- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
Önemli birsey degildir transferden sonda az miktarda kanamalar normaldir diye okumustum biyerde benimde 5.günum memorialde ilk denemem negatif aşilamam var bideBenim dondurulmuş konmuştu ama o yüzden opudan kaynaklı bir kanama söz konusu değildir. Senin kaçıncı gün, hangi merkez?
Sue Slm bişey sorcam 8. Gün degerin negatif çıkmış sonradanmı yükseldi yada ben eski yorumlarınımı okudum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar aranizda ananans yiyen varmi doktor bana yersen iyi olur demisti
slm arkadaslar benimde ilk denemem bucuma nasipse kanda bakilcak rabbim inşallah herkezin gönlüne göre verir heyecan ve korku biarada sonucu cok merak ediyorum kafam allak pullak hayirlisi bakalim :)
Arkadaslar aranizda ananans yiyen varmi doktor bana yersen iyi olur demisti
Hayirlisi olsun cnm.Rabbim hakkimizda hayırlısıni nasip etsin. Bende cumartesi test yapıcam. Bugün 8.gunumdu.biryanim heyecanli kıpır kıpır. Bir yanim korku dolu kaygili.test yapmaya korkuyorum.Rabbim güç versin bizlere
Herkese selam. Tüp bebek hikayem 2 yıl önce başladı . Ilk tüp denemem umut bahçecideydi. Embriyolarım blasttı. Ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Ameliyat oldum, zor günler geçirdim. Ikincisi dondurulmuştu. Yine güzel haber aldık. 8 hafta herşey yolundaydı derken kalbi durmuşsonrasında kürtaj oldum. Kanamam bitmedi 2. Kez kürtaj oldum. 3. Deneme yine dondurulmuşlarlaydı ve hiç tutunmadı. Öncesinde ise pıhtılaşma tahlili yapıldı.pıhtılaşma varmış. Sonra ataşehir memorial başladık . 1 canlı 1 dondurulmuş. Olmadı. Bu arada endometriosiz hastasıyım. Vee sonunda Halit Fırat Erden ile başladım. Bana histereskopi yaptı yapışıklıklar varmış açtı. Ve bugün transferim yapıldı. Blast 2 embriyo kondu .Allahım çabalarımı boşa çıkarmasın inşallah. Artık çok sıkıldım. Benim gibi çikolata kisti olan, yapışıklığı olanlar neler yaşadınız?
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 32. 1,5 yıldır bebek istiyorduk olmadı, eşimin morfoloji probleminden dolayı.
kistim herhangi bir problemim olmadığı söylendi doktorum tarafımdan.
ve dün itibariyle yani 08.04.2014 ilk iğnelerimi oldum.
iğnelerim gonal f 300mg 6gün boyunca günde 1 kez.
hapım femara tablet 2,5mg 6 gün boyunca günde 2 kez
ayın 14ü kontrol için gün verdi doktorum
ilk tedavimiz ve direk tüp bebek tedavisine başladık.
Biraz stresli bi süreç haliyle Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için.
Bu arada BAHCECİ TÜP MERKEZİ hastanemiz. doktorum aytun aktan.
Ben yedim canım.bakalım faydası oldumu yarın görücez.yarın test günüm benim için dua edin.
selam kızlar benide aranıza alir mısınız kısaca kendimi anlatayım ama öncelikle tüm hamişleri kutluyorum test gunu bekleyen herkesin rabbim yardımcısı olsun ve tedaviye başlayan herkes için hayırlısı olsun..
2 sene önce çikulata kistlerim ameliyat ile alındı sonra menapoza sokuldum lucrin iğne ile 6 ay tüpler tıkalı tek çare tüp bebek dendi geçen aralık ayında gittim yine çıkulata kistin var dendi cyclo pronogova ilaç verildi tedavi 4 ay ertelendi mart ayında ilaç ile beraber sogan suyu kürü uyguladım sadece akşamlari ve sadece 10 gün 31 martta gittiğimdee 4cm kistten eser yoktu sadece ameliyatlı bölgede 1 kusurluk var neyse 01 nisan günü iğneler başladı şükürler olsun fostimon 300,merıonal 150 ve ilk beş gün femera hap içtim.
iğneleri kendim yapıyorum çok kolay hatta ilk hastanede yaptırdım morartılar :))
e2 değeri 37 ile başladı su an 300 de bugun 10.gün olcak 08 nisanda cetrotide iğnede ilave edildi 3 tane yumoş var 12,9 ve 7mm erken çatlmasın diye cuma kontrole gitcem buyuk ihtimal pazar opu olur dediler zaten cuma iğneler bitmiş oluo ovitrelleyi de o akşam mı olur bilmiyom
benim durumum böyle topikte yer almak ve bilgi alışverişinde bulunmak isterim rabbim herkesin yardımcısı olsun
Clexane 4000 ignesini kendine uygulayan varmi hemsire kendin yaparsin demisti anlayamadim gonalf gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?