- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 35
benimde 4. gun transferı ve transferden sonra bugun 3. gunum..kanama vs hıc bısey yok.jel ılactan sonra sakın sakın evın etrafında ıkı tur atıyorum yemegımı yapıyorum sonra butun gun yıne yatıp dınlenıyorum.sadece sol kasıgımda yumurtlama ağrısına benzer bır ağrım var,belıme doğru vuruyor agrı.sızı gıbı bır agrı ama degıl gıbıde bılemdım yanı acının tarıfını nasıl anlatacağımı:) yumurtlama ağrısı gıbı ,bıseye yorulabılırmı bu agrı ne dersın?
Walla 7.gundeyim agrı hep devam ediyor ya hamilelik yada ilaçların etkisi
yok bende de aynıları , farklı bısey yok..hadi bakalım sen benden once ogrenıceksın bebıslerın gelıp gelmeyecgını:)).Allah yardımcın olsun canım.Guzel haberlerını bekliyor olacağım. test gunun ne zaman?
Sonuc 14 daha fazla yazmaya gerek yok sanirim
🙍😢😢😢😢offffffff diyorum basşla bişey gelmio içimden😢rabbım sabır versın
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
1 mayıs inşallah olumlu bi haber alırız canım
💗👶💗
ama negatif degil bence pozitif neden uzuluyorsun ki belki gec tutundu p.tesi tekrarla canim ikiye katlanacak
Kızlar sızde tedavıden dolayı kılo oşdumu benım basladıgımdan berı 3 kılo farketmiş😳
💗👶💗
Kızlar sızde tedavıden dolayı kılo oşdumu benım basladıgımdan berı 3 kılo farketmiş😳
💗👶💗
canım biliyom morelin bozuk ama bize yardımcı olurmusın herkesın dilinde bir belirti diye dolasıyoya sen de neler vardı agrı falan gibi canım be yılmak yokk yola devam benim 4. bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla belirti olarak hafif bi mide bulantisi vardi son uc gundur gogusler sisti onun disinda agri sanci kannama olmadi dr um ptesi tekrarlamami istedi testi gec tutunma olabilir dedi neticede sonuc pozitif dedi ama benim umidum yok cunku ilkinde de boyle olmustu 33 cikmisti sonuc aonra 70 vs ama bence deger dusuk yine de Rabbim bilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?