2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Benim 9 bugün. Ben de 7.günde acaip sancılarım olmuştu.. Inşallah güZel haberler veririm...

🌸🌸🌸

Canım15 tl muayene olmadan direk kan veriyorsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaaa... Ben sağlık ocağına verdim muayene ücreti vermiyim diye. Zaten yarın gitcem Turgut beye..senin sonuç??

🌸🌸🌸

Benim ki negatif çıktıya zaten hiç gidesim yok tekrar ama biara giderim heralde sevgiye..

sağol canım benim. tahminim benim embriyo transferi 20-25 nisan arası olcak. heyecanla bekliyorum bir an önce transferi... yaş kaç ne problemin vardı ve nereye gidiyorsun hastane olarak?

Sevgi mi??

🌸🌸🌸

Hem neden 9. Gün gidiyorsun ki..sana 11 demedikleri..ben gittim işte ama sen bilirsin..sancım oldu yazmışın tutmuştur inşallah bende hiç sancı olmadı

Turgut beye yarın gitcem. Yok 10. gün gel dedi. Ay bilemedim şimdi diğer hastaneler 25-30 arası ama sevgi 15 harbiden. Aradım..aman neyse ya of bekleyim 4 ü şimdi oraya gitmeye de etiniyorum ..

🌸🌸🌸

Benim 9 bugün. Ben de 7.günde acaip sancılarım olmuştu.. Inşallah güZel haberler veririm...

🌸🌸🌸

İnsallah cok sevinirim senin adina acibadem genelde pozitif gercekten basarili bi doktor galiba ,benimde dün oldu acayipti karnim oyle gergindiki sonuc guzel olsunda neyapalim katlanacaz:)))

Test günüm..7. Gün negatif çıktı bugün 11. Gün ...değişmişmidir ki4 günde..kısmet

yap birdaha canim test en azindan tutmusmu tutmamismi ögrenirsin icin rahatlar böylesi daha zordur ona göre kendine dikkat edersin

Sabah itibariyle yumurtalarım toplandı hiç ağrım sızım yok şükür KIZLAR hiç merak etmeyin gözünüzde büyütmeyin yani :) basit bir işlem bakalım darısı transfere PAZARTESİ transfer olabilir

Kizlar suan tedavide olan ve gonolf 450 ihtiyaci olan arkadaşlar var ise bir arkadadin elinde var son kullanma tarihi buayin sonunda bitiyor çöpe gitmesin eger istiyen olursa bana mesaj atin arkadaş fazla firuma giremiyo ben ona iletirim yada telini veririm konusun sunuz

merhaba,
hayırlısı olsun hepimiz için....
bende bahçecidenim :)
bende bu ay hastalanınca başlıycam 2.denemem olacak nasip olursa..bakıcaz artık

canim hastaneden geldim tutmamis iki ay sonra cagırdılar ikinci deneme için

sağol canım benim. tahminim benim embriyo transferi 20-25 nisan arası olcak. heyecanla bekliyorum bir an önce transferi... yaş kaç ne problemin vardı ve nereye gidiyorsun hastane olarak?

canım acıbadem maslak yaşım 34 tüpler tıkalı neden 20 nisan transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…