2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Benim dondurulmuş konmuştu ama o yüzden opudan kaynaklı bir kanama söz konusu değildir. Senin kaçıncı gün, hangi merkez?
Önemli birsey degildir transferden sonda az miktarda kanamalar normaldir diye okumustum biyerde benimde 5.günum memorialde ilk denemem negatif aşilamam var bide

Aynen hakkimizdan hayirlisi kismet varsa olur zatn bz elimizden geleni yapiyoruz ...

Sue Slm bişey sorcam 8. Gün degerin negatif çıkmış sonradanmı yükseldi yada ben eski yorumlarınımı okudum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim idrarda negatif çıkmıştı. kan testinde 10. gün pozitif çıktı. öncesinde kan testi yaptırmadım yani. inşallah hayırlı haberler verirsin bize

Bilmiyorumki seni okuyunca umutlanmıştm.. Ama kan yaptın sandım. 7. Gün kanda 1.2 çıktı 11. Güne kadar değişme olur mu dersin.. Bu değer hangi günden sonra fırlıyor bi bilsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm arkadaslar benimde ilk denemem bucuma nasipse kanda bakilcak rabbim inşallah herkezin gönlüne göre verir heyecan ve korku biarada sonucu cok merak ediyorum kafam allak pullak hayirlisi bakalim :)

slm arkadaslar benimde ilk denemem bucuma nasipse kanda bakilcak rabbim inşallah herkezin gönlüne göre verir heyecan ve korku biarada sonucu cok merak ediyorum kafam allak pullak hayirlisi bakalim :)

Hayirlisi olsun cnm.Rabbim hakkimizda hayırlısıni nasip etsin. Bende cumartesi test yapıcam. Bugün 8.gunumdu.biryanim heyecanli kıpır kıpır. Bir yanim korku dolu kaygili.test yapmaya korkuyorum.Rabbim güç versin bizlere

Allah'im, senin ismine, malımi, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'im hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, ertelediginin acelesini, acele ettiğinin de ertelenmesini istemeyeyim. Nefsimin isyanini önle, teslimini sağla. Amin.

selam kızlar benide aranıza alir mısınız kısaca kendimi anlatayım ama öncelikle tüm hamişleri kutluyorum test gunu bekleyen herkesin rabbim yardımcısı olsun ve tedaviye başlayan herkes için hayırlısı olsun..

2 sene önce çikulata kistlerim ameliyat ile alındı sonra menapoza sokuldum lucrin iğne ile 6 ay tüpler tıkalı tek çare tüp bebek dendi geçen aralık ayında gittim yine çıkulata kistin var dendi cyclo pronogova ilaç verildi tedavi 4 ay ertelendi mart ayında ilaç ile beraber sogan suyu kürü uyguladım sadece akşamlari ve sadece 10 gün 31 martta gittiğimdee 4cm kistten eser yoktu sadece ameliyatlı bölgede 1 kusurluk var neyse 01 nisan günü iğneler başladı şükürler olsun fostimon 300,merıonal 150 ve ilk beş gün femera hap içtim.
iğneleri kendim yapıyorum çok kolay hatta ilk hastanede yaptırdım morartılar :))

e2 değeri 37 ile başladı su an 300 de bugun 10.gün olcak 08 nisanda cetrotide iğnede ilave edildi 3 tane yumoş var 12,9 ve 7mm erken çatlmasın diye cuma kontrole gitcem buyuk ihtimal pazar opu olur dediler zaten cuma iğneler bitmiş oluo ovitrelleyi de o akşam mı olur bilmiyom

benim durumum böyle topikte yer almak ve bilgi alışverişinde bulunmak isterim rabbim herkesin yardımcısı olsun

hayırlısı olsun stres yok rahat olun dıolar ama insanın içi rahat edemiyor

hayırlı olsun canım benimde kistlerim vardı ameliyat ile alındı sonra yine çıktı tedavi 4 ay ertelendi bu ay başladık bakalım bugun iğnede 10.gün sogan suyu yaptım ve kist kayboldu keske amaliyat olmasaydım dedim

hayırlı olsun canım bende 01 nisanda başladım iğnelere fostimon 300,merıonal 150 ve ilk beş gün femera içtim 08 nisanda cetrotide yede başladım günde 3 iğne oldu cuma 3.kez kontrol var inşallah pazar opu olabilir aramızda bir hafta var sadece hayırlı olsun dualarım seninle...

Arkadaşlar dün akşamdan beri kanamam var önce kahverengi lekelenme vardi artık kırmızıya dönüştü doktora gittim test yaptım bugün 14.günüm değerim 861 çıktı progestan fitili bıraktım bana progynex diye bir iğne verdiler günde bir tane kullanacam düşükmü yapıyorum yoksa adetmi oluyorum adet gibi sancim var bel ağrisida çekiyorum hepsi dün akşm başladi

Hosgeldin arkadasim isallah üçüde kaliteli embiryolar olurlar ve bebis gelir benimde transfer sonraki altinci günüm 6 gün kaldi teste kalbim simdiden çarpmaya basladi isallh kimsenin emegi bosa cikmaz zor bi süreç ama bebeklerimiz için deger ...

Clexane 4000 ignesini kendine uygulayan varmi hemsire kendin yaparsin demisti anlayamadim gonalf gibimi

Günaydın
Dün jinecologumla görüştüm bütün testlerim normal . Ve herşey yolunda eşimin testleride çok iyi . Inşallah önümüzdeki ay tedavi başlayacak

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…