- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
yumurtalar döllendikten sonra 2 tane disarda birakip dondurdular kanunen dondurmak zorundalarmis
2. gün transfer edildi cuma günü ve p.tesi günü resmi tatildi kimse olmayacakti o yüzden cuma günü 2. gün olarak transfer edildi herkesi o güne tolamislardi bilmiyorum benim asil inancsizligim gittigim klinikten kaynaklaniyor
ilk denemende demi aynıydı ya bunun bir sebebi olmalı arastımıyorlar mı napıcaz biz?
Yastan dolayı genetık bakıp vakıt kaybetmeyelım dedı baskada bi test ya da arastırma istemedi kafam cok karıstı
hayırlsı olsun canım ama bence her seye bakılsın ben 2.de dile geitiricem genetik mi neyse onu pıhtılaşmayı falan söylicem.
Burdaki paylaşımlarda okuduğum üzere bir uzun protokolu bır de genetık olayını sorucam bakalım ne dıyecek dr um.
ya evet ben de 2.deneme güme gitmesin istiyorum ben de..
Walla 7.gundeyim agrı hep devam ediyor ya hamilelik yada ilaçların etkisi
Benimde ucuncu olacak ve sanırım son olacak artık madden ve ozellikle manen göçtümpozıtıf dusunemıyorum ee oyle oluncada yaptırmanın ne anlamı kalıyor ..bu arada bi yerde okumustum akupunktur ve /veya meditasyon tup bebek deneyenler için iyiymiş deneyen yapan var mı kızlar ?
ben hiperoskopi yaptirdiktan sonra doktorum esim ve benim icin saglikli oldugumuzu söylemisti ve bize akupunkturu tavsiye etmisti ancak benim calisma saatlerime uymuyordu yapamadim
3 asilama yaptim tutmadi bu tüp bebek denememde carsamba belli olacak mayisda donmuslarimi düsünüyorum belki saatleri ayarlayabilirsem akupunktrla birlikte deneyebilirim
Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alsak keske ben acıkcası akupunkturu yabancı sıtelerde cok okudum ama yapan akupunktrist bu alanda uzman olmalıymıs
nisan ayı bitiyor ve bu topik gündemden düşecek...artık mayıs-haziran tüp bebek denemesi yaptıracak arkadaşlar aynı heyecanları yaşayacak
canim ben almanyadayim ünüversite hastanesinde yaptiriyorum akupunktruru yapacak kiside kadim dogum doktoru bu konuda uzman olsa gerek
Benimde ucuncu olacak ve sanırım son olacak artık madden ve ozellikle manen göçtümpozıtıf dusunemıyorum ee oyle oluncada yaptırmanın ne anlamı kalıyor ..bu arada bi yerde okumustum akupunktur ve /veya meditasyon tup bebek deneyenler için iyiymiş deneyen yapan var mı kızlar ?
inş.son olur canım ..
İnşallah canım Allah hepımıze nasip etsin diyorum başka da aklıma bişi gelmio halen şaşkınım boşum aptal tavuk gibi oldum çok zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bir şey Sorucam arkadaşlar kasıklarım gerildi sanki yumurta toplamadan önce ki gibi sizlama ve ağrı var korkmaya başladı ne olabilir acaba
İnşallah canım Allah hepımıze nasip etsin diyorum başka da aklıma bişi gelmio halen şaşkınım boşum aptal tavuk gibi oldum çok zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Kacinci gundesin tatlim transfer sonrasi ?
7.gun idrar negatif ti sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?