aynen bızde bugun erken bıtırdık:) bugun arayıp gonal f başlayıp başlamayacağımı bıldıreceklerdı.
Valla mecburuz bana bır damla yas dokmiceksın hıc sıkılmıcaksın demışti hamilelik ayrı bi surec inşallah hamiş olucaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay ınsallah..ben sankı bu kez hersey farklı olucakmıs gıbı hıssedıyorum yanı olucakmıs gıbı geliyor ama tabı kısmet:)
Ne oldu baslamadınmı
yok bıldırdıler:)sıkıntı yok saat 18.30da 225 başladım ılk dozumu:)salı gunu sabah yıne ultrason var:) bakalım yumurtacıklar ne kadar buyumus esıt gıdıyormu:)bu sayfada yenıyım ya acemılık var ondan bır turlu yazamadım yazdıysam ne yazdım bı anlayamadım:))) kusura bakma arkadaşım alışıyorum:)
Biz bugun erken bıtırdık gezmeyı kızımı sinemaya goturduk ilaç saatıne donduk😬 şı surecte hayırlısıyla bıtse nur hanım cok tatlı dimi
Önemli diil😑benım randevum yarın carsambada opu var dun ordaysım kan verdım bakalım hayırlısı dondurulmuşta vardı ama kullanmadık taze taze yapalım dedik😬
bu arada senin kızcen nasıl?hazırmı kardeşe? heycanlımı?bu arada bısey sorucam sana yada dıger arkadaşlar okuduklarında yanıt yazarlarsa sevınırım.bu kez bı ateş basıyor bana bır ter dokuyorum anlatamam,bogulacak gıbı bır sıcaklık hemde..gecen ıkısınde hıc böyle olmamıştı..senın nasıl gıdıyor?
Onlar 6. Gun ve ıkıncı kalıteydı canım onun için tercıh etmedım:))) hahah :) harıkasın:)hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah dilediğin gibi olur,sonrasında mutlaka yaz,merak edıyorum sırf senın ıcın gırecegım carsambadan sonra buraya..pekı bu arada dondurulmuşu tercıh etmemenızın ozel bır nedenı varmıydı?
nur hanım harika:) ınanılmaz bır sefkat, nasıl ılgılı:)benım bıraz canım tatlı olup hık mık edınce hemen''tamam ablacım,gectı canım,sakın ol,sz verıyorum acıtmayacgım canını''deyıp hemen bıraz daha sabretmem ıcın gonlumu alıyor:)
ben almanyada ünüversitede yaptiriyorum 3 tane asilama yaptirdim orada belkide biliyor durumumu gerek görmüyor bizim hicbir sorunumuz yok hersey yolunda ayni günde yapilacak sanirim süper birlikte güzel haberlerimizi veririz insallah
ben kendimden bahsedeyim 29 yasindayim gonal f 250 5 gün vuruldum yarinla birlikte 3 günde 200 lük vurulmus olacagim cuma günkü kontrolumde 15 tane kadar yumurtam vardi 11-12 mm civarinda sende kendinden bahsedermisin
senin yumurtaların fazlaymış maşaallah nazar değmesin güzel sonuçlar getirsin inş. benimde 8 yumurtam var elh.10-14 arası yalnız bitanesi 17 önde gidiyor diğerlerine göre inş.problem çıkarmaz.gonal f 150 ve menapur 75 ile başladım ben 5 gün onları vuruldum sonra cetrotidede eklendi 3lendi iğnelerim.4gündürde onları vuruyorum biraz zor oluyor 3tane ama napalım.benim ikinci denemem geçenkinde menagon vardı kalçadan vuruluyodum o daha zordu gerçi.onun yerine menapuru yapıyorum şimdi.yarın kontrolum var bakalım hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
senin yumurtaların fazlaymış maşaallah nazar değmesin güzel sonuçlar getirsin inş. benimde 8 yumurtam var elh.10-14 arası yalnız bitanesi 17 önde gidiyor diğerlerine göre inş.problem çıkarmaz.gonal f 150 ve menapur 75 ile başladım ben 5 gün onları vuruldum sonra cetrotidede eklendi 3lendi iğnelerim.4gündürde onları vuruyorum biraz zor oluyor 3tane ama napalım.benim ikinci denemem geçenkinde menagon vardı kalçadan vuruluyodum o daha zordu gerçi.onun yerine menapuru yapıyorum şimdi.yarın kontrolum var bakalım hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Ben gonal f 187.5 ve 3 gundur cetrotide vuruluyorum glifor die bi ilaç seker ilacı. Benı mahvedio siz kullanıyormusunuz gliforu
Canım bende öle bişeey olmadı siyresten mi acaba ilactan desek ilaca daha bugun başladın bilemedim ben😲
O benım bı tanem cok sevıyorum bızım onunla dolu dolu bı gecmişimiz var gebelıktede drum oydu cok sevıyorum coook. Senın diger denemendeni nur hanımdaysı nie olmadı
dıger denememde nur hanımdı ama tamamıyle sanszlıktı nur hanım ıle denedıgım ılk tedavı..bır yumurta anıden buyudu dıgerlerını gerıde bıraktı ve transferden once nur hanım pek sans vermedı hatta transfer gunu emb.hakan beyde hemen hemen hıc sans vermedı cunku cok hızlı gelırmıs bır adet yumurta ve kalıtesı 2 bıle degıldı,3.kalıte denılebılecek bır yumurtaydı.olmayacagını bıle bıle tarnsferı gerceklestırdık ya olursa dıye...sonra tutmadı ıste. ve nısan mensını beklemye başladık:)bu arada cıkolata kıstım var onun ıcın amelıyat dedıler olmaz dedım eger olursam 4.amelıyatım olacak bıktım artık cıkolata kıstınden amelıyat olmaktan hem her müdahale rezervı dusuruyor bılıyorsun.bende soğan suyu kurunu uyguladım.8 santım olan kıstım 6 ya kadar dustu.daha ıcebılme sansım olsaydı dahada kuculturdum ben onu ya neyse:)))belkı bebıcık tutarda kendılıgınden yok olur gıder çiko:)
peki sendeki boyutu nedir?Kaybolma sansı olmuyo bendede vardı kıst dogumda kaybolmadı yıne var ama allahtan onu sorun etmıo nur hanım onu yok sayıyorum dedi😬
peki sendeki boyutu nedir?
2-3 cm heralde dogumla gıder demişti gitmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
ıyıymıs senın ya benım gecen sene o boyutlardaydı bır senede 8 santım olmuş..en son bıraktığımda 4 tu benımde...dıkkat et ama daha fazla buyumesın.kontrol altında tut arkadaşım.basa bela bısey o.
2-3 cm heralde dogumla gıder demişti gitmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
ıyıymıs senın ya benım gecen sene o boyutlardaydı bır senede 8 santım olmuş..en son bıraktığımda 4 tu benımde...dıkkat et ama daha fazla buyumesın.kontrol altında tut arkadaşım.basa bela bısey o.
Bana şöyle bi sıkıntısı var şimdi ilaç kullanıyorum ya yumurtalar buyudu sıkıstırıyo sancı yapıo😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?