Maalesef olmadı
Insallhh tatlimmm halen bekliyorummPozitif düşün pozitif gelsin hadi hayırlısı
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Rabbim sabır versin
💗👶💗
Maalesef olmadı
Cnm takılma ilaçlardan olabilir leke gibi br şey benimki tutunma ile ilgili düşünmüyorum transferin ikinci günü başladı bende 3.gun embriyosuydu.dr da aynısını söyledi bünye ile alakali
Idrarda baktın mi hiç, hayırlı haberlerle gel insallah
benimde 4. gun transferı ve transferden sonra bugun 3. gunum..kanama vs hıc bısey yok.jel ılactan sonra sakın sakın evın etrafında ıkı tur atıyorum yemegımı yapıyorum sonra butun gun yıne yatıp dınlenıyorum.sadece sol kasıgımda yumurtlama ağrısına benzer bır ağrım var,belıme doğru vuruyor agrı.sızı gıbı bır agrı ama degıl gıbıde bılemdım yanı acının tarıfını nasıl anlatacağımı:) yumurtlama ağrısı gıbı ,bıseye yorulabılırmı bu agrı ne dersın?
hadi inşallah hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun,yüzünüzü güldürsün canım...hayırlı haberlerını bekliyor olacağız....
insallah canim sen yapacakmisin pazar günü testini
Transferını kım yaptı hayırlı haber slırız hep birlikte inşallah
💗👶💗
ay inşallah canım ya...bu ucuncu denemem...Allah herkesin yüzünü güldürsün yardım etsin diğer taraftada benim yüzümü güldürsün inşallah...transferimi nur hanım yaptı?senin?dr.un kim?
Bilmiyorum kızlar yapma dip içim sıkılıyo olmazsa dıe korkuyorum sen yapcanmı senın yarın kacıncı gundü benım yarın 7
💗👶💗
ben tek cizgiyi görecegimden eminim yapmayi istiyorum benim 9. gün oluyor yarin ama benimkisi 2. gün transferi
senin kacinci gün transferiydi
Benımde nur hanım yaptı inşallah ugur getırır bize pozitif bi enerjiyle gectı transfer inşallah olumlu sonuclar alırız kactana koydu 2 mi ya ben bugun cok fena heyecanlıyım
💗👶💗
Insallhh tatlimmm halen bekliyorumm
Canım niye olumsuz düşünüyosun daga taşa can veren rabbım elbet bızım bebişlerede can verır benım 4. Gun transferi hayırlısı kımı 5.6. Gun koyduruyo tutmuyo sen nie öle kötu düşünüyosun hiç belirtın varmı mesela benım göguslerde hiç bişey yok ama kasıklarda batma var
💗👶💗
Benım pazartesı oldu transferım. Benımde 2 tane👶👶evet o agrılar bendede var bana folbıol crınon ve coraspirin verdıler sende farlı bişey varmı:))) ayy inşallah yaa...bende bu kez ugur getırmesını dılıyorum tum kalbımle. bu kez cok farklıydı benım ıcın cok neselıydım cok rahattım...cok mutluydum kı hala oyleyım ıcımde tarıfı ımkansız bır sevınc bır heycan mutluluk var,allah hayırlara çıkarsın ınsallah..24 nısandı transferım ve ıkı tane bebısım var suan karnımda,rabbımın can vermesını bekledıgım.senın transfer ne zamandı?kac taneydı?
bu arada sol kasıgımda yumurtlama ağrısına benzer bır agrı belıme doğru vuruyor.sendede varmı buna benzer bısey?
Benım pazartesı oldu transferım. Benımde 2 tane👶👶evet o agrılar bendede var bana folbıol crınon ve coraspirin verdıler sende farlı bişey varmı
💗👶💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?