2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Cnm takılma ilaçlardan olabilir leke gibi br şey benimki tutunma ile ilgili düşünmüyorum transferin ikinci günü başladı bende 3.gun embriyosuydu.dr da aynısını söyledi bünye ile alakali

benimde 4. gun transferı ve transferden sonra bugun 3. gunum..kanama vs hıc bısey yok.jel ılactan sonra sakın sakın evın etrafında ıkı tur atıyorum yemegımı yapıyorum sonra butun gun yıne yatıp dınlenıyorum.sadece sol kasıgımda yumurtlama ağrısına benzer bır ağrım var,belıme doğru vuruyor agrı.sızı gıbı bır agrı ama degıl gıbıde bılemdım yanı acının tarıfını nasıl anlatacağımı:) yumurtlama ağrısı gıbı ,bıseye yorulabılırmı bu agrı ne dersın?

Transferını kım yaptı hayırlı haber slırız hep birlikte inşallah

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Transferını kım yaptı hayırlı haber slırız hep birlikte inşallah

💗👶💗

ay inşallah canım ya...bu ucuncu denemem...Allah herkesin yüzünü güldürsün yardım etsin diğer taraftada benim yüzümü güldürsün inşallah...transferimi nur hanım yaptı?senin?dr.un kim?

ay inşallah canım ya...bu ucuncu denemem...Allah herkesin yüzünü güldürsün yardım etsin diğer taraftada benim yüzümü güldürsün inşallah...transferimi nur hanım yaptı?senin?dr.un kim?

Benımde nur hanım yaptı inşallah ugur getırır bize pozitif bi enerjiyle gectı transfer inşallah olumlu sonuclar alırız kactana koydu 2 mi ya ben bugun cok fena heyecanlıyım

💗👶💗

ben tek cizgiyi görecegimden eminim yapmayi istiyorum benim 9. gün oluyor yarin ama benimkisi 2. gün transferi
senin kacinci gün transferiydi

ben tek cizgiyi görecegimden eminim yapmayi istiyorum benim 9. gün oluyor yarin ama benimkisi 2. gün transferi
senin kacinci gün transferiydi

Canım niye olumsuz düşünüyosun daga taşa can veren rabbım elbet bızım bebişlerede can verır benım 4. Gun transferi hayırlısı kımı 5.6. Gun koyduruyo tutmuyo sen nie öle kötu düşünüyosun hiç belirtın varmı mesela benım göguslerde hiç bişey yok ama kasıklarda batma var

💗👶💗

:))) ayy inşallah yaa...bende bu kez ugur getırmesını dılıyorum tum kalbımle. bu kez cok farklıydı benım ıcın cok neselıydım cok rahattım...cok mutluydum kı hala oyleyım ıcımde tarıfı ımkansız bır sevınc bır heycan mutluluk var,allah hayırlara çıkarsın ınsallah..24 nısandı transferım ve ıkı tane bebısım var suan karnımda,rabbımın can vermesını bekledıgım.senın transfer ne zamandı?kac taneydı?
bu arada sol kasıgımda yumurtlama ağrısına benzer bır agrı belıme doğru vuruyor.sendede varmı buna benzer bısey?

ben 5 yillik evliyim 2,5-3 senedir cocuk istiyoruz sebepsiz infertilite sayiyini bilemedigim yumurta takibi catlatma ignesi 3 asilama yaptirdim kendimi bedenimi iyi taniyorum. icimde bilemedigim bir olumsuzluk inancsizlik var hamile kalacagima inanmiyorum

Benım pazartesı oldu transferım. Benımde 2 tane👶👶evet o agrılar bendede var bana folbıol crınon ve coraspirin verdıler sende farlı bişey varmı

💗👶💗

yok bende de aynıları , farklı bısey yok..hadi bakalım sen benden once ogrenıceksın bebıslerın gelıp gelmeyecgını:)).Allah yardımcın olsun canım.Guzel haberlerını bekliyor olacağım. test gunun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…