- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
hoşbulduk canım rabbim hepimızın gönlüne göre verir inşallah 6 gun sonra hamiş annemiz olarak görüruz seni daularım seninle canım...
selam canım aramızda sadece 1 gun var galiba benim bugun10.gün fostımon ve merınaol i son kez yapcam yarın kontrol bu akşam 3.cetrotıde oda yarın son muhtemeln yarın akşam çatlatma iğnesi olur inşallah e2 37 ile başladı bende sonra 155 salı gunu 295 ti normal dediler yumurta baiına en son 200 olması gerekirmiş yanı 3 yumos var bende ıkıye katlaması lazım ama normal dediyse korkma gonal f kaçlık benim fostımon 300 merınal 150 hayırlı olsun beraber aynı dönemdeyiz hep yaz ne olurr
selam canım aramızda sadece 1 gun var galiba benim bugun10.gün fostımon ve merınaol i son kez yapcam yarın kontrol bu akşam 3.cetrotıde oda yarın son muhtemeln yarın akşam çatlatma iğnesi olur inşallah e2 37 ile başladı bende sonra 155 salı gunu 295 ti normal dediler yumurta baiına en son 200 olması gerekirmiş yanı 3 yumos var bende ıkıye katlaması lazım ama normal dediyse korkma gonal f kaçlık benim fostımon 300 merınal 150 hayırlı olsun beraber aynı dönemdeyiz hep yaz ne olurr
Normaldir doktoruna güven kan tahlilini doz ayarlamasi icin aliyolar endise edecek bisey yok bende 200le basladim kana gore 187.5 yapcam demisti sonra vazgectim gerek yokmus dedi vardr bildigi takilma bence stres yumurtalarin gelisimi etkiliyo her yumurta bir bebek:)))))
Kızlar testt sonucum pozitif cıktı.ama değerim 10.31. Yükselir demi kızlar bilgi sahibi olan warmı aranızda.
Cnm gonal-f 450 benim dünden beride orgalutran kullanıyorum benimde 10. Gün bugün nasipse beraber vercez sanırım müjdeyi 😌 benimde 3 yumurta var inş yarın sonuçlarım iyi cıkar e2 sonucu 8. Gündeydi ondan öyle yazdım saol cvp için hakkımızda hayırlısı🙏🙏🙏
seninde bugun 10.gunmu 01 nisanda başladım işte adetin ikinci günü yarın ucuncu kontrol yumurta toplama zamanı için birşey dedilermi face kullanıorsan özelden mesaj atta ordan yazışalım ayyy aynı gun ne guzelll beninde 3 yumos var heyecan yaptım şimdi.
mrb canim ben 29 yasindayim benim bugun adetimin 6. ignelerimin 4. günü gonal f 250 lik kuruluyorum benimde yarin ilk kontrolum hepimiz hakkinda hayirlisi olsun senin yasin kac kaclik igne oluyorsun sorununuz nedir
Nefes naptın bugün tekrarladın mı??
🌸🌸🌸
İsallah tutunmustur bebek bugünde cuma negüzel hayirli günde hayirli bir haber alirsin umarim ,bende dün aksam cok hastaydim dondu ayaklarim isinmadi titredim hep agzimdan uçuk falan cikti 7.günüm bugün senin 10 .gününmuydu?Iyi canım sen?? Kan verdim geldim şimdi. 4 de çıkacak saat sayıyorum. .
🌸🌸🌸
10nisand transfer tarihim,19 nisan test tarihim allahim yuzumuzu guldursun ins:)[/QUOT
10nisand transfer tarihim,19 nisan test tarihim allahim yuzumuzu guldursun ins:)[/QUOT ìsallah cümlemize nasipetsin rabbim beden 9 gün genelde 12. Gun test oluyorya o bakimdan
Iyi canım sen?? Kan verdim geldim şimdi. 4 de çıkacak saat sayıyorum. .
🌸🌸🌸
Iyi canım sen?? Kan verdim geldim şimdi. 4 de çıkacak saat sayıyorum. .
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?