2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

öyle dusunme zamanı gelmişse olacaktır klinik önemli ama kader de cok önemli..

Merhaba
Hormon tedavisinde kilo alan varmı .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

ya evet ben de 2.deneme güme gitmesin istiyorum ben de..

Benimde ucuncu olacak ve sanırım son olacak artık madden ve ozellikle manen göçtüm pozıtıf dusunemıyorum ee oyle oluncada yaptırmanın ne anlamı kalıyor ..bu arada bi yerde okumustum akupunktur ve /veya meditasyon tup bebek deneyenler için iyiymiş deneyen yapan var mı kızlar ?

ben hiperoskopi yaptirdiktan sonra doktorum esim ve benim icin saglikli oldugumuzu söylemisti ve bize akupunkturu tavsiye etmisti ancak benim calisma saatlerime uymuyordu yapamadim
3 asilama yaptim tutmadi bu tüp bebek denememde carsamba belli olacak mayisda donmuslarimi düsünüyorum belki saatleri ayarlayabilirsem akupunktrla birlikte deneyebilirim

Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alsak keske ben acıkcası akupunkturu yabancı sıtelerde cok okudum ama yapan akupunktrist bu alanda uzman olmalıymıs

Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alsak keske ben acıkcası akupunkturu yabancı sıtelerde cok okudum ama yapan akupunktrist bu alanda uzman olmalıymıs

canim ben almanyadayim ünüversite hastanesinde yaptiriyorum akupunktruru yapacak kiside kadim dogum doktoru bu konuda uzman olsa gerek

nisan ayı bitiyor ve bu topik gündemden düşecek...artık mayıs-haziran tüp bebek denemesi yaptıracak arkadaşlar aynı heyecanları yaşayacak

canim ben almanyadayim ünüversite hastanesinde yaptiriyorum akupunktruru yapacak kiside kadim dogum doktoru bu konuda uzman olsa gerek

Evet tatlım uzmandır konusunda benım demek istedğim türkiyede her köşede bir akupunktur cu var her yere gdılmemeli o yuzden

inş.son olur canım ..

İnşallah canım Allah hepımıze nasip etsin diyorum başka da aklıma bişi gelmio halen şaşkınım boşum aptal tavuk gibi oldum çok zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bir şey Sorucam arkadaşlar kasıklarım gerildi sanki yumurta toplamadan önce ki gibi sizlama ve ağrı var korkmaya başladı ne olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…