- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
Canım çok tşk ederim evet ilkti. Allahım son da olsun inşallah. Darısı isteyen herkeZe tez zamanda..
amin canm benim ilk denemem tutmadi nerde yaptirmisdin kaca maloldu? bide yalnis anlma problem kimdeydi telden giriyorumda takip edemedim
Merhaba kizlar,
Suan hastanedeyim.test gunumdu.kan verdim bekliyoruz. Ama zaten negatif olduğunu biliyorum. Dun aksam hassas gebelik testinden yaptım. Cikmadi. En azindan dun aksam ağladım zirladim. Bugune toparladim kendimi. Gerci gözlerim şiş hala:) testin sonucu ciksinda doktorla konusalim diyoruz. Bundan sonra ne yapmaliyiz, ikinci deneme ne zaman olabilir die bir konuşalım bakalim
Merhaba kizlar,
Suan hastanedeyim.test gunumdu.kan verdim bekliyoruz. Ama zaten negatif olduğunu biliyorum. Dun aksam hassas gebelik testinden yaptım. Cikmadi. En azindan dun aksam ağladım zirladim. Bugune toparladim kendimi. Gerci gözlerim şiş hala:) testin sonucu ciksinda doktorla konusalim diyoruz. Bundan sonra ne yapmaliyiz, ikinci deneme ne zaman olabilir die bir konuşalım bakalim
Merhaba kizlar,
canım iğnelerin başladımı iğneler başladığı an her kontrole gittiğinde yapılıo yarın 5.ye olucak benim 37 ile başladı değer 823 oldu şimdi hayırlısı tabii senin kaçıncı gun[
dünkü kontrolümde ignelerin 5. günüydü hic tahlilden filan bahsetmedi sadece ultrasyonla yumurtalara bakti büyüklügüne ve kac tane olduguna p.tesi tekrar kontrol var benim tahminim carsamba op olur
Hadi canim isallah sendende güzel haberler alalim duaetcem şimdi seni katarim diger arkadasida mutlu haberlerle gelin olurmu?:)))Kızlar bugün 2. Testimide werdim.inşallah değerlerim yükselir.lütfen bana dua edin.bebeğimi hayırlısıyla kucagıma alayım.duanıza cok ihtiyacım war.değerim yükselmezse bebek yok demektir.çok dua edn nolurrr.sizleri sewiyorum
Saolun kizlar,
Burda birbirimize hep moral vermeye calisiyoruz. Ben bugun bu haberi vermek istemezdim ama malesef negatif. Doktor ile konustuk uzun uzun hersey normal aciklanamayan infertilite iste.daha zamani değilmiş. Minislerim nazli çıktı. Olsun beklerim. Sizleri seviyorum. Sevgiyle kalin.
Olmadı kızlar. artık bi bebeğim yok.değerim yarıya düşmüş.Allahım uygun görmedi.
Saolun kizlar,
Burda birbirimize hep moral vermeye calisiyoruz. Ben bugun bu haberi vermek istemezdim ama malesef negatif. Doktor ile konustuk uzun uzun hersey normal aciklanamayan infertilite iste.daha zamani değilmiş. Minislerim nazli çıktı. Olsun beklerim. Sizleri seviyorum. Sevgiyle kalin.
Coook tebriklerallah kucagina almani nasip etsin ins. Yarinda bnm 9. gunum bu guzel rakami bizde goruruz ins
Sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Darısı sizlere olsun inşallah..
🌸🌸🌸
uzuldum canim allah bilir canim herseyi o ol derse olur kacinci denemenizdi
canim benim belirtilerin varmi nasil hissediyorsun kendini
Olmadı kızlar. artık bi bebeğim yok.değerim yarıya düşmüş.Allahım uygun görmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?