2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

iğnelerin kaçıncı gunu benim bugun 11.gun pazartesi opu 14.gun oluo o zaman aramızda az var o zmana

Benim bugün iğnelerin 4.günü
trasferlerimiz 1 hafta arayla olcak sanırım.
sen benden bi hafta öndesin cünkü.
benim opu m ayın 18 falan olcak diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Esilaaa çok sevindim canim Allah tamamina erdirsin çok duaettim senin için,bende pozitifi alirim isallah negüzel bi duygudur :)))))

9. gün için gerçekten çok güzel bir değer..çok tebrik ederim.12 gün boşa bekleniyor demek...varsa 9. günde de çıkıyor.burda deneyenleri gördükçe öğreniyoruz işte.
Allah tamamına erdirsin İnşallah

iste buuuu süper bir haber canim benim cok sevindim adina darisi bize artik

benimde bugun kontrolum vardi sag ve solda 6-7 ser tane yumurtam var 11-12 mm gibiler 250 den 200 düsürdü igneyi p.tesi tekrar kontrol var benden hic kan alinmadi e2 icin birsey demedi

Ay pozitifler beni DAHADA pozitifffffff yaptı Rabbim herkese nasip etsin bana bize ay yaaaaa

Canım çok tşk ederim. Dr 10.gün gel teste dedi. Ben dayanmadım bi gece daha.. Darısı isteyen herkese..

🌸🌸🌸

Sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Darısı sizlere olsun inşallah..

🌸🌸🌸

insallah canim darisi bize olur benim sana bir sorum var bu e2 testini ilk ne zaman yaptirdin kac defa yapildi
benim bugun kontrolum vardi hicbirsey demedi doktor kanda alinmadi

canım bugun 11.gununmu yarın seninde kontrol varmı tekrar inaşllah guzel geçer öyle moral bozmak yok

insallah canim darisi bize olur benim sana bir sorum var bu e2 testini ilk ne zaman yaptirdin kac defa yapildi
benim bugun kontrolum vardi hicbirsey demedi doktor kanda alinmadi

canım iğnelerin başladımı iğneler başladığı an her kontrole gittiğinde yapılıo yarın 5.ye olucak benim 37 ile başladı değer 823 oldu şimdi hayırlısı tabii senin kaçıncı gun

canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza haberdar et gelişmelerden pazartesi opu var benim korkuyomm

canım bugun 11.gununmu yarın seninde kontrol varmı tekrar inaşllah guzel geçer öyle moral bozmak yok

Yok cnm benim 12. Günmüş ya yanlış hesaplamısım pazartesi cagırdılar kontrole büyüyen bişe yokki napsın çağırıp😁😁

Esilacım tebrık edıyorum gunlerdır sessızce senı takıp edıyordum.cunku ıcımden hep senın hamıle hbrın gelecek dıyordu ve ölede oldu.allah tamamına erdırsın canım.Darısı isteyen herkesın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…