2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Günaydin kizlarr:)))))bugün ćok guzel hava, teste gidecek olanlarin bu hava kadar güzl sonuçlari çiksin isallahh 8. Gün sabirsiziyim bende heyecan basti bugüne böyle başladim gecmez artik..

Merhaba kizlar,

Suan hastanedeyim.test gunumdu.kan verdim bekliyoruz. Ama zaten negatif olduğunu biliyorum. Dun aksam hassas gebelik testinden yaptım. Cikmadi. En azindan dun aksam ağladım zirladim. Bugune toparladim kendimi. Gerci gözlerim şiş hala:) testin sonucu ciksinda doktorla konusalim diyoruz. Bundan sonra ne yapmaliyiz, ikinci deneme ne zaman olabilir die bir konuşalım bakalim

Canım boşa canını sıkıyorsun. Biraz önce burda bir sayfada okudum o hassas gebelik testinden yapıp yinde negatifi görüp ertesi kan testinde pozitifi göreni okudum hiç sıkma canını. İnş. Pozitifsindir.

Kızlar bugün 2. Testimide werdim.inşallah değerlerim yükselir.lütfen bana dua edin.bebeğimi hayırlısıyla kucagıma alayım.duanıza cok ihtiyacım war.değerim yükselmezse bebek yok demektir.çok dua edn nolurrr.sizleri sewiyorum

herseyin hayirlisi canim insallah pozitifi görürsün

Hadi hayirlisi belkide umdugun gibi degildir tutunmustur bebegin üzme kendini bosuna..

Hadi canim isallah sendende güzel haberler alalim duaetcem şimdi seni katarim diger arkadasida mutlu haberlerle gelin olurmu?:)))

Saolun kizlar,

Burda birbirimize hep moral vermeye calisiyoruz. Ben bugun bu haberi vermek istemezdim ama malesef negatif. Doktor ile konustuk uzun uzun hersey normal aciklanamayan infertilite iste.daha zamani değilmiş. Minislerim nazli çıktı. Olsun beklerim. Sizleri seviyorum. Sevgiyle kalin.

canim benim en azindan biliyorsunki sagliklisiniz bir sorun yok buda bir teselli insallah bir sonraki denemenizde tutar canini hic sikma kendini toparla bir sonraki icin moralini yüksek tut

Olmadı kızlar. artık bi bebeğim yok.değerim yarıya düşmüş.Allahım uygun görmedi.

Canim yaa çok üzüldüm bugün güzel başladi ama kötü gidiyo hayirlisi üzülme diycem ama olmuyor benimde 8.günüm adet belrtilerim basladi 4 yildir her ay kendimi dinlmekten çözdüm artik yanilmadim bugüne kadar bu konuda ,ama bu sefer yanilmis olmayi cok isterdim çünkü esimin dogum gününde ben test sonucumu alcam ((

Bir sonrakine olur inşallah. Canını sıkma senin sağlığın hepsinden önemli biliyosun.. Kendine dikkat et..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…