transferi yaptiktan sonra ultrasyon ile bakiyorlarmi rahime gercekten koyulmusmu koyulmamis mi diye belkide o siringa gibi tüpün icinde kalmisda olabilir
transfer zaten karından ultrason eşliğinde oluyor canım. o yüzden idrara sıkışık gelmeni istiyorlar. sen transferi izliyosun zaten. nokta kadar bişey gösteriyolar koydukları yeri sana
transferi yaptiktan sonra ultrasyon ile bakiyorlarmi rahime gercekten koyulmusmu koyulmamis mi diye belkide o siringa gibi tüpün icinde kalmisda olabilir
257.71 çıktı değerim canım. 5. gün embriyosuydu bugün transferimin 10. günü. pazartesi tekrar yaptırıcam testi. değerim nasıl sence bugün için? umarım iyidir...
kızlar değerim 2ye katlanmamış... çünkü 3e katlanmış. 12. gün değerim 880.21 çıktı. pazartesi keseyi görmeye gidicezzz:)))
Sue çok sevindim canım inşallah keseyi de sorunsuz görürsün benim 12, gün bugun kan verdim sonuç bekliyorum ama umudum yok hiç idrar testim sabah negatif çıktı adet sancım var gecen sefer idrar 11. Gün pozitif di ve hamileydimnama düştü sonra bu sefer hiç tutmadı galiba
kızlar değerim 2ye katlanmamış... çünkü 3e katlanmış. 12. gün değerim 880.21 çıktı. pazartesi keseyi görmeye gidicezzz:)))
Ayy çok sevindim arkadaşım.ikiz olmasın kız.bişey dediler mi.allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlere.
cok sevindim canim hadi insallah ikizdir 1 tasla iki kus vurmus olursun dua et lütfen darisida bize olsun bende bugun ilk ignemi vurdum cuma günü randevu yaptim ultrasyonla bakilacak
Çok tebrik ediyorum. . Demek 8.gün negatif çıktı..bi de çıkar diyolar 8. gün filan..belki ikizdir haberdar et. Benimde 5 günüm bitti ama sanki bundan sonra geçmesi daha zor gibi..
💗💗💗💗💗💗
merhaba arkadaşlar ben marttın birinde 5.denememi yaptım başarısız oldu 6.denemede 27 martta oldu annemlerde kalıyordum evde bana bakacak kimse yok diye belirtim hiç yoktu 7.gün ağlayaraktan evime gittim çünkü diğer denemelerdede belirti yoktu ve başarısız oldu 4.deneme hariç o da boştu neyse o gece battı balık yan gider düşüncesiyle ilişkiye girdik hafif lekelenmem oldu o akşam doktora gittim test yaptık değerim 66 çıktı benim için mucizeydi hiç ummuyordum 2 gün sonra 123 4 gün sonra 324 beta değerim hala hiç belirtim yok iştahsızlık ve başağrısı haricinde bir hafta sonra kese var mı yok mu ona bakacağız ve en önemlisi dolumu diye
esilacigim sira sende senin güzel haberlerinide bekliyorum senin ilk tüp bebek denemenmiydi daha önce asilama denedinmi
Canım benim inşallah.. Ilk denemem yok aşılama filan yapmadık.şafak 3 😳
Hayırlı olsn. Güzel Haberlerini bekliyoruz. Dualrımız seninle
💗💗💗💗💗💗
Mrb.29 marttada benim transferim oldu.10 nisanı bekliyorum test için.belirtiler derken neler olması gerekiyo.benim ilk denemem ve şuanda sabırsızlanıyorum.neler yaşanması gerekiyor diye..
merhaba arkadaşlar ben marttın birinde 5.denememi yaptım başarısız oldu 6.denemede 27 martta oldu annemlerde kalıyordum evde bana bakacak kimse yok diye belirtim hiç yoktu 7.gün ağlayaraktan evime gittim çünkü diğer denemelerdede belirti yoktu ve başarısız oldu 4.deneme hariç o da boştu neyse o gece battı balık yan gider düşüncesiyle ilişkiye girdik hafif lekelenmem oldu o akşam doktora gittim test yaptık değerim 66 çıktı benim için mucizeydi hiç ummuyordum 2 gün sonra 123 4 gün sonra 324 beta değerim hala hiç belirtim yok iştahsızlık ve başağrısı haricinde bir hafta sonra kese var mı yok mu ona bakacağız ve en önemlisi dolumu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?