canım benim pembe pembe basladı zaten adet olmadan hep böyle olurum teste gerek kalmicak bence bu deger düştü iyice artık kabullendim önemli olan 2.denemem inş.onda tutar..
İnşallah yükselmiştir cnm mutlaka yaz bizede
Ne bileyim dün sanki rahmim yerinden çıkacaktı hafiften kahve leke geldi sonrasında bugün kasik agrı yok gibi hafif sarı ile karışık leke yine var adet mi oluyorum acaba test öncesi dedim kafayı sıyırcam az kaldı ya
vee 87.30 olmusss
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vee 87.30 olmusss
Kızlar testı dayanamadım yaptım tabıkı sonıc negatıf salak gibi yedıncı gun yaparsam olacagı bu moralımı bozmuyorum iiyim
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
vee 87.30 olmusss
süperrrrrrrrrr hamilesin canim bak ikiye katlanmis allah kucagina almayi nasip etsin
bende bugun idrar testi yaptim negatifi gördüm hayirlisi
vee 87.30 olmusss
canım ilaçları kesmeden kolay kolay adet olmasın sakın telaş yapma..ben üç tüp bebek denememde de sonucumu aldım ilaçları bıaktım 5 gün sonra adet oldum..çok nadirdir canım ilaçları bırkamadan adet olunması..canım kasık ağrısı hafif koyu renk akıntı iyiye işaret inş hamişsin sende canım..sakın stres yapma bence bebeğin sana bağlanmaya çalışıyo bol bol dinlen ayaklarını biraz kaldır yat dinlen canıım..
Canım kacıncı gun ıdrar baktın?kızkardesim 5 gun gecınce bakmış cıkmamş sonra kan da cıkmıs kan testın onemli sıkma canını
bugun 9. günümdü 2. gün emriyosuydu ilaclarimi azalttim vücudumun dengesini daha fazla bozsun istemiyorum
bugun 9. günümdü 2. gün emriyosuydu ilaclarimi azalttim vücudumun dengesini daha fazla bozsun istemiyorum
Allah razı olsun çok sagol içim rahatladı allahım duysun sesini inşallah hepimiz bir evlat sahibi olmaya çalışıyoruz, sen ne duumdasin
ben üç kere tüp bebek denedim tutmadı canım geçen hafta aldım 3 negatifimi....canım çok rahat olman gerek..Allahım nasip ederse ol derse olur inş..bak benim üç denememde de hiç koyun renk akıntım olmadı..olanlarında çoğu hamiş..koyu renk akıntı iyidir...açık kan renginde olması iyi değil ama canım..senin kaçıncı gün emriyosuydu canım..
ilaclarimi birakmadim sadece azalttim fitili günde 6 tane kullanmaliydim 4-5 tane almaya basladim kan sulandiricimi diger habimi aliyorum daha insallah dediginiz gibi benimledir daha
ama ben artik bedenimi iyi taniyorum
ben üç kere tüp bebek denedim tutmadı canım geçen hafta aldım 3 negatifimi....canım çok rahat olman gerek..Allahım nasip ederse ol derse olur inş..bak benim üç denememde de hiç koyun renk akıntım olmadı..olanlarında çoğu hamiş..koyu renk akıntı iyidir...açık kan renginde olması iyi değil ama canım..senin kaçıncı gün emriyosuydu canım..
vee 87.30 olmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?