ben anlamadım şimdi....kanama yada lekelenme her ne ıse, olmayınca tutmamısmı saymamız gerekiyor..ben bısey anlamadım...[/QUOThayir canim kanamasi lekelenmesi olmayanlarda tutuyor burda bazi arkadaslara moral olsun diye soyledim yani demek istedigim bazilarinda tutma belirtisi olarak kanama veya kahverengi lekelenme oluyor adet olmuyorsa durduk yere kan gelmez ben dorduncude gormustum ama bos gebelik altincida hala devam ediyor yedi haftalik olmasina ragmen kanamasi olanlar yatakta yatsinlar olmayanlarda kaygilanmasin illaki olacak diye birsey yok
Erre cok gecmis olsun valla cok uzuldum yanilmiyorsam ilk denemeydi Rabbimin izniyle insallah ikincide tutar biliyorim cok zor ben bes defa o sonucu aldim Allah sana ve esine sabir versin Rabbim ikincide utandirmasinNegatif .....zormuş çok zor ...!!!!
ewet var canımm) bide ne divektim bugun başka bir idrar testi aldım yaptım baska fırmanın onda negetıf (( walla cok sasırdım kan 44,5 7-8 gun idarar poZıtıff opfff kafayı yıcem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nbr napıosuncnm ya yazsana kızlar böyleler oluyo şunu hissedıyorum die hamiş hamiş gezmekle olmuyo şekerim belirtileri yazsana ben kafayı yicem resmen
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
bi sonuç netleşsin anlatırım inşallah yatıyom walla gezme yokk bakınıyoö netteki degerlere sık idara cıkma var bide lasıklarda agrı bele gıren kramplar bide kaşıntı tutuyo nilmiyomki ilacın etkisi belirtimi canım benimm
Sonuç net canım benım tabıkı artvakdegerın bebişini kucagınada alacaksın yumuk yumuk bakcak sana koklamaya kıyamayacaksın bide bakmışın ısıra ısıra sevıyosun çünkü yetmiyo gıbı gelıo insana içine sokasın gelıo rabbım hepimize yasatsın banada bu duyguyu tekrar yasatsın inşallah
💗👶💗
inşallah canım inşallah
bi sonuç netleşsin anlatırım inşallah yatıyom walla gezme yokk bakınıyoö netteki degerlere sık idara cıkma var bide lasıklarda agrı bele gıren kramplar bide kaşıntı tutuyo nilmiyomki ilacın etkisi belirtimi canım benimm
Eki Görüntüle 1087578 kızlar annem test almış pazar gunu yapcam
👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼
canim benim bende aldimmmm benimkiside 4 gün öncesinden sonuc veren pazar günü birlikte cift cizgiyi görecegiz insallah
canim benim bende aldimmmm benimkiside 4 gün öncesinden sonuc veren pazar günü birlikte cift cizgiyi görecegiz insallah
ben 2 saat önce bebetime markasıyla yaptım ikinci çizgiden eser yok
halbuki sabah ryn diyastonikle yaptıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı
cok yanıltıyor galiba idrarla gebelik testleri
Ayyyy yapcanmı benım elim bi gıdıyo bı gıtmiyo ya cıkmazsa die sen nasıl belirtiler yasıosun cnm
💗👶💗
Yok yok ben anladım kafYı yıcez o olcak
💗👶💗
sabah ilk idrarinla yaptigin test dogrudur 2 saat önce yaptigin test bence bir etkisi yok markadan ziyade kac saatlik idrarla yapmis oldugun önemli
eger testin varsa yarin sabah ilk idrarinla tekrar dene
tebrik ederim canim insallah pazartesi degerin kat kat katlanmis olur
gögüslerinde aci varmi yada ates baslasi vücut isin yüksekmi bende bunlari merak ediyorum cünkü kasik agrisi, batmasi, bel agrisi adet kanamasindada var
Negatif .....zormuş çok zor ...!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?