2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Sabah itibariyle yumurtalarım toplandı hiç ağrım sızım yok şükür KIZLAR hiç merak etmeyin gözünüzde büyütmeyin yani :) basit bir işlem bakalım darısı transfere PAZARTESİ transfer olabilir

hayırlı olsun canım benimde pazartesi opu olcak korkuyom amma agrı sızı kanama varmı

kızlar selam konntrol vardı bugun e2 853 e yükselmiş 5 yumoş olmus ama ıkısı yavaş buyuyo bugun 11.gun yarın yıne çağırdılar buyuk ihtimal yarın akşam çatlatma iğnesi ve pazartesi opu yarın son kontrol var yumuşlar 16-12 mm arasında inşallah yarında çabucak biter istanbula bu hafta 3.gidişim ne yapalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

canim hastaneden geldim tutmamis iki ay sonra cagırdılar ikinci deneme için

canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim sana güç versin. Güç versinki bu zorlu süreçte ayakta kalabilelim.
sabır çok büyük bir erdem. İnşAllah bizler bu sınavda doğru bir şekilde bu sabrı gösterebiliriz. sana güç diliyorum Rabbimden.Rabbim sana ve hepimize güç kuvvet versin.
sabır duası;
Allah'im, senin ismine, malımi, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'im hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, ertelediginin acelesini, acele ettiğinin de ertelenmesini istemeyeyim. Nefsimin isyanini önle, teslimini sağla. Amin.

allah razi olsun canim agzina saglik cümlemize inşallah burda sizler varken iyiyim ben hamd olsun

canım acıbadem maslak yaşım 34 tüpler tıkalı neden 20 nisan transfer

iğnelere başlangıç gününden itibaren toplamda 15 gün içinde transfer işlemi bitmiş oluyo çünkü.
normal süreç bu.
onun için benimde 20-25 nisan arası tahminen canım benim
yoksa transfer günüyle ilgili doktor bişe söylemedi

iğnelerin kaçıncı gunu benim bugun 11.gun pazartesi opu 14.gun oluo o zaman aramızda az var o zmana

bugün test yaptıran esila.dan haber yok galiba??bugünlerde başka sonuç alacaklar vardır mutlaka..Allah herkes.e hayırlısını nasip etsin

Adına sevindim benimde bugün kontrol vardı ama pek güzel haberler veremicem e2 anca 99 olmuş ve en büyük yumurta 13.5 . 3taneydiler 2 gördü bugün ilaçlara devam ediyorum dr soruyorum yavaş ilerliyorum durdururlarmı tedaviyi yok diyo yavaş ama gelişmiceği anlamına gelmez diyo üzülsemmi sevinsemmi anlamadım😳😳😳

Soran sormayana çok tşk ederim sonucu aldım 148!! Hamileyim. 😁😁😁 bugün 9. günümdü nolur hamişler yazsın değerlerini doktor çoğul olabilir dedi!! Çok şükür ... 🙏🙏

🌸🌸🌸

cok sevindim canim ilk denemenmiydi ayy cok mutlu oldum ya bilgim yok canim kusura bkma

Ayyy cok sevindim.sabaahtan beri seni bekliyorum ya.cok güzel canım.en azından benim sonucumun 14 katı cıkmış.artacak allahın izniyle inşallah değerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…