- 25 Ağustos 2012
- 69
- 31
- 98
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin belirti oldu mu çok soru sordum demi bende test günü bekliyorum hayırlısı olur inşallahkızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmmpazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmmpazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin belirti oldu mu çok soru sordum demi bende test günü bekliyorum hayırlısı olur inşallah
Yok canım konuşmadım inşallah Hepimiz alırız pozitif sonucu. Bel kasık ve 2gündür acaip bi baş ağrısı var ilaçta kullanamıyor başım sarılı duruyorum ama zonkluyo resmen hayatımda hiç böle başağrısı çekmedim
Mrb arkadaslar bende arsniza katilip bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 23 martta tüp bebek tedavisine basladim 3 nisanda yumurtalar toplandi10 taneden 6si saglammis digerlerine bostu dedi doktor 6tanedend 3ü dollenmis ama transfer rahiminceligi yuzunden iptal oldu donduracaklarmis gelecek aya rahim tedavi edilip oyle transfer olcak cok uzgunum dondurulanda cozulurken bozulursa neyaparim oyle ihtimal varmis(((
kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmmpazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
canım ben ilk 3 gün yattım diyebilirim. ama yanımda kimse yoktu, mutfak oturma odası arasında mekik dokudum. ilaçlarımı saatli kullandım. işe de gidip geldim. hem de 2 vasıta değiştirerek. çok dua ettim ve son günlere kadar oldu mu olmadı mı diye pek düşünmedim. sadece göğüslerim çok şişmiş ve acıyodu. ara ara da adet sancısı gibi ağrılarım oldu. gün içinde karnım şişiyodu. başka da hiçbir şey hissetmedim.
kac yasindaydin kaclik igne kullandin sorununuz neydi kac yumurtan toplandi ohss olma tehliken varmiydi cok soru sordum ama hayliyle merak ediyoruz kendimizede pay cikarmaya calisiyoruz
bende p.tesi ignelere basliyacagim
Canim üzülme 3 cozunecek hıdır yoksa dodurmuyorlar dua et Allahım yardimcin olsun
Goz on aydın canim . Allah kuccagina almayi nasip etsin . Kaç çıktı değerin canim
257.71 çıktı değerim canım. 5. gün embriyosuydu bugün transferimin 10. günü. pazartesi tekrar yaptırıcam testi. değerim nasıl sence bugün için? umarım iyidir...
257.71 çıktı değerim canım. 5. gün embriyosuydu bugün transferimin 10. günü. pazartesi tekrar yaptırıcam testi. değerim nasıl sence bugün için? umarım iyidir...
Hayır cnm öyle bişe yok canını sıkma boşuna.. Onlar çözülmeye dayanıklı olmayanı zaten dondurmuyorlar ve kalitesi kötü olanı.. Boşuna yıpratma kendini ve bi ay sonra bebişlerine kavuş.. :)
💗💗💗💗💗💗[/QUO. Mrb esila cevabin icin tesekkur ederim bu msj yazdiktan bi saat sonra beni acil transfere çagirdilar 1kaliteli 2 kalitesi dusuk embriyo transferim oldu insalkah tutar bakalim koymadak 2si olecekti dediler sansa birakmak istememisler ama rahim uygundegildi bisuru igne ikac verdiler
Hayır cnm öyle bişe yok canını sıkma boşuna.. Onlar çözülmeye dayanıklı olmayanı zaten dondurmuyorlar ve kalitesi kötü olanı.. Boşuna yıpratma kendini ve bi ay sonra bebişlerine kavuş.. :)
💗💗💗💗💗💗[/QUO. Mrb esila cevabin icin tesekkur ederim bu msj yazdiktan bi saat sonra beni acil transfere çagirdilar 1kaliteli 2 kalitesi dusuk embriyo transferim oldu insalkah tutar bakalim koymadak 2si olecekti dediler sansa birakmak istememisler ama rahim uygundegildi bisuru igne ikac verdiler
Canım rica ederim.. Kayseride misin?? Hayırlı olsun bebişlerin inşallah sıkıca tutunurlar ... Kayseride nereye gidiyosun doktorun kim??
💗💗💗💗💗💗
transferi yaptiktan sonra ultrasyon ile bakiyorlarmi rahime gercekten koyulmusmu koyulmamis mi diye belkide o siringa gibi tüpün icinde kalmisda olabilir
benim 36 yaşındayım 3 denem ve memorial yaptırıcam bu ay başlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?