6 gün önce sonuc veren testi merak ettim canım..nası markette mi var? Yurtdışında mısın sen??
💗💗💗💗💗💗
6 gün önce sonuc veren testi merak ettim canım..nası markette mi var? Yurtdışında mısın sen??
💗💗💗💗💗💗
Hmmm ben marka bilmeden sormuştum bikaç eczaneye ama yok dedler.. Neyse sen bi bak bakalım.. Umarım güzel sonuçlarını duyarız..
💗💗💗💗💗💗
Hepinize şöyle dua ediyorum
Bebişleriniz sizi tekmelesin emi :)
Arkadaşlar benim tedaviye başlama ma daha çok var ama okumaktan araştırmaktan kal geldi başka bişey yapamıyorum . Çok stresliyim .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Aminnn cnm Inşallah dedigin gibi olur.bende baslamadan once bir basladun okumaya burayi.cok faydali oluyor
Bende merak ettim ovitrellryi nie yaptin ki.yumurta catlatma ignesi degilmi o?.ama sen donuc bekliosun kafam karıştı. Acarmisin cnm bilmedigim bisi mi var merak ettim?
kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmmpazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmmpazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
pazartesi bekledigim adetim bugun geldi
adetimin 3. gününden itibaren bende basliyorum ignelere
Mrb arkadaslar bende arsniza katilip bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 23 martta tüp bebek tedavisine basladim 3 nisanda yumurtalar toplandi10 taneden 6si saglammis digerlerine bostu dedi doktor 6tanedend 3ü dollenmis ama transfer rahiminceligi yuzunden iptal oldu donduracaklarmis gelecek aya rahim tedavi edilip oyle transfer olcak cok uzgunum dondurulanda cozulurken bozulursa neyaparim oyle ihtimal varmis(((
Sue hayırlı olsun canım Allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin. Arkadaşlar bugun transferin 10.günündeyim biraz kasık ağrım var acaba hamilelik varmı yokmu pazartesi testim var çok sabırsızlanıyorum
Ovitrelle çatlama iğnesi. Hcg içeriyor. Ben ilk ovitrelleyi çatlama için yaptım. Opudan önce. 2. ovitrelleyi transferin 5. günü verdiler. Tarnsferin 14. günü yani dün de bir tane daha verdiler.
Beta hcg fonksiyonunu internetten incelerken hcg nin progesteron salgısını artırıp rahmi kalınlaştırdığını ve embriyonun gömülmesini kolaylaştırdığını okudum. Büyük ihtimal o yüzden vermiş olabilirler diye düşünüyorum. Net olarak dr dan duymadım ama sanırım amaç bu.
Progesteron zaten alıyorum. Günde 4x200 progestan fitil kullanıyorum.
İnşallah hamilesindir canım.müjdeli haaberini bekliyoruz.bende agrılar başladı iyice.kasık ve bel agrım aşırı olmaya başladı.sen doktorunla Konuştunmu bu ağrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?