Nefes alıp bermen hızlımı cnm ben cabuk yorulup hızlı nefes alıp verıyorum
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
sanki bazen ateş basıyo canımm sadace meme uclarımda bıraz hassasiyet olusmus yeni farketteim elleyince)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy yapcanmı benım elim bi gıdıyo bı gıtmiyo ya cıkmazsa die sen nasıl belirtiler yasıosun cnm
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
sen hamilesin canim bende kendimde ariyorum bunlari ama malesef yok gün boyu sürekli elim gögsümde acaba aciyormu diye ama malesef
peki sende herhangibir belirti varmi
bence sen kesin hamilesinnn bak gorursun ilk müjjdeli haberi ben istiyorumm geliyooo kardeeşş)
:) tek sorumlu hormonlar, çıldırttılar senıde degılmı.. feryat fıgan ıcın çıkana kadar böğürerek ağlayasın geliyor değilmi:)))
Kızlar gunaydınnnn bugun benım test gunum heyecanlıyım ama korkuyorum esım gdelım hadı dıyıp duruo ben bahaneler uretıp ewden cıkamıyorumm Allah ım cok zor bı durum ki benim 2. Tup denemem dua edın lutfen arkadaslar
Kızlar gunaydınnnn bugun benım test gunum heyecanlıyım ama korkuyorum esım gdelım hadı dıyıp duruo ben bahaneler uretıp ewden cıkamıyorumm Allah ım cok zor bı durum ki benim 2. Tup denemem dua edın lutfen arkadaslar
Idrarda baktın mi hiç, hayırlı haberlerle gel insallah
Hayır canım hiç idrara bakmadım güvenmiyorum o testlere ben direkt kan testını bekledim direndım o gun bugun bi de cıkabılsem evden
Maalesef olmadı
Ewetttt kizlar kan verme islemi tamamdir sonuc beklemeye gectik iki saate cikarmiss dua dua duaa lutfennn
Bu ikinci tupbebek denemem 3.gun embriyosu ve bugun transfer sonrasi 11. Gunum canimallahın izniyle inşallah pozitiftir canım benim dualarım seninle kacıncı denemen kacıncı gun embriyosu ve kacıncı gunun canımm
Ewetttt kizlar kan verme islemi tamamdir sonuc beklemeye gectik iki saate cikarmiss dua dua duaa lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?