2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

benım uzun bır gecmısım var taa 11 yasında yumurtalık kanserı ıle başlayan uzuuunn bır hıkaye... yasım 28,sag yumurtam alınmıştı,bır tek sol yumurtam var ve bundada oldukça buyuk bır cıkolata kıstı ve bu yumurtadan gecırdıgım uc adet amelıyatım mevcut.Buna rağmen AMH 1.8, bunca gecırdıgım operasyon sonrası ıyı sayılır dedıler. 11 nisanda muayeneden sonra femaraya başladım ben.memorıalde bu ıkıncı denemem,daha once başka bır hastanede bır kez daha denemıstım.bugunde ılk gonal f ıgnemı vurdum bakalım hayırlısı olsun.ılk ıkısınde cok gergın olmama rağmen bu kez ılgınc derecede rahatım.sadece bır heycan var ıcımde ama bu bebeğe başlamamızın heycanı, tutması yada tutmaması durumunda ne yaparım dıye oluşan bır heycan degıl...cok ılgınc ki neye heycan duyduğumu bılmıyorum:))) ıcımı mumkun olduğunda rahat tutmaya çalışıyorum ve kendımı suna ınandırıyorum''Allah büyük,o istediğinde olacak ve ben çok mutlu olacağım,şimdilik sadece zamanı değil,zamanını o belirleyecek ve bizim evimize baharlar gelecek''....

Nisan ayının hepimize uğur getirmesini diliyorum kızlar...hepinizin duaları kabul olur inşallah..bahar tabiata geldiği gibi umarım bizede gelir...

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 7 NISANDA BASLADIM 4.TEDAVIM 3. TEDAVIDEN 3.5 YASINDA BI KIZIM VAR SIMDI KARDES GELICEK İNŞALLAH BENIM BU TEDAVI DAHA AGIR GELDI BANA ILACLAR DEGISMIŞ COK FENA MIGDE BULANTISI CEKIYORUM GLİFOR VERDI DR BENI MAHVETTI. BEN ŞÖYLE BI GOZ GEZDIRDIM YAZILARINIZA SİZE DENEYIMLERIME DAYANARAK SOLUYORUM UMUTLU OLUN POZITIF DUSUNUNKI HERSEY İİ OLSUN TABI ŞİMDİ BEN DAHA RAHATIM SONUCTA BI EVLADIM VAR RABBIM BAGISLASIN AMA HEPIMIZ AYNI YOLA BASKOYDUK SONUÇTA İNŞALLAH BEBISLERIMIZI SAGLIKLA ALDIGIMIZ GUNLERIDE BURADAN PAYLASIRIZ HERHANGI BI SORUSU OLAN OLURSA SEVE SEVE CEVAP VERIRIM ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN HADİ BİSMİLLAH İNŞALLAH HAMİŞ SIRASI YAPARIZ HEP BIRLIKTE

canım hayırlı olsun bunu da atlatıcaksın inşallah hangı memorıale gıdıyorsun drun kım

canım hayırlı olsun bunu da atlatıcaksın inşallah hangı memorıale gıdıyorsun drun kım

Çok teşekkür ederim..Allah hepimizi görüyor ve sabrımızı sınıyor bence,biz ona el açıp hala şükür dedikçe o en güzeli için bekletiyor bizi eminimki..Bu arada Şişli memorial,dr.um Semra hanım, kontrolleri nur hanım yapıyor.Sendemi ordasın?yada ordaydın? :)

evet cnm ben de oradayım nur hanım drum

evet cnm ben de oradayım nur hanım drum

😙😙canım anlamadım🙈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım özür dilerim yaa bugun ilk defa gırıyorum ya ben buraya...bı karıştırdım bı karıştırdım sorma:))))cok afedersın...(henüz sıteyı çözmeye çalışıyorum

ayy canım özür dilerim yaa bugun ilk defa gırıyorum ya ben buraya...bı karıştırdım bı karıştırdım sorma:))))cok afedersın...(henüz sıteyı çözmeye çalışıyorum

😄😄😄😄olsun hatlar karısıyo Arada bişey olmas🙈

Birce biz yenı uyeyız öncekılerden ses yok bız bıze bu aksam takılcaz galıba

herşeyin güzel olacağına inan lütfen bu lafı bir çok insandan duyuyoruz ama gerçekten buna ınan,stres yok,sıkıntı yok,olacak olmayacak kaygısı yok,cunku bu bızım ınsıyatıfımızde bısey degıl..bıze onu kımın bagıslayacagını hıc unutmadan sadece suankı durumumuza dua edelım olurmu?bol sans dılıyorum...

Zaten bu tedavide ilk istenen moral moralimiz ne kadar ii olursa o kadar sans yukselıo

hahah:)) bence herkescikler pazar gezmesinde:))) olsun zararı yok takılalım biz böyle)))

Biz bugun erken bıtırdık gezmeyı kızımı sinemaya goturduk ilaç saatıne donduk😬 şı surecte hayırlısıyla bıtse nur hanım cok tatlı dimi

aynen bızde bugun erken bıtırdık:) bugun arayıp gonal f başlayıp başlamayacağımı bıldıreceklerdı.

ahh o moral dedıklerı sey yokmu ne cabuk bozuluveriyor aslında bende:) hep soyluyorumda bıde ben uysam:)

Valla mecburuz bana bır damla yas dokmiceksın hıc sıkılmıcaksın demışti hamilelik ayrı bi surec inşallah hamiş olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…