2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım benim pembe pembe basladı zaten adet olmadan hep böyle olurum teste gerek kalmicak bence bu deger düştü iyice artık kabullendim önemli olan 2.denemem inş.onda tutar..

oyle düşünme canımm olumlu düğünn ne oluurr keşke sende tahlil verseydinnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ilaçları kesmeden kolay kolay adet olmasın sakın telaş yapma..ben üç tüp bebek denememde de sonucumu aldım ilaçları bıaktım 5 gün sonra adet oldum..çok nadirdir canım ilaçları bırkamadan adet olunması..canım kasık ağrısı hafif koyu renk akıntı iyiye işaret inş hamişsin sende canım..sakın stres yapma bence bebeğin sana bağlanmaya çalışıyo bol bol dinlen ayaklarını biraz kaldır yat dinlen canıım..

vee 87.30 olmusss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çook sevindim bebeğin seninle ne güzel artmış maşalllah inş meleğin 9 ay hiç bırakmasın annesini..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..

bende yaptim testimi canim malesef benimde negatif

süperrrrrrrrrr hamilesin canim bak ikiye katlanmis allah kucagina almayi nasip etsin
bende bugun idrar testi yaptim negatifi gördüm hayirlisi

Canım kacıncı gun ıdrar baktın?kızkardesim 5 gun gecınce bakmış cıkmamş sonra kan da cıkmıs kan testın onemli sıkma canını

Allah razı olsun çok sagol içim rahatladı allahım duysun sesini inşallah hepimiz bir evlat sahibi olmaya çalışıyoruz, sen ne duumdasin

Canım kacıncı gun ıdrar baktın?kızkardesim 5 gun gecınce bakmış cıkmamş sonra kan da cıkmıs kan testın onemli sıkma canını

bugun 9. günümdü 2. gün emriyosuydu ilaclarimi azalttim vücudumun dengesini daha fazla bozsun istemiyorum

bugun 9. günümdü 2. gün emriyosuydu ilaclarimi azalttim vücudumun dengesini daha fazla bozsun istemiyorum

Yaaaaa hayırrrr bırakma ilaçlarını olur munöyle şey şuntestlere güvenmeyin çok lütfen kan testine bakın dr nuz zaten yonlendırecektr sızı ya varsa tutunmaya calısıosa meleğin benim beta sonucum 14 cıktı dr ilaclara dewam ptesı tekrar bakıcaz dedı bi umut belki geç dollenmiştr dedi.demekmistedgım su sonuna kadar mücadele lütfen vazgeçme

Allah razı olsun çok sagol içim rahatladı allahım duysun sesini inşallah hepimiz bir evlat sahibi olmaya çalışıyoruz, sen ne duumdasin

ben üç kere tüp bebek denedim tutmadı canım geçen hafta aldım 3 negatifimi....canım çok rahat olman gerek..Allahım nasip ederse ol derse olur inş..bak benim üç denememde de hiç koyun renk akıntım olmadı..olanlarında çoğu hamiş..koyu renk akıntı iyidir...açık kan renginde olması iyi değil ama canım..senin kaçıncı gün emriyosuydu canım..

canım ikinci gün emriyosuyla 5 gün emriyosu bir olabilirmi tabiki çıkmaz..daha idrarda çıkmaz annesi daha çook küçük minişin...sakın ilaçlarını bırakma test sonucunu alana kadar bırakma canım ilaçlarını..biraz daha sabır az kalmış 3 gün sonra inş sende hamişim diye haykırcan burdan Allahın izniyle..bak senin donmuşlarında vardı galiba...bizde donmuşlarda yok elde var sıfır..

3.gun 8 çekirdek ikinci kalite offff inşallah

ilaclarimi birakmadim sadece azalttim fitili günde 6 tane kullanmaliydim 4-5 tane almaya basladim kan sulandiricimi diger habimi aliyorum daha insallah dediginiz gibi benimledir daha
ama ben artik bedenimi iyi taniyorum

ilaclarimi birakmadim sadece azalttim fitili günde 6 tane kullanmaliydim 4-5 tane almaya basladim kan sulandiricimi diger habimi aliyorum daha insallah dediginiz gibi benimledir daha
ama ben artik bedenimi iyi taniyorum

Canım senı bi moralsiz gördüm yapma noolur bak benımde negatıf cıktı bu 4. Tedavım kanda cıkacak senınde benımde üzülme balım bak bende üzülürüm yoksa biraz dışarı cık ben cıktım gezdim geldım😬elim hep hamiş kıyafetlerıne gıttı almayı nasip etsın rabbim

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

İnşallah derdi veren rabbım dermanını vericek bebişimiz gelicek senınde rabbım gönlünün muradını versın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…