2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Slm kızlar gonal-f iğne vuruluyorum tedavinin 8.günü e2 değerim 74 yumurtalar en büyüğü 12.5 dr normal ilerliyosun dedi ama e2 düşük değilmi sanki 187.5 la basladım 6 gün sonra 200 doz devam ettim yarın tekrar kontrol var normalmi anormalmi bi yardımcı olsanız ya içim bi tuhaf

Kanımı werdim sonucumu bekliyorum.benim için dua edin hamile olayımmm Allahım....

Kanımı werdim sonucumu bekliyorum.benim için dua edin hamile olayımmm Allahım....

Tabiki dua ederim güzel düşün güzel olsun Rabbim içimizdeki bütün duyguları önceden bilendir. Oku oku
Olumlu düşün inş Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder
Rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr ( oku

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

gebeliğin 6+5 bu gün birkaç gündür hafif lekelenmem vardı.Bu gün dr a gittim jel bıraktırdı iğne verdi.Bebek 3 gün öncesine göre büyüyüp herşey yolunda çok şükür ama bizi çok korkuttu

Aynen onun gibi canım. Ama yakıyo

🌸🌸🌸

Yaptim yaptim esilacigim hemsire yaparken oyle yakiyoduki dogumevine gidiyodum evime yakin diye kolumdan yapiyodu orayi göremedim göbek deliginin 4 parmak ilerisine yaptim pek acimadi hemsireninkinin yaninda sinek isirigi gibi kaldi olmadi aceba(( hemsire morarti buara her tarafimi eli pek agirmis:)))

Normaldir doktoruna güven kan tahlilini doz ayarlamasi icin aliyolar endise edecek bisey yok bende 200le basladim kana gore 187.5 yapcam demisti sonra vazgectim gerek yokmus dedi vardr bildigi takilma bence stres yumurtalarin gelisimi etkiliyo her yumurta bir bebek:)))))

Ya beni de hemşire mahvetti cart diye sıktı bıraktı...

🌸🌸🌸

Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.

Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.

Hayırlı olsun inş bence bu kadar stres yapma rahat ol pozitif düşün lütfen

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Cok sevindim suan itibariyle hamilesin yükselir isallah hic meraketme gecen kuzenimn günü 3 gün gecmisti bthcg 57 hala doktorlar düstü düsecek derken gayette iyiymis keseyi bile gordu korkma hic gözün aydin ananas ise yaradi:)))))

hoşbulduk canım rabbim hepimızın gönlüne göre verir inşallah 6 gun sonra hamiş annemiz olarak görüruz seni daularım seninle canım...

selam canım aramızda sadece 1 gun var galiba benim bugun10.gün fostımon ve merınaol i son kez yapcam yarın kontrol bu akşam 3.cetrotıde oda yarın son muhtemeln yarın akşam çatlatma iğnesi olur inşallah e2 37 ile başladı bende sonra 155 salı gunu 295 ti normal dediler yumurta baiına en son 200 olması gerekirmiş yanı 3 yumos var bende ıkıye katlaması lazım ama normal dediyse korkma gonal f kaçlık benim fostımon 300 merınal 150 hayırlı olsun beraber aynı dönemdeyiz hep yaz ne olurr

Tüp bebek hemşiremle görüştüm.hamilesin diyemem ama değilsinde diyemem dedi.sonraki testlerde anlaşılacak dediler.aile hekimimde hamilesin müjdemi isterim.%99 anne olma yolundasın dedi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum

Bişe düşünme bekle.. Sabırla bi iki gün daha bekle.. Iyi olacak..

🌸🌸🌸

Canım hayırlı olsun inşallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…