Sabah itibariyle yumurtalarım toplandı hiç ağrım sızım yok şükür KIZLAR hiç merak etmeyin gözünüzde büyütmeyin yani :) basit bir işlem bakalım darısı transfere PAZARTESİ transfer olabilir
canim hastaneden geldim tutmamis iki ay sonra cagırdılarikinci deneme için
Tabiki haber veririm dua edin cuma saati..ben hepimize edicem..
🌸🌸🌸
transferde acimiyo sıkınti etmeyin arkadaslar benim ilk.denememdi ama tutmadihayırlı olsun canım benimde pazartesi opu olcak korkuyom amma agrı sızı kanama varmı
allah razi olsun canim agzina saglik cümlemize inşallah burda sizler varken iyiyim ben hamd olsuncanım ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim sana güç versin. Güç versinki bu zorlu süreçte ayakta kalabilelim.
sabır çok büyük bir erdem. İnşAllah bizler bu sınavda doğru bir şekilde bu sabrı gösterebiliriz. sana güç diliyorum Rabbimden.Rabbim sana ve hepimize güç kuvvet versin.
sabır duası;
Allah'im, senin ismine, malımi, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'im hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, ertelediginin acelesini, acele ettiğinin de ertelenmesini istemeyeyim. Nefsimin isyanini önle, teslimini sağla. Amin.
canım acıbadem maslak yaşım 34 tüpler tıkalı neden 20 nisan transfer
transferde acimiyo sıkınti etmeyin arkadaslar benim ilk.denememdi ama tutmadi
iğnelere başlangıç gününden itibaren toplamda 15 gün içinde transfer işlemi bitmiş oluyo çünkü.
normal süreç bu.
onun için benimde 20-25 nisan arası tahminen canım benim
yoksa transfer günüyle ilgili doktor bişe söylemedi
hm canim rabbim.tüm isteyenlere saglıkli evlatlar nasip eyler inşallahbugun opu oldu anladım ben uzuldum çoookk cvanım
kızlar selam konntrol vardı bugun e2 853 e yükselmiş 5 yumoş olmus ama ıkısı yavaş buyuyo bugun 11.gun yarın yıne çağırdılar buyuk ihtimal yarın akşam çatlatma iğnesi ve pazartesi opu yarın son kontrol var yumuşlar 16-12 mm arasında inşallah yarında çabucak biter istanbula bu hafta 3.gidişim ne yapalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
saglik olsun canim kìsmet napalim bende duydugumda çok üzüldümhm canim rabbim.tüm isteyenlere saglıkli evlatlar nasip eyler inşallah
efendim canimm hayrdrKızlaaaaaarr!!
🌸🌸🌸
Soran sormayana çok tşk ederim sonucu aldım 148!! Hamileyim. 😁😁😁 bugün 9. günümdü nolur hamişler yazsın değerlerini doktor çoğul olabilir dedi!! Çok şükür ... 🙏🙏
🌸🌸🌸
Ayyy cok sevindim.sabaahtan beri seni bekliyorum ya.cok güzel canım.en azından benim sonucumun 14 katı cıkmış.artacak allahın izniyle inşallah değerlerimizSoran sormayana çok tşk ederim sonucu aldım 148!! Hamileyim. 😁😁😁 bugün 9. günümdü nolur hamişler yazsın değerlerini doktor çoğul olabilir dedi!! Çok şükür ... 🙏🙏
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?