- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
iğnelerin kaçıncı gunu benim bugun 11.gun pazartesi opu 14.gun oluo o zaman aramızda az var o zmana
cok sevindim canim ilk denemenmiydi ayy cok mutlu oldum ya bilgim yok canim kusura bkma
hayırlı olsun canım benimde pazartesi opu olcak korkuyom amma agrı sızı kanama varmı
Soran sormayana çok tşk ederim sonucu aldım 148!! Hamileyim. 😁😁😁 bugün 9. günümdü nolur hamişler yazsın değerlerini doktor çoğul olabilir dedi!! Çok şükür ... 🙏🙏
🌸🌸🌸
Soran sormayana çok tşk ederim sonucu aldım 148!! Hamileyim. 😁😁😁 bugün 9. günümdü nolur hamişler yazsın değerlerini doktor çoğul olabilir dedi!! Çok şükür ... 🙏🙏
🌸🌸🌸
iste buuuu süper bir haber canim benim cok sevindim adina darisi bize artik
9. gün için gerçekten çok güzel bir değer..çok tebrik ederim.12 gün boşa bekleniyor demek...varsa 9. günde de çıkıyor.burda deneyenleri gördükçe öğreniyoruz işte.
Allah tamamına erdirsin İnşallah
Canım çok tşk ederim. Dr 10.gün gel teste dedi. Ben dayanmadım bi gece daha.. Darısı isteyen herkese..
🌸🌸🌸
Sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Darısı sizlere olsun inşallah..
🌸🌸🌸
Adına sevindim benimde bugün kontrol vardı ama pek güzel haberler veremicem e2 anca 99 olmuş ve en büyük yumurta 13.5 . 3taneydiler 2 gördü bugün ilaçlara devam ediyorum dr soruyorum yavaş ilerliyorum durdururlarmı tedaviyi yok diyo yavaş ama gelişmiceği anlamına gelmez diyo üzülsemmi sevinsemmi anlamadım😳😳😳
insallah canim darisi bize olur benim sana bir sorum var bu e2 testini ilk ne zaman yaptirdin kac defa yapildi
benim bugun kontrolum vardi hicbirsey demedi doktor kanda alinmadi
🌸🌸🌸
canım bugun 11.gununmu yarın seninde kontrol varmı tekrar inaşllah guzel geçer öyle moral bozmak yok
Canım çok tşk ederim evet ilkti. Allahım son da olsun inşallah. Darısı isteyen herkeZe tez zamanda..
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?