2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Nefes alıp bermen hızlımı cnm ben cabuk yorulup hızlı nefes alıp verıyorum

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

bence sen kesin hamilesinnn bak gorursun ilk müjjdeli haberi ben istiyorumm geliyooo kardeeşş )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanki bazen ateş basıyo canımm sadace meme uclarımda bıraz hassasiyet olusmus yeni farketteim elleyince )

sen hamilesin canim bende kendimde ariyorum bunlari ama malesef yok gün boyu sürekli elim gögsümde acaba aciyormu diye ama malesef

kızlar ben yaklaşık 10gundur sırt ustu yatıyorum gögüs acım dayanılmaz banyoda su damlası gelse irkiliyorum acıdan sonucta deger 19du yanı tutunma var dusukse bile benim ciddi tek belirtim bu galiba baska bi şey yok hala hissetmiyorum hafifte şiştim tabi adet olmdııgmdan..

sen hamilesin canim bende kendimde ariyorum bunlari ama malesef yok gün boyu sürekli elim gögsümde acaba aciyormu diye ama malesef

arkadasımın hiçbir belirtisi olmadı canım göğüs de şişmedi herkeste farklı galiba düşünme lütffen bunları ben beklerken stres yasadım malesef rahat beklemeye calış.

peki sende herhangibir belirti varmi

Canım belim ve kadıklarım agrıyo kalkıp bıraz gezınce nefes nefese kalıyorum bu skşam şişkinlik basladı kasıklarda batma var bide sanki rahımde bi baskı var kızlar sormayı unuttum karnınızın ön kısmına dogru baskı varmı

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Mrb kizlar günaydin ümitetmeniz güzelama belirtilere çok takilmayin benim 2.ve 8.gün kahverengi kanamam oldu,gögüslerim,karnim sisti,belim kasiklarim aagridi,nefes almiyodum insan belirti ararken tamm hamileyim diyo yazilanlara güvenerek hatta buna ikinci cizgisi silik cikan 4 gebelik testide dahildi 9.gün negatifimi alinca sokoldum oyle inanmiştmki nette belirti yasayanlar bölümünü oku oku ezberlemiştîm simd düsünüyorumda iyi bisey yapmamisim sadece kendime stres yasatmisim ve bebegim benimle degil,sizide anliyorum gunler gecmek bilmiyor haklisiniz yerinizde olsam belirti aramaktan tamamem uzaklasr gezer tozar eglenirim tabi fazla hareketten kacinarak birgün hepimiz pozitifi görecez ümidinizi yitirmeyin...

Kızlar gunaydınnnn bugun benım test gunum heyecanlıyım ama korkuyorum esım gdelım hadı dıyıp duruo ben bahaneler uretıp ewden cıkamıyorumm Allah ım cok zor bı durum ki benim 2. Tup denemem dua edın lutfen arkadaslar

:) tek sorumlu hormonlar, çıldırttılar senıde degılmı.. feryat fıgan ıcın çıkana kadar böğürerek ağlayasın geliyor değilmi:)))

Idrarda baktın mi hiç, hayırlı haberlerle gel insallah

dıalarımız senınle canım hayırlı haberlerini belliuoruzz

Hayır canım hiç idrara bakmadım güvenmiyorum o testlere ben direkt kan testını bekledim direndım o gun bugun bi de cıkabılsem evden

hadi cik artik evden seni sabirsizlikla bekliyorum insallah göbüsün dolu döneceksin pozitifle birlikte

ay git ver canım ya beklemek daha kötu degilmi hadi bakalım beklioruz sonucunu merakla..

Ewetttt kizlar kan verme islemi tamamdir sonuc beklemeye gectik iki saate cikarmiss dua dua duaa lutfennn

Ewetttt kizlar kan verme islemi tamamdir sonuc beklemeye gectik iki saate cikarmiss dua dua duaa lutfennn

allahın izniyle inşallah pozitiftir canım benim dualarım seninle kacıncı denemen kacıncı gun embriyosu ve kacıncı gunun canımm

allahın izniyle inşallah pozitiftir canım benim dualarım seninle kacıncı denemen kacıncı gun embriyosu ve kacıncı gunun canımm

Bu ikinci tupbebek denemem 3.gun embriyosu ve bugun transfer sonrasi 11. Gunum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…