2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

7.gun idrar negatif ti sabah

Idrara bakip moral bozma olumlu dusunmeye calis belirtiler herkeste farkli insallah tutunmaya calisiodur bebislerin ondan annelerine agri yapiolardir diyelim agrin artarsa istersen bi dr una danis canim kafayi takma diyoruz ama artma olursa sirmakta fayda var iyi haberler insallh

Şiddetli bir ağrı değil ama sizlama var hayırlısı dediginiz gibi

bende de aynı sıkıntı var ya ağrının tarıfını yapamıyorum.sankı her ay mens olmadan once yumurta çatlama surecındekı ağrılar gıbı...
agrı olsa korkuyorum,olmasa dıyorum acaba nıye olmadı bebısler gıttımı.bugun transfer sonrası 4. gunum benımde...

Kız bırce seninle aynınız benımde 4. Gün bakalım hayırlısı

Yookkk yokkkkk negatif dusunmek yokkkkk kan testine kadarrr olumlu dusunmelisinnn lutfennn

Yani ben ilk defa bu sabah biraz uyudum transfer sonrasi 8.gun sabah baş ağrısı ile uyandım ama kısa sürdü, kasik ağrım ise yok oldu dünkü kasikta gerilme sanki rahmim aşağı çekiliyor sizlama vs hr şey şu anda yok, ama sabaha kadar gaz çıkardım ayıptır söylemesi ,şimdi kafam karmakarışık bugün idrar testi falan yapmicam. Tekrar ağrım olucak mi bilmiyorum ilaçları içmeye başladım belki onlar yapıyordu Rahime baskı bugün bakalım nasıl geçecek .hayırlısı. Bende ki durum bu şimdilik bir gelisme olursa yyazarım

Az kaldı inşallh hayırlı haberlerınıze cok yormayın kendınızı kızlar ama hareketsızde kalmayın bı de bol su ıcın guzel bir gun olsunn hepimize ben de dun kı şoku hafiften atmaya başladım hormonlar tavan yapmış durup durup gözleriimden akıo yaşlar engelleyemıyorum ılkınde de negatıftı ama boyle sulu gozlülük yapmanıştım şimdi koyverdim sanırsam offff cok zorr ama durmak yok!!!!allahın izniyle o bebişler bize gelecekkkk

Kızlar testı dayanamadım yaptım tabıkı sonıc negatıf salak gibi yedıncı gun yaparsam olacagı bu moralımı bozmuyorum iiyim

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Kızlar testı dayanamadım yaptım tabıkı sonıc negatıf salak gibi yedıncı gun yaparsam olacagı bu moralımı bozmuyorum iiyim

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

bozmaa canımm bende yarını bekleyemedimm kan verdim inşallah yükselmiştirrr du a edinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canımsın yaa inşallahh ne olur dua edinnn rabbim hrpimizi sevindirsinnn

canım benim pembe pembe basladı zaten adet olmadan hep böyle olurum teste gerek kalmicak bence bu deger düştü iyice artık kabullendim önemli olan 2.denemem inş.onda tutar..

ayy canımsın yaa inşallahh ne olur dua edinnn rabbim hrpimizi sevindirsinnn

Kızlar bisey Sorucam Test günü Gelmeden adet olundugunu öğrendim ayçiçeği öyle olmuş benim bildiğim ilaçları bırakmadan olunmyor kafam karıştı şimdi kasik ağrılarımi adet olmaya yorup tuvalete gidemez oldum korkudan,bilginiz var mı estrofem ve progestan fitil kullaniyorum

canım test yaptıramayan da var adet olanlar var ben okumuştum ama sen niye ustune cektin hemen ilaçlar engellemiyor ki..

canım test yaptıramayan da var adet olanlar var ben okumuştum ama sen niye ustune cektin hemen ilaçlar engellemiyor ki..

Ne bileyim dün sanki rahmim yerinden çıkacaktı hafiften kahve leke geldi sonrasında bugün kasik agrı yok gibi hafif sarı ile karışık leke yine var adet mi oluyorum acaba test öncesi dedim kafayı sıyırcam az kaldı ya

ay yok o sarı leke fitilden oluyor..sen cok taktın bak ben de böyle yapmıştım sen benden betersin git kafanı dagıt film izle bi şey yap hayal kur gerisi allahtan bizd egiştiremeyiz..

ay yok o sarı leke fitilden oluyor..sen cok taktın bak ben de böyle yapmıştım sen benden betersin git kafanı dagıt film izle bi şey yap hayal kur gerisi allahtan bizd egiştiremeyiz..

Canımsin ya olumlu olumsuz birbirimizi kaybetmeyelim bir sonraki denememiz olmasında olursa birbirimize destek olalim yine gerçi ben teselli edemedim sizi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…