2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

süperrrrrrrrrr hamilesin canim bak ikiye katlanmis allah kucagina almayi nasip etsin
bende bugun idrar testi yaptim negatifi gördüm hayirlisi

haha canımm bende bugun tekrar başka firmanin idrar testini yaptım negatif cıktı o sıkıntıyla kan testı yaptırdımm demekki idrar testlerine inanmıcakmışız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar,
tüp bebek denemem bu yıl da yarıda son buldu.
9 yumurta 0 kalite
geçen yıl 15 yumurta 0 kalite..

bu seferki hem kalitesiz hem de anormal yapı.

sonuç embiryolog:
bir daha tüp denemenizi tavsiye etmem. sadece bu denemede kalitesiz çıksa deneyin derdim, ama önceki de kalitesiz çıkmış, muhtemelen yumurtalarınız kalitesiz.
yumurta bağışından söz edebiliriz sizin durumunuzda olanlardan

amh ım 2 nin üstünde 187.5 dozda bu kadar yumurta çıktı. ama kalitesiz.
İşte böyle kızlar.
bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
bu yazdıklarım Yaradana şikayet değil.
belki bi önerisi olan olur da bana da vesile olur diye derman arıyorum. bununla ilgili konu da açıcam.

çok kolay gelsin yaşınız kaç? doktorum gerekirse tüp bebek tedavisinden önce DHEA adı verilen ilaç kullanılabilir demişti. Siz böyle birşey kullandınız mı?

canım ilk önce sakin ol..olamayacağını bılıyorum aslında ama mantıklı dusunmek zorundayız oyle degılmı kuzucum?zor bır süreç ve yorgunsun.ama hepsı gececk.buna ınan.Rabbim isterse olur.bunu hiç unutma arkadaşım..şimdi söyle bakem bana ,sen nerdesin?hangi merkezde bu sonuca vardınız?

transfer sonrası 4. gunum..ama şu gebelik testini okumaktan öyle bir fitiklendimki,benim bile gidip alasım geldi vallahi:)))

ilaclarimi birakmadim sadece azalttim fitili günde 6 tane kullanmaliydim 4-5 tane almaya basladim kan sulandiricimi diger habimi aliyorum daha insallah dediginiz gibi benimledir daha
ama ben artik bedenimi iyi taniyorum

bu fitil ne böyle 6 tane birden progestanmı bu?ne işe yarıyor bizim jel gibi bi şey mi ama jel 1 tanediydi bende gunde 1..

ben olsam ne yaparım diye dusundum de farklı embriyologlarla da görüşürdüm ve farklı doktorlara danışırdım mutlaka..sonra o da olmuyorsa gençsem beklerdim bi süre daha dualarla mucize..o da olmazsa herkes karşı cıkıyor ama ben donasyon denerdim evet belki baskasının ama 9ay karnında taşımak beslemek de baska evlatlıktan daha yakın geliyor nedense bana allah kimseyi mecbur bırakamsın ama ...
bi de yumurta var kaliteli ,sperm va rmukemmel ama rabbim vermeyecekse vermiyor ..sebepsiz olup deneyenler ve olmayanlar da cok...
dunyada her sey emanet degil mi aslında ..bizler de bir emanet istiyoruz o kadarcanınıızı sıkmayın sabah ola hayrola bulunur inş.bi çaresi..

Merhabalar arkadaslar bugun benim transferimin 10 gunuydu dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti inanamayip 1 tane daha yaptim ondada sonuc ayni kan tahlili gunum 29 nisan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlı olsun canım rabbım tamamına erdorsın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Kızlaaaar bu gece göguslerım baya bi şişti👙ya bide tam sezeyan yeri var ya orda pıt pıt ara ara bişey atıyo nedırkı öle olan varmıki tabiki bebek hissedılmez ama o pıt pıt meki acaba

💗👶💗

Hadi hayırlı olsun canım rabbım tamamına erdorsın

💗👶💗

Amin canim insallah su sonucu alayim hayirlisiyla tum belirtileri yazicam cunku ben 10 gundur sureklu belirti arastiriyorum ve tup bebek yapan birisi icin cok onemli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…