2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

6 gün önce sonuc veren testi merak ettim canım..nası markette mi var? Yurtdışında mısın sen??

💗💗💗💗💗💗

Hmmm ben marka bilmeden sormuştum bikaç eczaneye ama yok dedler.. Neyse sen bi bak bakalım.. Umarım güzel sonuçlarını duyarız..

💗💗💗💗💗💗

Hmmm ben marka bilmeden sormuştum bikaç eczaneye ama yok dedler.. Neyse sen bi bak bakalım.. Umarım güzel sonuçlarını duyarız..

💗💗💗💗💗💗

tesekkurler canim, insallah..hepberaber guzel haberler almak nasip olsun..

Hepinize şöyle dua ediyorum

Bebişleriniz sizi tekmelesin emi :)

Arkadaşlar benim tedaviye başlama ma daha çok var ama okumaktan araştırmaktan kal geldi başka bişey yapamıyorum . Çok stresliyim .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Aminnn cnm Inşallah dedigin gibi olur.bende baslamadan once bir basladun okumaya burayi.cok faydali oluyor

Bende merak ettim ovitrellryi nie yaptin ki.yumurta catlatma ignesi degilmi o?.ama sen donuc bekliosun kafam karıştı. Acarmisin cnm bilmedigim bisi mi var merak ettim?

Ovitrelle çatlama iğnesi. Hcg içeriyor. Ben ilk ovitrelleyi çatlama için yaptım. Opudan önce. 2. ovitrelleyi transferin 5. günü verdiler. Tarnsferin 14. günü yani dün de bir tane daha verdiler.
Beta hcg fonksiyonunu internetten incelerken hcg nin progesteron salgısını artırıp rahmi kalınlaştırdığını ve embriyonun gömülmesini kolaylaştırdığını okudum. Büyük ihtimal o yüzden vermiş olabilirler diye düşünüyorum. Net olarak dr dan duymadım ama sanırım amaç bu.
Progesteron zaten alıyorum. Günde 4x200 progestan fitil kullanıyorum.

Mrb arkadaslar bende arsniza katilip bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 23 martta tüp bebek tedavisine basladim 3 nisanda yumurtalar toplandi10 taneden 6si saglammis digerlerine bostu dedi doktor 6tanedend 3ü dollenmis ama transfer rahiminceligi yuzunden iptal oldu donduracaklarmis gelecek aya rahim tedavi edilip oyle transfer olcak cok uzgunum dondurulanda cozulurken bozulursa neyaparim oyle ihtimal varmis (((

kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmm pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış

kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmm pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış

Tebrikler cnm cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah😘😘

Çok sewindim canım.inşallah hep pozitif gider hersey.bebişin karnında büyür sağlıkla.benim teste de 5 gün kaldı cok dua et bana öptüm

pazartesi bekledigim adetim bugun geldi
adetimin 3. gününden itibaren bende basliyorum ignelere

Hayır cnm öyle bişe yok canını sıkma boşuna.. Onlar çözülmeye dayanıklı olmayanı zaten dondurmuyorlar ve kalitesi kötü olanı.. Boşuna yıpratma kendini ve bi ay sonra bebişlerine kavuş.. :)

💗💗💗💗💗💗

Sue1 çok sevindim canım hayırlı oldun ne mutlu.. Sen de bize dua et artık ...

💗💗💗💗💗💗

Sue hayırlı olsun canım Allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin. Arkadaşlar bugun transferin 10.günündeyim biraz kasık ağrım var acaba hamilelik varmı yokmu pazartesi testim var çok sabırsızlanıyorum

İnşallah hamilesindir canım.müjdeli haaberini bekliyoruz.bende agrılar başladı iyice.kasık ve bel agrım aşırı olmaya başladı.sen doktorunla Konuştunmu bu ağrıyı

Cnm teşekkür ederim verdigin bilgiler icin kadınlar kulübü nde birşeyi daha öğrenmiş oldum:) ins güzel sonuclar aliriz hepimiz.

İnşallah hamilesindir canım.müjdeli haaberini bekliyoruz.bende agrılar başladı iyice.kasık ve bel agrım aşırı olmaya başladı.sen doktorunla Konuştunmu bu ağrıyı

Yok canım konuşmadım inşallah Hepimiz alırız pozitif sonucu. Bel kasık ve 2gündür acaip bi baş ağrısı var ilaçta kullanamıyor başım sarılı duruyorum ama zonkluyo resmen hayatımda hiç böle başağrısı çekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…