2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Walla 7.gundeyim agrı hep devam ediyor ya hamilelik yada ilaçların etkisi

1 mayıs inşallah olumlu bi haber alırız canım

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Kızlar sızde tedavıden dolayı kılo oşdumu benım basladıgımdan berı 3 kılo farketmiş😳

💗👶💗

🙍😢😢😢😢offffffff diyorum basşla bişey gelmio içimden😢rabbım sabır versın

💗👶💗

Umit de sabir da kalmadi artik uc asilama iki tup ucuncusune gucum kalmadi

1 mayıs inşallah olumlu bi haber alırız canım

💗👶💗

ayy ınsallah canım ya:))) benımde 4 mayıs ama pazar gününe denk geliyor 5 mayısta yaptıracağım sanırım. hem 5 mayısta rahmetlı babamın doğum gunuydu.cok yenı kaybettım onu 5 ay oldu. ve dılıyorumkı tam o gun allah bana o sonsuz mutluluğu yasatsın.babamın yerıne bı bebek gelecegını mujdelsın ınsallah bana...

Sonuc 14 daha fazla yazmaya gerek yok sanirim

canım biliyom morelin bozuk ama bize yardımcı olurmusın herkesın dilinde bir belirti diye dolasıyoya sen de neler vardı agrı falan gibi canım be yılmak yokk yola devam benim 4. bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biliyom morelin bozuk ama bize yardımcı olurmusın herkesın dilinde bir belirti diye dolasıyoya sen de neler vardı agrı falan gibi canım be yılmak yokk yola devam benim 4. bu

Kızlar sızde tedavıden dolayı kılo oşdumu benım basladıgımdan berı 3 kılo farketmiş😳

💗👶💗

oluyor maalesef...:))) subatta denemıstım negatıf sonuçlandı 3 kılom o zamndan var ,e sımdıde bı 3 kılo aldım:))) 52 ıle başladığım tedavime 58 kılo ıle devam edıyorum..ne kadar tedaviden once cabalasamda vermek ıcın.en az kılo ıle hamıle kalmaya ugrassamda kolay kolay verılmıyor vallahı alınan kılolar..ozellıkle göbek ve cevresı berbat:))))))

💗👶💗

oluyor maalesef...:))) subatta denemıstım negatıf sonuçlandı 3 kılom o zamndan var ,e sımdıde bı 3 kılo aldım:))) 52 ıle başladığım tedavime 58 kılo ıle devam edıyorum..ne kadar tedaviden once cabalasamda vermek ıcın.en az kılo ıle hamıle kalmaya ugrassamda kolay kolay verılmıyor vallahı alınan kılolar..ozellıkle göbek ve cevresı berbat:))))))

Valla belirti olarak hafif bi mide bulantisi vardi son uc gundur gogusler sisti onun disinda agri sanci kannama olmadi dr um ptesi tekrarlamami istedi testi gec tutunma olabilir dedi neticede sonuc pozitif dedi ama benim umidum yok cunku ilkinde de boyle olmustu 33 cikmisti sonuc aonra 70 vs ama bence deger dusuk yine de Rabbim bilir tabii

neden negatifler 0 1 falan cıkarken bizimkiler böyle 14 19 cıkıyor eziyet uzasın diye mi acaba doktorun sana ne dedi canım umutlandırdılar beni 19için ama ben cok dusuk oldugunu farkındayım istisnalar tutuyor bunda yukselme olmicak içime doğuyor bugun..acaba tutunmuş da sıkı mı tutunmamış neden böyle kafam allak bullak sıfır cıksaydı sporuma devam eder işime gucume dönerdim öff ya.

ilk denemende demi aynıydı ya bunun bir sebebi olmalı arastımıyorlar mı napıcaz biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…