2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Nbr napıosuncnm ya yazsana kızlar böyleler oluyo şunu hissedıyorum die hamiş hamiş gezmekle olmuyo şekerim belirtileri yazsana ben kafayı yicem resmen

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

bi sonuç netleşsin anlatırım inşallah yatıyom walla gezme yokk bakınıyoö netteki degerlere sık idara cıkma var bide lasıklarda agrı bele gıren kramplar bide kaşıntı tutuyo nilmiyomki ilacın etkisi belirtimi canım benimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuç net canım benım tabıkı artvakdegerın bebişini kucagınada alacaksın yumuk yumuk bakcak sana koklamaya kıyamayacaksın bide bakmışın ısıra ısıra sevıyosun çünkü yetmiyo gıbı gelıo insana içine sokasın gelıo rabbım hepimize yasatsın banada bu duyguyu tekrar yasatsın inşallah

💗👶💗

inşallah canım inşallah

tebrik ederim canim insallah pazartesi degerin kat kat katlanmis olur
gögüslerinde aci varmi yada ates baslasi vücut isin yüksekmi bende bunlari merak ediyorum cünkü kasik agrisi, batmasi, bel agrisi adet kanamasindada var

Eki Görüntüle 1087578 kızlar annem test almış pazar gunu yapcam

👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

canim benim bende aldimmmm benimkiside 4 gün öncesinden sonuc veren pazar günü birlikte cift cizgiyi görecegiz insallah

canim benim bende aldimmmm benimkiside 4 gün öncesinden sonuc veren pazar günü birlikte cift cizgiyi görecegiz insallah

Ayyyy yapcanmı benım elim bi gıdıyo bı gıtmiyo ya cıkmazsa die sen nasıl belirtiler yasıosun cnm

💗👶💗

ben 2 saat önce bebetime markasıyla yaptım ikinci çizgiden eser yok
halbuki sabah ryn diyastonikle yaptıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı
cok yanıltıyor galiba idrarla gebelik testleri

Ayyyy yapcanmı benım elim bi gıdıyo bı gıtmiyo ya cıkmazsa die sen nasıl belirtiler yasıosun cnm

💗👶💗

benim icimde hic umut yok tek belirtim sol kasigima sanci giriyor bazende sag tarafima baskada birsey yok

ben 2 saat önce bebetime markasıyla yaptım ikinci çizgiden eser yok
halbuki sabah ryn diyastonikle yaptıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı
cok yanıltıyor galiba idrarla gebelik testleri

sabah ilk idrarinla yaptigin test dogrudur 2 saat önce yaptigin test bence bir etkisi yok markadan ziyade kac saatlik idrarla yapmis oldugun önemli

tebrik ederim canim insallah pazartesi degerin kat kat katlanmis olur
gögüslerinde aci varmi yada ates baslasi vücut isin yüksekmi bende bunlari merak ediyorum cünkü kasik agrisi, batmasi, bel agrisi adet kanamasindada var

sanki bazen ateş basıyo canımm sadace meme uclarımda bıraz hassasiyet olusmus yeni farketteim elleyince )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…