Herkese merhaba ..bugün 12. gün yani test günü değerim :690 çıktı çooook mutluyummmm
Herkese merhaba ..bugün 12. gün yani test günü değerim :690 çıktı çooook mutluyummmm
Doktor cumaya toplarız galiba dedi hayırlısı bakalım
Tebrikler canim.mutlu olcaksın tabi canım bizler mutluluğu en çok hak eden kadınlarız.allah kucağınıza almayı nasip etsin hamişler.darısı hamiş kalmak isteyenlere.
Ayy canım çok mutlu oldum. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..
Maşşallah degerin çok iyi çikmiş Allah tamamina erdirsin benim 11.gün değerim 324 niye bazi insanlarda çok yüksek bazilarinda çok düşük oluyor anlayamıyorum belirtin var mi canim benim hiç yok değerim yüksek çıkmasaydi inanmazdim kimyasal gebelikten korkuyorum
hadi hayırlısı bakalım inş. Mutlu haberleriniz alırız canım.
çatlama iğnesini ne zaman yapacakmışsın?
Aranızda sigara içen varmı tedavide önemliymiş
Burdaymışsın ben yeni gördüm :) sigarayı kesinlikle bırakmayı dene derim önemli çünkü eşin içinde senin içinde
Aranızda sigara içen varmı tedavide önemliymiş
Burdaymışsın ben yeni gördüm :) sigarayı kesinlikle bırakmayı dene derim önemli çünkü eşin içinde senin içinde
Evet ya az içen ben sitresten çoğaldı :) ama irademe sahibim oturup konuşup bırakmamız için bu akşam karar vericez
Çünkü randevumuz 23 üçünde biolojiste ilk görüşme olacak :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
teşekkür ederim.benim ilk denememdi 4 yillik evliyim sorunum sebepsiz infertilite.ankara centrum clinicte yaptirdim süreç güzel geçti Allaha şükür sonuçta güzel oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin.rabbim bize bu sekilde nasip etti yaşamamiz gerekiyomuş demek ki :)tebrik ederim canim darisi bize kendinden bahsedermisin biraz kacinci denenemem kac yasindasin sorununuz neydi vs.
hayırlısı olsun arkadaşım. umudunu kaybetme. ben evde test yapamadım bu sefer. işten gelirken alıp yapsam mı diyorum. 8. gün negatif çıkmıştı. 9. gün test bozuk çıkmıştı. nasip olmadı çift çizgi görmek. içimde kalacak bu gidişle:)
canimm masallahh gebesinn.. Allah daimm ettirsin.. tebrikler.
Merhaba sue isimli arkadaş online değil o nedenle size soruyorum..bie msına rastladım 8. Gün negatif yazmış 10. Gün pozitif..yazmış merak ettim farkediyormuş demek..bende erken yaptım testi negatif çıktıda,kendime umut arıyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
idrar testine guvenip canini sikma canim. ben 5. tedavimde sabah idrar testi yapmistim negatif cikmisti ayni gun kan vermistim 186 cikmisti.. idrar testi guvenilir degil.. kan testini bekle bence bosuna kendinide uzme..
kacinci gundesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?