9.gun sonuc malesef 13baska bahara kaldi mutluluk.....
Kizlar 8.gunum bugun hep adet sancisi cektim kahverengi kanama geldi bide ,doktoru aradim mühim degil dedi korktum yattim simdi bilgisi olan varmi?yerlesmemidir,embriyomudur dusunuyorum
öyle düsünme canim belki tek gebeliktir o yüzden düsüktür degerin 2-3 gün daha beleyip tekrarla testini
İns dediggin gibi olur cnm saol
Yaaa gülse çok üzüldüm inan.. Senin canın saolsun.. Bi dahakine olur inşallah..
🌸🌸🌸
Merhaba masal,
Hic endiselenme benim 11.gun hcg 23 cikmisti.Bir an icin Allahim dedim ne yapacagim,sonrasinda da bekledigim gibi artmadi ama sabila bekledim.2 gunde 2 kat artis 1 hafta sonra basladi.Insallahh seninde yolunda gider hersey
PAZARTESİ transferim var biraz tırsıyorum o uzun çubuk çokmu ileri gidiyor canınız yandımı ? Detaylı anlatırmısınız işlemi ???
Cnm lekelenmelerin olabilir cnm.sen yinede takip et...
canım iğnelerin başladımı iğneler başladığı an her kontrole gittiğinde yapılıo yarın 5.ye olucak benim 37 ile başladı değer 823 oldu şimdi hayırlısı tabii senin kaçıncı gun[
dünkü kontrolümde ignelerin 5. günüydü hic tahlilden filan bahsetmedi sadece ultrasyonla yumurtalara bakti büyüklügüne ve kac tane olduguna p.tesi tekrar kontrol var benim tahminim carsamba op olur
sen hangi merkezdesin arkadaşım.benim bulundugum yerde bana hiç e2 testi yapmadı doktor yumurtalar oluşmuş iyi gerek yok kan testine diyor.benimde senin gibi pazartesi kontrol çarşamba opu olur dedi inş.bakalım.
sen hangi merkezdesin arkadaşım.benim bulundugum yerde bana hiç e2 testi yapmadı doktor yumurtalar oluşmuş iyi gerek yok kan testine diyor.benimde senin gibi pazartesi kontrol çarşamba opu olur dedi inş.bakalım.
ben almanyada ünüversitede yaptiriyorum 3 tane asilama yaptirdim orada belkide biliyor durumumu gerek görmüyor bizim hicbir sorunumuz yok hersey yolunda ayni günde yapilacak sanirim süper birlikte güzel haberlerimizi veririz insallah
ben kendimden bahsedeyim 29 yasindayim gonal f 250 5 gün vuruldum yarinla birlikte 3 günde 200 lük vurulmus olacagim cuma günkü kontrolumde 15 tane kadar yumurtam vardi 11-12 mm civarinda sende kendinden bahsedermisin
Yani sonunda gebelik olustumu? Dusuk bir ihtimalde olsa artmasini umit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?