2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi gün sayanlardanim geçen pazar transferim oldu 11 nisan cuma test günüm ilk tüp bebeğim inş yavrum tutunmustur bana.buarada 5.gün embriyosu tek Embriyo transfer edildi Test gününü bekleyen tüm kader arkadaşlarım inş hepiniz pozitif sonuclar alırsınız ...

kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmm pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin belirti oldu mu çok soru sordum demi bende test günü bekliyorum hayırlısı olur inşallah

kızlar sonucumu aldım az önce. pozitif yani ben de hamileyimmmmmm pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyormuş testi. artışa bakacaklarmış

Tebrikler sue Rabbim devamına erdirsin . Hayırlı uğurlu olsun inşallah . Bizede dua et

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

canım ben ilk 3 gün yattım diyebilirim. ama yanımda kimse yoktu, mutfak oturma odası arasında mekik dokudum. ilaçlarımı saatli kullandım. işe de gidip geldim. hem de 2 vasıta değiştirerek. çok dua ettim ve son günlere kadar oldu mu olmadı mı diye pek düşünmedim. sadece göğüslerim çok şişmiş ve acıyodu. ara ara da adet sancısı gibi ağrılarım oldu. gün içinde karnım şişiyodu. başka da hiçbir şey hissetmedim.

Hadi hayırlısı.Gecmiş olsun canım.güzel haberler bekliyorum.

Canim üzülme 3 cozunecek hıdır yoksa dodurmuyorlar dua et Allahım yardimcin olsun

Goz on aydın canim . Allah kuccagina almayi nasip etsin . Kaç çıktı değerin canim

kac yasindaydin kaclik igne kullandin sorununuz neydi kac yumurtan toplandi ohss olma tehliken varmiydi cok soru sordum ama hayliyle merak ediyoruz kendimizede pay cikarmaya calisiyoruz
bende p.tesi ignelere basliyacagim

kac yasindaydin kaclik igne kullandin sorununuz neydi kac yumurtan toplandi ohss olma tehliken varmiydi cok soru sordum ama hayliyle merak ediyoruz kendimizede pay cikarmaya calisiyoruz
bende p.tesi ignelere basliyacagim

canım sor tabi ben de çok sordum. 28 yaşındayım ben. eşim de 30 yaşında. ilk 225 doz kullandım 4 gün. sonra 250ye yükseltti dr. 11 yumurta toplandı. 10 tanesi istenen boyutlardaydı. 9 tanesi döllendi. 5. gün transferiydi. 2 embriyo kondu. 3 tane de dondurulmuştu. sebepsiz infertilite denmişti ama tüp bebek merkezinde sperm morfolojisi %2 çıkmıştı. ohss tehlikesi yaşamadım. ilk denememdi ve bugün tuttuğunu öğrendim. inşallah pazartesi günü katlanır değerim.

Canim üzülme 3 cozunecek hıdır yoksa dodurmuyorlar dua et Allahım yardimcin olsun

Goz on aydın canim . Allah kuccagina almayi nasip etsin . Kaç çıktı değerin canim

257.71 çıktı değerim canım. 5. gün embriyosuydu bugün transferimin 10. günü. pazartesi tekrar yaptırıcam testi. değerim nasıl sence bugün için? umarım iyidir...

257.71 çıktı değerim canım. 5. gün embriyosuydu bugün transferimin 10. günü. pazartesi tekrar yaptırıcam testi. değerim nasıl sence bugün için? umarım iyidir...

Bence maşallah iyi değerin. Hep artarak gitsin ınş. Bekliyoruz güzel haberlerini

cevaplarin icin tesekkür ederim insallah canim pazartesi kat kat yükselmis olarak siki siki tutunur bebisin allah bizlerede nasip etsin

KIZLAR kafam karışık sizin gnofal kaçıncı iğnenizde kaç yumurta ve boyutu neydi yumurta sayınız gitgide arttımı ?? Önemli benim için

Zaman durdu sanki gecmek bilmiyo. 15nisan test gunum heyecanliyim tuttu sanki iki minik kalp atmak icin hazirlaniyo hissediyorum... Ama biyandanda korkuyorum ya olmadiysa... Ya bu bi ruyaysa onceki gibi... Allahim kimseyi evlatla sinama evlat acisi gosterme rabbim...

transferi yaptiktan sonra ultrasyon ile bakiyorlarmi rahime gercekten koyulmusmu koyulmamis mi diye belkide o siringa gibi tüpün icinde kalmisda olabilir

benim 36 yaşındayım 3 denem ve memorial yaptırıcam bu ay başlıyorum...

transferi yaptiktan sonra ultrasyon ile bakiyorlarmi rahime gercekten koyulmusmu koyulmamis mi diye belkide o siringa gibi tüpün icinde kalmisda olabilir

CNm transfer yapılırken o arada ultrasonda bakıyorlar beraber tabii o bi ışık gibi kayıyor.koyucakları yere bakıyorlar ultrasonla.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…