2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Herkese merhaba ..bugün 12. gün yani test günü değerim :690 çıktı çooook mutluyummmm

Tebrikler canim.mutlu olcaksın tabi canım bizler mutluluğu en çok hak eden kadınlarız.allah kucağınıza almayı nasip etsin hamişler.darısı hamiş kalmak isteyenlere.

Doktor cumaya toplarız galiba dedi hayırlısı bakalım

Herkese merhaba ..bugün 12. gün yani test günü değerim :690 çıktı çooook mutluyummmm

Maşşallah degerin çok iyi çikmiş Allah tamamina erdirsin benim 11.gün değerim 324 niye bazi insanlarda çok yüksek bazilarinda çok düşük oluyor anlayamıyorum belirtin var mi canim benim hiç yok değerim yüksek çıkmasaydi inanmazdim kimyasal gebelikten korkuyorum

Randevumu aldım ayın 23 de ilk görüşmemiz olacak . Testlerimde bitti çok heyecanlıyım :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Aranızda sigara içen varmı tedavide önemliymiş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

sağol canım seninde tamamına erdirsin rabbim.öyle fazla belirtim yok kasıklarımda çok ağrı oldu şişkinliğim oluyo bi de o kadar.bana 2 embrıyo transfer edilmişti ikiz olabilir o yüzden yüksektir belki.sen bence onu kafaya takma

tebrik ederim canim darisi bize kendinden bahsedermisin biraz kacinci denenemem kac yasindasin sorununuz neydi vs.
teşekkür ederim.benim ilk denememdi 4 yillik evliyim sorunum sebepsiz infertilite.ankara centrum clinicte yaptirdim süreç güzel geçti Allaha şükür sonuçta güzel oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin.rabbim bize bu sekilde nasip etti yaşamamiz gerekiyomuş demek ki :)

Sue Slm bişey sorcam 8. Gün degerin negatif çıkmış sonradanmı yükseldi yada ben eski yorumlarınımı okudum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canimm masallahh gebesinn.. Allah daimm ettirsin.. tebrikler.

Merhaba sue isimli arkadaş online değil o nedenle size soruyorum..bie msına rastladım 8. Gün negatif yazmış 10. Gün pozitif..yazmış merak ettim farkediyormuş demek..bende erken yaptım testi negatif çıktıda,kendime umut arıyorum

idrar testine guvenip canini sikma canim. ben 5. tedavimde sabah idrar testi yapmistim negatif cikmisti ayni gun kan vermistim 186 cikmisti.. idrar testi guvenilir degil.. kan testini bekle bence bosuna kendinide uzme..
kacinci gundesin..

idrar testine guvenip canini sikma canim. ben 5. tedavimde sabah idrar testi yapmistim negatif cikmisti ayni gun kan vermistim 186 cikmisti.. idrar testi guvenilir degil.. kan testini bekle bence bosuna kendinide uzme..
kacinci gundesin..

Canım 7. Günüm kanda 1,2 çıktı negatif yani..sue isimli arkadaşla konuşamadım eski msjların birinde 8. Gün negatif gibi okudum öylemi acaba sen biliyomusun şuan gebeymiş sonradan yükseldi demmekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…