Valla belirti olarak hafif bi mide bulantisi vardi son uc gundur gogusler sisti onun disinda agri sanci kannama olmadi dr um ptesi tekrarlamami istedi testi gec tutunma olabilir dedi neticede sonuc pozitif dedi ama benim umidum yok cunku ilkinde de boyle olmustu 33 cikmisti sonuc aonra 70 vs ama bence deger dusuk yine de Rabbim bilir tabii
neden negatifler 0 1 falan cıkarken bizimkiler böyle 14 19 cıkıyor eziyet uzasın diye mi acaba doktorun sana ne dedi canım umutlandırdılar beni 19için ama ben cok dusuk oldugunu farkındayım istisnalar tutuyor bunda yukselme olmicak içime doğuyor bugun..acaba tutunmuş da sıkı mı tutunmamış neden böyle kafam allak bullak sıfır cıksaydı sporuma devam eder işime gucume dönerdim öff ya.
Aynen ya sorma ilaclari kesme gec tutunmus olabilir dedi ama ben de senin gbi dusunuyorum yukselme olsa bile bu kadar dusuk deger hic icime sinmiyor ilkindede tecrube etmistim ben bunu dr lar heralde sonuna kadar gtmek istio anlamadimki kafam karman corman
Amin deyip beklemekten baska bi sansimiz yok haftasonu zindan olduinşallah hepimizin yukselir canım Allahım sen bize ve bebişlerime kuvvet ver
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin deyip beklemekten baska bi sansimiz yok haftasonu zindan oldu
ewet canım aynen benimde 44,5 cıktı pazartesi bi gelse hayırlısıyla
ewet canım aynen benimde 44,5 cıktı pazartesi bi gelse hayırlısıyla
canım senın bi çocugun vardı dimi o da mı tup ve o zaman onda degein kaç cıkmıştı?bi de uzun protokol mu uygulandı size kızlar o sanki daha mı cok pozitif sonuc veriyor bana mı öyle geliyor 2.tup bebekler daha cok tutuyor uzun protokole geçince.
ewet canım kızımda tup hatırlamıyorum onun degerini uzun protokole derken canım anlamadım
uzun protokollu tup bebek var ya canım adet 2.gunu degil de adetin21.gunu falan baslanan bi teavi genelde 1.tup olumsuzsa ona geçiliyor daha farklı hazırlıklar yapılıyor mesela rahim temizlensin diye enfeksiyon olmasın diye ayrı bişeyler daha yapılıyor arkadasım da ilki tutmadı 2.uzun protokolde tuttu nerdeyse embriyosunda hiç fragmantosyon yoktu etrafı tertemizdi 6.gunde 36 cıktı 8.gunde 77 oldu.. zaten bu uzun protokolden kaynaklı cok istedim ama yapmadı gerek yok şimdi dedi 2.ye bu sefer yapar herhalde..
uzun protokollu tup bebek var ya canım adet 2.gunu degil de adetin21.gunu falan baslanan bi teavi genelde 1.tup olumsuzsa ona geçiliyor daha farklı hazırlıklar yapılıyor mesela rahim temizlensin diye enfeksiyon olmasın diye ayrı bişeyler daha yapılıyor arkadasım da ilki tutmadı 2.uzun protokolde tuttu nerdeyse embriyosunda hiç fragmantosyon yoktu etrafı tertemizdi 6.gunde 36 cıktı 8.gunde 77 oldu.. zaten bu uzun protokolden kaynaklı cok istedim ama yapmadı gerek yok şimdi dedi 2.ye bu sefer yapar herhalde..
hıımm yok canım adetin 2. gunu başladı ve ilk defa senden duydum bınu benim 4. denemm ve dr hıc bişeyde soylemedi
benimkisi uzun protogol dedigin gibi rahim temizligi yapildi adetimin 20. gününden itibaren burun spreyiyle basladim adet sonrasi igneler derken suan beklemedeyim carsambayi
benim rahim kalinligim 8cm di sanki biraz inceydi sizin kac cm di
ben cok duydum canım ya cok da istedim ama 2.ye deniyorlar ve oran cidden artıyor cevremde hastanede hep sordum.tedavi süren uzuyor işte 1.5ay ama olsun..çok farklı ilaçlar var onda ek olarak..
rahim kalınlığımı hiç söylemedi doktorum sorun olsa transfer yapmazdı demek ki ondan...bana her sey yolunda dedi sadece..ben guveniyorum zaten işini iyi biliyor sonucta ...
canım peki embiyonun resmi nasıl etrafı temiz mi hucre kalıntısı az mı uuzn protokolun olumlu sonucu var ay inş.senin için de öyle olur kaç gun kaldı teste?
ne bileyim canım donmuş embrıyolada oluyomu ki bilgin varmı benim bu sonuc vermezse 2 tane donmus kelebeklerım var olursa onu yaptırırım
onu hiç bilmiyorum canım da senin sonucun 40 ustusen bizi boşver sen pozitif ol 30altının işi zor canım..senin yukselecektir..
test günüm carsamba 2. gün emriyosuyddu ben almanyadayim burada o gün resmi tatildi hic anlamadik cok telasti oldu hersey resim filan almadim sadece ultrasyon resmi var 2 tane yerlestirildigine dair biri 2 hücreliydi digeride 4 hücreliydi
Kendı dr nuzun olması cok cok buyuk avantaj inşallah bir an önce sonuç alırsınız aslında ben bugunku aklım olsa hiç aşılamayla vakıt kaybetmezdım netıcede hazırlık asaması aynı..
ne guzel 2 tane serbestmiş..sansın artıyor..peki almanyada bilerek mi fazla beklemeden konuluyor yoksa 5.gune gitmez diye mi sanırım bu bebeişler 2.gun embryosu orda nasıl uygulama va ronu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?