Sevgi hastanesine 10 da verdim 11 de aldım nerdeyse
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İsallah tutunmustur bebek bugünde cuma negüzel hayirli günde hayirli bir haber alirsin umarim ,bende dün aksam cok hastaydim dondu ayaklarim isinmadi titredim hep agzimdan uçuk falan cikti 7.günüm bugün senin 10 .gününmuydu?
Canım15 tl muayene olmadan direk kan veriyorsun
Yaaaa... Ben sağlık ocağına verdim muayene ücreti vermiyim diye. Zaten yarın gitcem Turgut beye..senin sonuç??
🌸🌸🌸
Sevgi mi??
🌸🌸🌸
hayırlı olsun canım bende 01 nisanda başladım iğnelere fostimon 300,merıonal 150 ve ilk beş gün femera içtim 08 nisanda cetrotide yede başladım günde 3 iğne oldu cuma 3.kez kontrol var inşallah pazar opu olabilir aramızda bir hafta var sadece hayırlı olsun dualarım seninle...
Sevgi mi??
🌸🌸🌸
Hem neden 9. Gün gidiyorsun ki..sana 11 demedikleri..ben gittim işte ama sen bilirsin..sancım oldu yazmışın tutmuştur inşallah bende hiç sancı olmadı
Benim 9 bugün. Ben de 7.günde acaip sancılarım olmuştu.. Inşallah güZel haberler veririm...
🌸🌸🌸
Iyi canım sen?? Kan verdim geldim şimdi. 4 de çıkacak saat sayıyorum. .
🌸🌸🌸
10nisand transfer tarihim,19 nisan test tarihim allahim yuzumuzu guldursun ins:)
Test günüm..7. Gün negatif çıktı bugün 11. Gün ...değişmişmidir ki4 günde..kısmet
sabirsizlikla bekliyorum insallah pozitif olur mutlaka haber ver
İnsallah cok sevinirim senin adina acibadem genelde pozitif gercekten basarili bi doktor galiba ,benimde dün oldu acayipti karnim oyle gergindiki sonuc guzel olsunda neyapalim katlanacaz:)))
arkadaşlar bende nisan gibi tüp bebeğe geçiyorum
yaşım 28. 14 aylık evliyim iki kere laparoskopi oldum yumurta rezervi az sol tüp bağlandı ve çikolata kistelrim alındı
bahçecide yaptırmayı düşünüyorum
canim hastaneden geldim tutmamis iki ay sonra cagırdılarHayirlisi olsun cnm.Rabbim hakkimizda hayırlısıni nasip etsin. Bende cumartesi test yapıcam. Bugün 8.gunumdu.biryanim heyecanli kıpır kıpır. Bir yanim korku dolu kaygili.test yapmaya korkuyorum.Rabbim güç versin bizlere
sağol canım benim. tahminim benim embriyo transferi 20-25 nisan arası olcak. heyecanla bekliyorum bir an önce transferi... yaş kaç ne problemin vardı ve nereye gidiyorsun hastane olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?