunden beri progestan ignem icin sağlık ocağına yürüyerek gidioz annemle.iyi gelio kalcalarim beze oldu igneden

Benim doktorumda yatmamı istemedi, transfer sonrası da hiç yatırmadı :) bende dünden beri evdeyim ama yatmıyorum

Benim doktorumda yatmamı istemedi, transfer sonrası da hiç yatırmadı :) bende dünden beri evdeyim ama yatmıyorum

En güzeli o yorma kendini sadece..alakası yok yatmakta kesinlikle..burda herkes birbirine yat aman kalkma diyo. Birbirini strese sokuyolar ve gereksiz yere insanlar hasta gibi yatıyo :) neyse canım güzel haberlerimizi vercez inşallah...

💗💗💗💗💗💗

Cok yatmiyorum zaten sabahlari jeli siktiktan sonra mutlaka erimesi icin evde yuruyorum. 2.gunden beri progestan ignem icin sağlık ocağına yürüyerek gidioz annemle.iyi gelio kalcalarim beze oldu igneden

Jelden sonra yürünceğini bilmiyordum .. Clexane var mı sende?? O nası bi iğnedir yarabbi...Allah canımı alıyo yeminle...

💗💗💗💗💗💗

Jelden sonra yürünceğini bilmiyordum .. Clexane var mı sende?? O nası bi iğnedir yarabbi...Allah canımı alıyo yeminle...

💗💗💗💗💗💗

Evet cnm sabahlari crinone jel kullaniyorum.mutlaka jelden sonra hareket dedi hemsire yoksa erimez dedi.keza dogru yurumezsem afedersin top top dokuluyo donra.bu yuzden yürüyorum. Ignem progestan. Cok yagli bir igne aksamlari yaptırıyorum.ama bezeler oldu kalcamda cok yakio. O ignede rahimin kalinlasmasi icinmi

Bugün sonuç günümdü. Hcg 177.03 çıktı. Hemşire inşalla sonuna kadar böyle gider, sonuçlarınız gayet iyi dedi.
Buna rağmen sevinemedim, dün idrar testi yapmıştım saat 5 te. Çizgi çıkmıştı oldukça belirgin. Bugün tekrar yaptım çok silik çıktı.Sonra hemşireyi arayıp sordum, bizim için idrar testi önemli değil dedi. Çizginin bugün daha koyu olması gerekmez miydi? Bilmiyorum hala tereddütüm var, belki de beşinci denemem olduğu için. İnanamıyorum hala.
Bugün tekrar hcg iğnesi yapıp gelecek cuma testi tekrarlamamı istediler. Sonra da kontrole çağıracaklarmış(inşallah tabi) Nasıl duracağım bir hafta boyunca bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…