2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Canim icini ferah tut.degerin gayet guzel.idrar testine tabiki guvenme.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin .hic sıkıntı yapma bebegin seninle keyfini cikar canim

gözün aydin canim insallah sonuna kadar gider belki dün yaptigin idrar 3 saatlik idrardir hcg hormonu yüksekti. belkide bugun yaptigin idrar 1 saatlikti hcg hormonu idrarda daha azdi kafana takma tekrarlayacagin 2. kan tahlili önemli

Canım bencede idrar testini dikkate alma öneli olan kan testi, Allah kucağına almayı nasip etsin..

gözün aydin canim insallah sonuna kadar gider belki dün yaptigin idrar 3 saatlik idrardir hcg hormonu yüksekti. belkide bugun yaptigin idrar 1 saatlikti hcg hormonu idrarda daha azdi kafana takma tekrarlayacagin 2. kan tahlili önemli

Gerçekten çok iyi açıklamışsın canım ya. Hiç böyle düşünmemiştim bak şimdi. Teşekkür ederim.

BUGÜN ADETİMİN 7. Günü iğnelerimin 4. Günü kontrolde 10 ve 11 iki yumurtam birde 3mil Kist oluşmuş normalmi sizin yumurtaların gelişimi nasıl oldu acaba birde bu Kist yurmurta toplama sırasında alınıyormu ??

tedavin hayirli olsun kac yasindasin canim ignenin adi ve ve kaclik kullaniyorsun
herkesin bünyesine göre degisiyor yumurta sayisi ama kistin icin birsey diyemem

Gerçekten çok iyi açıklamışsın canım ya. Hiç böyle düşünmemiştim bak şimdi. Teşekkür ederim.

evet bende aynisini soyliycektim, ayni saatte yap dicektim mesela sabh ilk idrarinla, ayni saatte..icini rahat tut, kacingi gunde cikti idrarda canim?

evet bende aynisini soyliycektim, ayni saatte yap dicektim mesela sabh ilk idrarinla, ayni saatte..icini rahat tut, kacingi gunde cikti idrarda canim?

Bugün 14. günüm benim. Zaten artık bir daha idrar testi yapamam. Mecburen gelecek cumaki kan sonucumu bekleyeceğim. Ovitrelleyi yaptım çünkü.

Son düzenleme:
Bugün 14. günüm benim. Zaten artık bir daha idrar testi yapamam. Mecburen gelecek cumaki kan sonucumu bekleyeceğim. Ovitrelleyi yaptım çünkü.

ilk idrar testini bugun mu yaptin? benim 6. gun donmus embiydi ve bugun 8. gunum hafta sonu yapicam gallibaaa:18::18::18: ovitrelle niye onu anlamadim

Son düzenleme:

Aslında 4 gündür hatta 5 gündür idrar testi yapıyorum. Dünkü çok koyu çıkmıştı ve eşime bile söylemiştim. Bugünkü silik çıkınca da canım sıkılmıştı tabi. Neyse idrar testinin üstünde çok fazla durmak istemiyorum artık. Sonuçta 10 dakika ile yapılan iki testten öncekinin silik 2. nin daha belirgin olduğunu gördüm. Komedi gibi bir şey.

evet canim guven olmuyor idrar testine ama takdir edersinki bende cok meraktayim, o yuzden soruyorum:)) bebisini kucagina almani dilerim..

evet canim guven olmuyor idrar testine ama takdir edersinki bende cok meraktayim, o yuzden soruyorum:)) bebisini kucagina almani dilerim..

Sağol canım. Ama idrar testi bugün çok canımı sıktı gerçekten. O yüzden artık onun üzerinde durmamaya karar verdim.Şimdi odaklandığım tek nokta gelecek hafta. Çok uzun geliyor bu süre. İnşallah gelecek hafta yükselir değerlerim.

insallah yukselir canim, keseyi gormek kalp atisini duymak sonra hoooop kucagina almak nasip olur moralini bozmaki bebende uzulmesin

Son düzenleme:

neden haftaya ki okudugum kadariyle herkes 2 gün sonra tekrarliyor kan testini yükseliyormu diye

Canı çok sağol. Senin sonuç günün ne zaman?

benim kan testi pazartesi, ama az once marketten 6 gun oncesinden sonuc veren idrar testi aldim belki yarin sabah yaparim..ama kan testi soylicek tabi neler oldugunu...Allah hepimizin yuzunu guldursun, sende moralini bozma lutfen kan sonucun cok iyi masallahh

Bende merak ettim ovitrellryi nie yaptin ki.yumurta catlatma ignesi degilmi o?.ama sen donuc bekliosun kafam karıştı. Acarmisin cnm bilmedigim bisi mi var merak ettim?

6 gün önce sonuc veren testi merak ettim canım..nası markette mi var? Yurtdışında mısın sen??

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…