7.gun idrar negatif ti sabah
Korkuyorum dış gebelik mi yoksa adet olucam da ilaçlar mi tutuyor baskı yapiyor offff
Yookkk yokkkkk negatif dusunmek yokkkkk kan testine kadarrr olumlu dusunmelisinnn lutfennn
Şiddetli bir ağrı değil ama sizlama var hayırlısı dediginiz gibi
bende de aynı sıkıntı var yaağrının tarıfını yapamıyorum.sankı her ay mens olmadan once yumurta çatlama surecındekı ağrılar gıbı...
agrı olsa korkuyorum,olmasa dıyorum acaba nıye olmadı bebısler gıttımı.bugun transfer sonrası 4. gunum benımde...
Yookkk yokkkkk negatif dusunmek yokkkkk kan testine kadarrr olumlu dusunmelisinnn lutfennn
bende de aynı sıkıntı var yaağrının tarıfını yapamıyorum.sankı her ay mens olmadan once yumurta çatlama surecındekı ağrılar gıbı...
agrı olsa korkuyorum,olmasa dıyorum acaba nıye olmadı bebısler gıttımı.bugun transfer sonrası 4. gunum benımde...
Yani ben ilk defa bu sabah biraz uyudum transfer sonrasi 8.gun sabah baş ağrısı ile uyandım ama kısa sürdü, kasik ağrım ise yok oldu dünkü kasikta gerilme sanki rahmim aşağı çekiliyor sizlama vs hr şey şu anda yok, ama sabaha kadar gaz çıkardım ayıptır söylemesi ,şimdi kafam karmakarışık bugün idrar testi falan yapmicam. Tekrar ağrım olucak mi bilmiyorum ilaçları içmeye başladım belki onlar yapıyordu Rahime baskı bugün bakalım nasıl geçecek .hayırlısı. Bende ki durum bu şimdilik bir gelisme olursa yyazarım
Kızlar testı dayanamadım yaptım tabıkı sonıc negatıf salak gibi yedıncı gun yaparsam olacagı bu moralımı bozmuyorum iiyim
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
bozmaa canımm bende yarını bekleyemedimm kan verdim inşallah yükselmiştirrr du a edinn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı olsun ben seninkinin yukselcegine can ı önülden inanıyorum hadi bakalım
ayy canımsın yaa inşallahh ne olur dua edinnn rabbim hrpimizi sevindirsinnn
Kızlar testı dayanamadım yaptım tabıkı sonıc negatıf salak gibi yedıncı gun yaparsam olacagı bu moralımı bozmuyorum iiyim
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
ayy canımsın yaa inşallahh ne olur dua edinnn rabbim hrpimizi sevindirsinnn
Kızlar bisey Sorucam Test günü Gelmeden adet olundugunu öğrendim ayçiçeği öyle olmuş benim bildiğim ilaçları bırakmadan olunmyor kafam karıştı şimdi kasik ağrılarımi adet olmaya yorup tuvalete gidemez oldum korkudan,bilginiz var mı estrofem ve progestan fitil kullaniyorum
bozmaa canımm bende yarını bekleyemedimm kan verdim inşallah yükselmiştirrr du a edinn
canım test yaptıramayan da var adet olanlar var ben okumuştum ama sen niye ustune cektin hemen ilaçlar engellemiyor ki..
Ne bileyim dün sanki rahmim yerinden çıkacaktı hafiften kahve leke geldi sonrasında bugün kasik agrı yok gibi hafif sarı ile karışık leke yine var adet mi oluyorum acaba test öncesi dedim kafayı sıyırcam az kaldı ya
Ne bileyim dün sanki rahmim yerinden çıkacaktı hafiften kahve leke geldi sonrasında bugün kasik agrı yok gibi hafif sarı ile karışık leke yine var adet mi oluyorum acaba test öncesi dedim kafayı sıyırcam az kaldı ya
ay yok o sarı leke fitilden oluyor..sen cok taktın bak ben de böyle yapmıştım sen benden betersin git kafanı dagıt film izle bi şey yap hayal kurgerisi allahtan bizd egiştiremeyiz..
Canımsin ya olumlu olumsuz birbirimizi kaybetmeyelim bir sonraki denememiz olmasında olursa birbirimize destek olalim yine gerçi ben teselli edemedim sizi hic[/QUO
inş.sonucun pozitif olur hayatım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?