2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

hoşbulduk canım rabbim hepimızın gönlüne göre verir inşallah 6 gun sonra hamiş annemiz olarak görüruz seni daularım seninle canım...

Amin amin canim rabbim isteyen herkeze versin isallah cümlemize her kadin anne olmali bence bizde tatcaz bu duyguyu Allahin izniyle er yada geç kismetimizde kaderimizde günü saati belli bende herzaman dua ediyorum gönülden isteyen isteyipte olmayan herkeze versin yüce rabbim
..

Zeynep kamilden rapor cikaran arkadaşlara bir sorum olucakk

hormon testi için kan aldilar benden 11 gun sonra gel dediler tekrar kan alicaklarini ve doktorlarla gorustureceklerini söylediler

doktorla görüştükten kac gun sonra rapor veriliyor ya da daha başka bir asama olacak mi ?

Cnm gonal-f 450 benim dünden beride orgalutran kullanıyorum benimde 10. Gün bugün nasipse beraber vercez sanırım müjdeyi 😌 benimde 3 yumurta var inş yarın sonuçlarım iyi cıkar e2 sonucu 8. Gündeydi ondan öyle yazdım saol cvp için hakkımızda hayırlısı🙏🙏🙏

Cvp için teşekkür ederim moral verdin hakkımızda hayırlıs herşeyin en güzeli bizlerin olsun🙏🙏

Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.

Seninde değerin kat kat artar inşallah cnm ne mutlu size inş kalp atıslarınıda duyarsın tekme atışlarınıda😊😊

seninde bugun 10.gunmu 01 nisanda başladım işte adetin ikinci günü yarın ucuncu kontrol yumurta toplama zamanı için birşey dedilermi face kullanıorsan özelden mesaj atta ordan yazışalım ayyy aynı gun ne guzelll beninde 3 yumos var heyecan yaptım şimdi.

Kızlar bugün tedavim başladı.sabahın 5 indenaberi yoldaydım.ya bişey sorcam geçen ay fsh benim 2.67 idi.bu ay 22.67 çıktı.yumurta rezervi azlığıteşhisi kondu raporu öyle çıkarcaklar menapur 450 lik vurulcam.bugünkünü vurdurdum.salı kontrolüm var.ilaç 6 toz 3 sıvı karışımı.aynı doz kullanan var mı.kızlar ya bu fsh niye böyle ki.kist için desolet kullandırdılar dogum kontrol hapı mı fsh ı arttırdı ki.

mrb canim ben 29 yasindayim benim bugun adetimin 6. ignelerimin 4. günü gonal f 250 lik kuruluyorum benimde yarin ilk kontrolum hepimiz hakkinda hayirlisi olsun senin yasin kac kaclik igne oluyorsun sorununuz nedir

mrb canim ben 29 yasindayim benim bugun adetimin 6. ignelerimin 4. günü gonal f 250 lik kuruluyorum benimde yarin ilk kontrolum hepimiz hakkinda hayirlisi olsun senin yasin kac kaclik igne oluyorsun sorununuz nedir

merhaba canım yaşım 34 tüpler tıkalı ve kist vardı bugun 10.iğnelerim fostimon 300mg ve merıonal 150 mg vuruyom ayrıca 08 nisandan beri cetrotide 0.25 vuruyom erken çatlamasınlar dıe iğneler bu akşam son yarın akşama bir cetrotide kalıo yarın 3.kontrolum var seninde hayırlısı olsun canım.aramızda bir hafta var galiba aynı sayılır

Yarın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi canım sen?? Kan verdim geldim şimdi. 4 de çıkacak saat sayıyorum. .

🌸🌸🌸

🌸🌸🌸
İsallah tutunmustur bebek bugünde cuma negüzel hayirli günde hayirli bir haber alirsin umarim ,bende dün aksam cok hastaydim dondu ayaklarim isinmadi titredim hep agzimdan uçuk falan cikti 7.günüm bugün senin 10 .gününmuydu?

Test günüm..7. Gün negatif çıktı bugün 11. Gün ...değişmişmidir ki4 günde..kısmet

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

🌸🌸🌸

Sennerde verdim 4 de çıkıyor..özel hastane 1.5 saat sonra verio sonucu cnm nie bekliosun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…