2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

İyi sonuç alanlari tebrik ediyorum Allah keseyi gormeyi kalp atislarini duymayi nasip eder insallah...sonucu negatif olanlarada sabirlar versin sizleri çok iyi anliyorum benim başima 5 kez geldi şimdi 5haftalik hamileyim pazartesi rabbimin izniyle keseyi gormeye gideceğim ama hiç belirtim yok çok korkuyorum daha once boş gebelik yaşadim aynen boyle olmuştu acaba benim gibi olan arkadaşlar varmi

Kizlarr kontrol vardi bugün donuyom simdi bu aksam son kez cetrotide vurcam gece 2:30da çatlatma iğnesi pazartesi toplanacak bakalim 7tane olmuşlar amma uç tanesi küçük kalmis uç tane sağlam olsun diye du a ediuom korkuyom dua edin ne olur kizlarr Rabbim YARDIMCimiz olsun.

arkadaşlar ilk öncelikle mutsuz haber alanlara çok üzüldüm.Allahtan umudu kesmemek lazım. Yaradan vardır her işinde bir hayır. Birbirimize bol bol dua edelim arkadaşlar. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar 8.gunum bugun hep adet sancisi cektim kahverengi kanama geldi bide ,doktoru aradim mühim degil dedi korktum yattim simdi bilgisi olan varmi?yerlesmemidir,embriyomudur dusunuyorum

Kizlar 8.gunum bugun hep adet sancisi cektim kahverengi kanama geldi bide ,doktoru aradim mühim degil dedi korktum yattim simdi bilgisi olan varmi?yerlesmemidir,embriyomudur dusunuyorum

Cnm lekelenmelerin olabilir cnm.sen yinede takip et...

İns dediggin gibi olur cnm saol

Merhaba masal,
Hic endiselenme benim 11.gun hcg 23 cikmisti.Bir an icin Allahim dedim ne yapacagim,sonrasinda da bekledigim gibi artmadi ama sabila bekledim.2 gunde 2 kat artis 1 hafta sonra basladi.Insallahh seninde yolunda gider hersey

Merhaba masal,
Hic endiselenme benim 11.gun hcg 23 cikmisti.Bir an icin Allahim dedim ne yapacagim,sonrasinda da bekledigim gibi artmadi ama sabila bekledim.2 gunde 2 kat artis 1 hafta sonra basladi.Insallahh seninde yolunda gider hersey

Yani sonunda gebelik olustumu? Dusuk bir ihtimalde olsa artmasini umit ediyorum

PAZARTESİ transferim var biraz tırsıyorum o uzun çubuk çokmu ileri gidiyor canınız yandımı ? Detaylı anlatırmısınız işlemi ???

PAZARTESİ transferim var biraz tırsıyorum o uzun çubuk çokmu ileri gidiyor canınız yandımı ? Detaylı anlatırmısınız işlemi ???

Canım korkacak hiç bişe yok. Hepsi toplamda 5 dk ve ağrı yok uzun çubuğu filan hissetmiyosunki çok ince. Çok güzel bi duygu hemde 5 dk sonra resmen hamilesin

🌸🌸🌸

benim de transferim salı günü 5.gün embriyosu umarım hayırlı olur artık gerisi allahın takdiri sonucu sizlerle paylaşıcam ..herkese hayırlı sonuclar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…