2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Valla mecburuz bana bır damla yas dokmiceksın hıc sıkılmıcaksın demışti hamilelik ayrı bi surec inşallah hamiş olucaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay ınsallah..ben sankı bu kez hersey farklı olucakmıs gıbı hıssedıyorum yanı olucakmıs gıbı geliyor ama tabı kısmet:)

Ne oldu baslamadınmı

yok bıldırdıler:)sıkıntı yok saat 18.30da 225 başladım ılk dozumu:)salı gunu sabah yıne ultrason var:) bakalım yumurtacıklar ne kadar buyumus esıt gıdıyormu:)bu sayfada yenıyım ya acemılık var ondan bır turlu yazamadım yazdıysam ne yazdım bı anlayamadım:))) kusura bakma arkadaşım alışıyorum:)

Önemli diil😑benım randevum yarın carsambada opu var dun ordaysım kan verdım bakalım hayırlısı dondurulmuşta vardı ama kullanmadık taze taze yapalım dedik😬

bu arada senin kızcen nasıl?hazırmı kardeşe? heycanlımı?bu arada bısey sorucam sana yada dıger arkadaşlar okuduklarında yanıt yazarlarsa sevınırım.bu kez bı ateş basıyor bana bır ter dokuyorum anlatamam,bogulacak gıbı bır sıcaklık hemde..gecen ıkısınde hıc böyle olmamıştı..senın nasıl gıdıyor?

nur hanım harika:) ınanılmaz bır sefkat, nasıl ılgılı:)benım bıraz canım tatlı olup hık mık edınce hemen''tamam ablacım,gectı canım,sakın ol,sz verıyorum acıtmayacgım canını''deyıp hemen bıraz daha sabretmem ıcın gonlumu alıyor:)

:))) hahah :) harıkasın:)hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah dilediğin gibi olur,sonrasında mutlaka yaz,merak edıyorum sırf senın ıcın gırecegım carsambadan sonra buraya..pekı bu arada dondurulmuşu tercıh etmemenızın ozel bır nedenı varmıydı?

Canım bende öle bişeey olmadı siyresten mi acaba ilactan desek ilaca daha bugun başladın bilemedim ben😲

Onlar 6. Gun ve ıkıncı kalıteydı canım onun için tercıh etmedım

O benım bı tanem cok sevıyorum bızım onunla dolu dolu bı gecmişimiz var gebelıktede drum oydu cok sevıyorum coook. Senın diger denemendeni nur hanımdaysı nie olmadı

Canım bende öle bişeey olmadı siyresten mi acaba ilactan desek ilaca daha bugun başladın bilemedim ben😲

gonal f ten degılde femara ıle ılgılı olabılır dıye düşünüyorum ben,sen hıc femara kullanmadın sanırım degılmı?

dıger denememde nur hanımdı ama tamamıyle sanszlıktı nur hanım ıle denedıgım ılk tedavı..bır yumurta anıden buyudu dıgerlerını gerıde bıraktı ve transferden once nur hanım pek sans vermedı hatta transfer gunu emb.hakan beyde hemen hemen hıc sans vermedı cunku cok hızlı gelırmıs bır adet yumurta ve kalıtesı 2 bıle degıldı,3.kalıte denılebılecek bır yumurtaydı.olmayacagını bıle bıle tarnsferı gerceklestırdık ya olursa dıye...sonra tutmadı ıste. ve nısan mensını beklemye başladık:)bu arada cıkolata kıstım var onun ıcın amelıyat dedıler olmaz dedım eger olursam 4.amelıyatım olacak bıktım artık cıkolata kıstınden amelıyat olmaktan hem her müdahale rezervı dusuruyor bılıyorsun.bende soğan suyu kurunu uyguladım.8 santım olan kıstım 6 ya kadar dustu.daha ıcebılme sansım olsaydı dahada kuculturdum ben onu ya neyse:)))belkı bebıcık tutarda kendılıgınden yok olur gıder çiko:)

Kaybolma sansı olmuyo bendede vardı kıst dogumda kaybolmadı yıne var ama allahtan onu sorun etmıo nur hanım onu yok sayıyorum dedi😬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…