Sue Slm bişey sorcam 8. Gün degerin negatif çıkmış sonradanmı yükseldi yada ben eski yorumlarınımı okudum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb arkadaslar bizde bu ay ilk tup bebek denememize baslicaz cok heyecanliyim insallah olumlu sonuc aliriz:)
hayırlısı olsun arkadaşım. umudunu kaybetme. ben evde test yapamadım bu sefer. işten gelirken alıp yapsam mı diyorum. 8. gün negatif çıkmıştı. 9. gün test bozuk çıkmıştı. nasip olmadı çift çizgi görmek. içimde kalacak bu gidişle:)
Aranızda sigara içen varmı tedavide önemliymiş
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
evet ben içiyorum tedavi öncesi paket taşıyordum şimdi günde 3-4 dal biliyorum çok iğrenç bir durum 4 senedir tedavi görüyorum 2 aşılama 6 tüp bebek eğer istiyorsam bırakmalıyım bunun bahanesi yok ama bırakamıyorum değerim pozitif bebek var mı yok mu bilmyorum eğer negatif bir durum olursa hep kendimi suçlacam
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 32. 1,5 yıldır bebek istiyorduk olmadı, eşimin morfoloji probleminden dolayı.
kistim herhangi bir problemim olmadığı söylendi doktorum tarafımdan.
ve dün itibariyle yani 08.04.2014 ilk iğnelerimi oldum.
iğnelerim gonal f 300mg 6gün boyunca günde 1 kez.
hapım femara tablet 2,5mg 6 gün boyunca günde 2 kez
ayın 14ü kontrol için gün verdi doktorum
ilk tedavimiz ve direk tüp bebek tedavisine başladık.
Biraz stresli bi süreç haliyle Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için.
Bu arada BAHCECİ TÜP MERKEZİ hastanemiz. doktorum aytun aktan.
amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahimm
adetin 2. gunu mu basladin ignelere
ondan once herhangi bir vitamin yada esine ilaç verildimi ??
evet adetin ikinci günü başladım iğnelere.
bir aydır da folik asit tablet ve omega 3 kapsül verdi doktorum günde 1 kez halen kullanıyorum.
eşime herhangi bir ilaç verilmedi.
Canım 7. Günüm kanda 1,2 çıktı negatif yani..sue isimli arkadaşla konuşamadım eski msjların birinde 8. Gün negatif gibi okudum öylemi acaba sen biliyomusun şuan gebeymiş sonradan yükseldi demmekki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar transferin 7. günü ve karnım çok şiş.. Sancım var kasıklarda karnımda.. Sanki hani dalağın şişmiş gibi ağrı olurya öyle..
💗💗💗💗💗💗
Mrb esila Bendede ayni problemler var ama ben günde 2 kez igne vuruluyorum ondan sonra basliyo yada bebiş tutunuyodur sana 7. Günde tam yerlesiyomus buarada nerde yaptirmistin dr hastane ?
Arkadaşlar yukarıda yazdığım üzere transferimin 2. Günündeyim. Düm gece daha önceki transferlerimde yaşamadığım bir olay yaşadım. Aranızda yaşayan varmı merak ediyorum. Gece tuvalete kalktım. Çok hafif pembe leke tuvalet kağıdına gelmişti. Sabah bişey yoktu. Bunu belirti olarak algılayamam tabi ama diğer pozitif sonuçlarda belirti olarak idrarı yaparken baskı ve göğüs koyuluğuydu.bu şekilde transferden sonra pembe lekesi olan varmı?
Benim dondurulmuş konmuştu ama o yüzden opudan kaynaklı bir kanama söz konusu değildir. Senin kaçıncı gün, hangi merkez?Mrb 2.gün bendede oldu ayni sey bend soruyum diye düsünüyodum iyi oldu ben igneden sonra farketm embiryomu yokssa diye bile düsündüm:)))normaldir heralde opudan sonrada kanamam olmustu benim belki ordan gelmistr yine olabilir okadar ugrastilar alttan muayneler,opu,transfer derken kanams normaldr heralde..
Canım ben Acıbadem Turgut beyde yaptırdım. Sen kaçıncı gündesin??nası gidiyo? Ben tek iğneye düştüm şükür..
🌸🌸🌸
Turgut beyden herkez çok memnun ve çoguda gebe isallah sende hamilesindir ,bende istedim ama kismt benim 5.günüm bende progesteron ignemi bitirdim bugün cok sükür jeline devam bide clexane 4000 diye bi ignem var 5 tanede ondan kadi ama gebelk olusursa 3 ay kullanacakmisim bunlari(( neyse olsunda önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?