2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Sue Slm bişey sorcam 8. Gün degerin negatif çıkmış sonradanmı yükseldi yada ben eski yorumlarınımı okudum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim hatirladigim kadar sue nin idrar testi negatif cikmisti 10. gün kan tahlili pozitifdi

Ama msjnda bu defa idrar testi yapmadım yazmış neyse canım B'nde bir umut arıyorum işte

Canım ya bende 7. Gün kanda 1,2çıktı negatif yani 3 gün sonra test günüm değişirmi sence..8. Gün negatif çıktı yazmışın idrardamı yoksa kandamı merak ettim..B'nde 5. Gün blastokist transferi oldu..umut arıyorum senden:) rahatlamak için

Aranızda sigara içen varmı tedavide önemliymiş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

evet ben içiyorum tedavi öncesi paket taşıyordum şimdi günde 3-4 dal biliyorum çok iğrenç bir durum 4 senedir tedavi görüyorum 2 aşılama 6 tüp bebek eğer istiyorsam bırakmalıyım bunun bahanesi yok ama bırakamıyorum değerim pozitif bebek var mı yok mu bilmyorum eğer negatif bir durum olursa hep kendimi suçlacam

Ay canım benim ya inanki üzüldüm . Rabbim inşallah bu denemende ++++++ olur
Sigara bende birkaçtane içiyorum ama şimdi sitresten 10 çıkmıştır benim ilk tüp bebek denemem olucak ister istemez sitres yapıyorum . Gelişmenden haber verirsen sevinirim
Senin sorunun ne ki neden olmuyor

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

3 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 32. 1,5 yıldır bebek istiyorduk olmadı, eşimin morfoloji probleminden dolayı.
kistim herhangi bir problemim olmadığı söylendi doktorum tarafımdan.
ve dün itibariyle yani 08.04.2014 ilk iğnelerimi oldum.
iğnelerim gonal f 300mg 6gün boyunca günde 1 kez.
hapım femara tablet 2,5mg 6 gün boyunca günde 2 kez
ayın 14ü kontrol için gün verdi doktorum
ilk tedavimiz ve direk tüp bebek tedavisine başladık.
Biraz stresli bi süreç haliyle Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için.
Bu arada BAHCECİ TÜP MERKEZİ hastanemiz. doktorum aytun aktan.

amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahimm
adetin 2. gunu mu basladin ignelere
ondan once herhangi bir vitamin yada esine ilaç verildimi ??

amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahimm
adetin 2. gunu mu basladin ignelere
ondan once herhangi bir vitamin yada esine ilaç verildimi ??

evet adetin ikinci günü başladım iğnelere.
bir aydır da folik asit tablet ve omega 3 kapsül verdi doktorum günde 1 kez halen kullanıyorum.
eşime herhangi bir ilaç verilmedi.

bilgim yok canım ama herkezin bünyesi ve tepkileri farklı oluyor.. kıyaslama yaparsan kafan karışın..
daha erken test için 7. gün bence 11. günden önce yaptırmamak gerekli..

Kızlar transferin 7. günü ve karnım çok şiş.. Sancım var kasıklarda karnımda.. Sanki hani dalağın şişmiş gibi ağrı olurya öyle..

💗💗💗💗💗💗

Herkese selam. Tüp bebek hikayem 2 yıl önce başladı . Ilk tüp denemem umut bahçecideydi. Embriyolarım blasttı. Ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Ameliyat oldum, zor günler geçirdim. Ikincisi dondurulmuştu. Yine güzel haber aldık. 8 hafta herşey yolundaydı derken kalbi durmuş sonrasında kürtaj oldum. Kanamam bitmedi 2. Kez kürtaj oldum. 3. Deneme yine dondurulmuşlarlaydı ve hiç tutunmadı. Öncesinde ise pıhtılaşma tahlili yapıldı.pıhtılaşma varmış. Sonra ataşehir memorial başladık . 1 canlı 1 dondurulmuş. Olmadı. Bu arada endometriosiz hastasıyım. Vee sonunda Halit Fırat Erden ile başladım. Bana histereskopi yaptı yapışıklıklar varmış açtı. Ve bugün transferim yapıldı. Blast 2 embriyo kondu .Allahım çabalarımı boşa çıkarmasın inşallah. Artık çok sıkıldım. Benim gibi çikolata kisti olan, yapışıklığı olanlar neler yaşadınız?

Arkadaşlar yukarıda yazdığım üzere transferimin 2. Günündeyim. Düm gece daha önceki transferlerimde yaşamadığım bir olay yaşadım. Aranızda yaşayan varmı merak ediyorum. Gece tuvalete kalktım. Çok hafif pembe leke tuvalet kağıdına gelmişti. Sabah bişey yoktu. Bunu belirti olarak algılayamam tabi ama diğer pozitif sonuçlarda belirti olarak idrarı yaparken baskı ve göğüs koyuluğuydu.bu şekilde transferden sonra pembe lekesi olan varmı?

Kızlar transferin 7. günü ve karnım çok şiş.. Sancım var kasıklarda karnımda.. Sanki hani dalağın şişmiş gibi ağrı olurya öyle..

💗💗💗💗💗💗

Mrb esila Bendede ayni problemler var ama ben günde 2 kez igne vuruluyorum ondan sonra basliyo yada bebiş tutunuyodur sana 7. Günde tam yerlesiyomus buarada nerde yaptirmistin dr hastane ?

Mrb esila Bendede ayni problemler var ama ben günde 2 kez igne vuruluyorum ondan sonra basliyo yada bebiş tutunuyodur sana 7. Günde tam yerlesiyomus buarada nerde yaptirmistin dr hastane ?

Canım ben Acıbadem Turgut beyde yaptırdım. Sen kaçıncı gündesin??nası gidiyo? Ben tek iğneye düştüm şükür..

🌸🌸🌸

Mrb 2.gün bendede oldu ayni sey bend soruyum diye düsünüyodum iyi oldu ben igneden sonra farketm embiryomu yokssa diye bile düsündüm:)))normaldir heralde opudan sonrada kanamam olmustu benim belki ordan gelmistr yine olabilir okadar ugrastilar alttan muayneler,opu,transfer derken kanams normaldr heralde..

Benim dondurulmuş konmuştu ama o yüzden opudan kaynaklı bir kanama söz konusu değildir. Senin kaçıncı gün, hangi merkez?

Canım ben Acıbadem Turgut beyde yaptırdım. Sen kaçıncı gündesin??nası gidiyo? Ben tek iğneye düştüm şükür..

🌸🌸🌸

Turgut beyden herkez çok memnun ve çoguda gebe isallah sende hamilesindir ,bende istedim ama kismt benim 5.günüm bende progesteron ignemi bitirdim bugün cok sükür jeline devam bide clexane 4000 diye bi ignem var 5 tanede ondan kadi ama gebelk olusursa 3 ay kullanacakmisim bunlari (( neyse olsunda önemli degil

İnşallah canım...bende aynılarını kullandım kullanıyorum..hayırlısı bakalım..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…