2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Selam kızlar, bende aranıza geliyim dedim.Daha önce negatif beş aşılama,bir negatif tüp bebek,2.tüp bebek kimyasal gebelikle sonuçlanan bir sürecim oldu.İlk başlarda nedensiz infertilite diye geçsede,zamanla eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu bende de yumurta rezervi azlığı başladığını öğrendik.Bir kez daha,tüp bebek denemeye karar verdik eşimle bu ay.Özel bir hastanede tedaviye başladık.Ultrason ve kan tahlillerime göre iki güzel yumurtam gelişiyordu,üçüncüde vardı ama o küçüktü yetişemiyecekti diğerlerine, üçüncü yumurtamın gelişimi tamamlayamayacağı söylendi.Kötünün iyisi iki tanede olur dedik ikiz konulabilir diye devam ettik sürece. Daha önce dört tane, birinci kalite a sınıfı yumurtam varken, bir embriodan fazlası konulamıyordu devlet hastanesinde, ondada bir embriom oluşmuştu birinci kalite, diğer yumurtalarımı dölleyememişti spermler,yumurta vardı imkan yoktu, bu kez imkan var, üçüncü tüp bebeğim olduğu için,yaşımda otuzaltı sınırını geçtiği için, embriolar oluşursa ikiz konulabilecek ve gebelik şansımı artırabilecekken bugün yumurta toplamam gerçekleşti ve ben şok geçirdim.Yumurtamın biri gece çatlamış,elde kalmış tek yumurta, tek yumurta topladılar benden sinir sistemim bozuldu, sinirden ağladım hastanede.Üçüncü tüp bebeğimde işin maddi kısmını geçtim artık,bunca eziyeti çek,onca hormon iğnesi ol,ne için tek yumurta için.Yumurtanın teki dört beş saat önce çatlasın ve tek yumurtayla yola devam et.Dünyada yüzde ikilik oluşabilecek, erken çatlama durumu, gelsin seni bulsun.Onlarca yumurtası olan yumurta problemi olmayan insan varken.Bir yıldır grip olmuyorken alerjik nezle ol bu hafta, yumurtalar etkilenmesin diye onca eziyet çek ilaçsız atlatmaya çalış nezleni,bir aksilik serüvenidir gidiyor.Çok mutlu gittiğim hastaneden moralimiz sıfır olarak ayrıldık bugün.Üzülmekten alıkoyamadık kendimizi.Süreç bitmiş değil, yeni başladık biliyorum ama, kötü başladık sonu iyi olur inşallah.Yumurtalar döllenirse iki embrio konulacak şansımız çoğalacak, bu kez olacak derken maalesef tek yumurtaya kaldık yine.Üzücü bir gün geçirdik eşimle.Rabbim kimseye bu olayı yaşatmasın tüm tüp bebek deneyenlerinde yardımcısı olsun.

Cnm yazdıklarına cok üzüldüm ağlamak üzeriim hatta olsun belki şans bu sefer seninle olur bnim daha başta kötü yani tedavimin 14. Gününe girdim hala ilaç kullanıyorum hemde en büyüğü 13.5 mm olan yumurta için ztn diğeride 12.5 mm bakalım yarın ne dicekler hakkımızda hayırlısı gönlünü ferah tut yinede

Merhaba cnm yine bıle cok sukur bı tanede olsa elinde bi yunurtan var üzme kendını tabıkı cok zor seyler yasamıssın emın ol herkesın bircok kotu macerası oluyo önemli olan sonu guzel olsun ben size deneyım olarak sunu soylemelıyım transferden sonra gebelık testıne kadar imkanınız yakınınız varsa kalkmayın sadece tuvalete gıdıp gelın veee ben diğer tedavıdekı arkadaslarla yapmıştım ananas evet gunde 2 ogun ananas yemiştim tutunmasına yardımcı oluyomuş ben şimdiden stoklamaya basladım ancak olgunlasırlar 😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sızınde göbüşler şiştimi benınkı cok şişti büyüdü sankı 5 aylık hamıleyım😀

canım tedavını memorıalda yapıyormuşsun. bende bıdahakı tedavım orda düşünüyorum. tup bebek ucretı nekadar orda?

Sağol canım kötünün iyisi diyip bundada bir hayır vardır inşallah diyoruz.Senin adınada üzüldüm,umarım her şey yoluna girer ve emeklerin boşa gitmez.

Sağol canım.Ananas konusunda haklısın ölçülü olmak kaydıyla evet onun bile fazlası zarar diye duydum,ama yatma konusunu ben iki tüp bebeğimdede uyguladım faydası olmadı maalesef kısmet değilmiş,tuvalet harici evde bir iki tur atma harici kalkmadım.Hatta çok yatmakta iyi değilmiş kan dolaşımına ihtiyacı varmış rahimin özellikle jel kullananlar için transferden sonra vücuda geçmesi için hareket halinde olmak gerekiyormuş,iş yapmadan test gününü beklemek diyelim evde, en mantıklı olan, kısmetinde varsa her şekilde tutunuyor o,hastaneden bir arkadaşımın hiç kimsesi yoktu ona yardımcı olacak günlük ev işi ve yemeğini yaptığı halde,börekler dahil tutundu bebeği ikiz konmuştu gerçi şansı bize göre fazlaydı teki tutundu,tedbirli olmakta fayda var ama ne yaparsan yap birazda nasip anlıycan canım.

Durdurmazlar bence. Tek yumurta bıle yeterli oluyo

Devlet hastanesinde ilk tüp bebeğimde tek yumurta olduğunda sordular yumurta toplamadan önce bu yumurta boşda çıkabilir yumurta toplanması sırasında diye, bana bırakmışlardı riski göze alıyomusunuz boş çıkarsa param gitti iptal etmediniz tüp bebek hakkım yandı demeyin diye,ben devam demiştim çünkü yaptığım iğneler boşa gidecekti o ayki tüp bebek raporumda boşa gidecekti.Göze aldım boş çıkmasını çünkü kan test sonuçlarım iyiydi ve iki yumurtam çıkmıştı arkadan gelen ikinci yetişmişti son güne,ama özelde iki yumurta olduğunu bilerek ilerledik son güne kadar son gün süpriz yumurta toplama işleminden sonra öğrendim ikincinin erken çatladığını veda ettiğini tek yumurtayla şu an oluşum aşamasında ama devletteki gibi sormadılar tamammı devammı diye canım.İkisi farklı işliyor benim gözlemlediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…