- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Günaydın
Dün jinecologumla görüştüm bütün testlerim normal . Ve herşey yolunda eşimin testleride çok iyi . Inşallah önümüzdeki ay tedavi başlayacak
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kanımı werdim sonucumu bekliyorum.benim için dua edin hamile olayımmm Allahım....
Kanımı werdim sonucumu bekliyorum.benim için dua edin hamile olayımmm Allahım....
Aynen onun gibi canım. Ama yakıyo
🌸🌸🌸
Slm kızlar gonal-f iğne vuruluyorum tedavinin 8.günü e2 değerim 74 yumurtalar en büyüğü 12.5 dr normal ilerliyosun dedi ama e2 düşük değilmi sanki 187.5 la basladım 6 gün sonra 200 doz devam ettim yarın tekrar kontrol var normalmi anormalmi bi yardımcı olsanız ya içim bi tuhaf
Yaptim yaptim esilacigim hemsire yaparken oyle yakiyoduki dogumevine gidiyodum evime yakin diye kolumdan yapiyodu orayi göremedim göbek deliginin 4 parmak ilerisine yaptim pek acimadi hemsireninkinin yaninda sinek isirigi gibi kaldi olmadi aceba(( hemsire morarti buara her tarafimi eli pek agirmis:)))
Ya beni de hemşire mahvetti cart diye sıktı bıraktı...
🌸🌸🌸
Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.
Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.
Hosgeldin arkadasim isallah üçüde kaliteli embiryolar olurlar ve bebis gelir benimde transfer sonraki altinci günüm 6 gün kaldi teste kalbim simdiden çarpmaya basladi isallh kimsenin emegi bosa cikmaz zor bi süreç ama bebeklerimiz için deger ...
Slm kızlar gonal-f iğne vuruluyorum tedavinin 8.günü e2 değerim 74 yumurtalar en büyüğü 12.5 dr normal ilerliyosun dedi ama e2 düşük değilmi sanki 187.5 la basladım 6 gün sonra 200 doz devam ettim yarın tekrar kontrol var normalmi anormalmi bi yardımcı olsanız ya içim bi tuhaf
Tüp bebek hemşiremle görüştüm.hamilesin diyemem ama değilsinde diyemem dedi.sonraki testlerde anlaşılacak dediler.aile hekimimde hamilesin müjdemi isterim.%99 anne olma yolundasın dedi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum
Tüp bebek hemşiremle görüştüm.hamilesin diyemem ama değilsinde diyemem dedi.sonraki testlerde anlaşılacak dediler.aile hekimimde hamilesin müjdemi isterim.%99 anne olma yolundasın dedi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canım hayırlı olsun inşallah
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?